- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
doktor mu söyledi noldu canım. umarım bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.Malesef düşük tehlikem var bana dua edin ne çok istiyordum o kadar üzgünüm ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor mu söyledi noldu canım. umarım bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.Malesef düşük tehlikem var bana dua edin ne çok istiyordum o kadar üzgünüm ki
Evet hcg değerim düştü çok karın ağrım oldu birkaç damla kan geldi düşük önleyici iğne oldum hastanede kaldım dün gece serum takıldı sabaha kadar hcg değerim düşmüş sabah çok üzgünüm ya!!!doktor mu söyledi noldu canım. umarım bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.
ah be canım ben de çok üzüldüm ama iyi düşünelim dua edelim yapacak başka bişi yok malesef.Evet hcg değerim düştü çok karın ağrım oldu birkaç damla kan geldi düşük önleyici iğne oldum hastanede kaldım dün gece serum takıldı sabaha kadar hcg değerim düşmüş sabah çok üzgünüm ya!!!
Okadar çok dua ettimki miniğim benimle kalsın diye çok Ağladım isyan etmedim tabi ama üzülmemek elde değil!!!ah be canım ben de çok üzüldüm ama iyi düşünelim dua edelim yapacak başka bişi yok malesef.
çok haklısın canım Allah sabır versin.Okadar çok dua ettimki miniğim benimle kalsın diye çok Ağladım isyan etmedim tabi ama üzülmemek elde değil!!!
Âmin canımçok haklısın canım Allah sabır versin.
ay inş düşmez canım sana sıkı sıkı bağlanır dinlen doktor bir şey demedi mi ben de 2 ay kullandım klomen ama bu ay kullanmadımIkinci klomen kullanışımdı aşırı karın ağrısıyla dün hastaneye gittim hcg 1984 çıktı ıyıydi sabah hcg 746 düşmüş bebeğim düşüyor sanırım çok üzgünüm!!!
Rabbim sevindirsin seni aminMalesef düşük tehlikem var bana dua edin ne çok istiyordum o kadar üzgünüm ki
İyi duşun iyi olsun. İnşallah vebeğin tutunur sana. Bir arkadaşım koskoca uç parça duşurdu ama bebeği tutundu ve kucağına aldı.sabret sadece..guzel haberlerini bekliyorumOkadar çok dua ettimki miniğim benimle kalsın diye çok Ağladım isyan etmedim tabi ama üzülmemek elde değil!!!
İy
İyi duşun iyi olsun. İnşallah vebeğin tutunur sana. Bir arkadaşım koskoca uç parça duşurdu ama bebeği tutundu ve kucağına aldı.sabret sadece..guzel haberlerini bekliyorum
Teşekkür ederim kızlar inşallah bebişim tutunurda Dünya'nın en mutlu insanı ben olurum ama kısmet tabi Rabb'ime binlerce kez Şükürler olsun bu güzel duygudan nasiplendirdi inşallah devamı gelir Isteyen ve kıymetini bilecek olan her kuluna nasip etsin (âmin)Rabbim sevindirsin seni amin
Canım durum ne nasılsın, bebeğin nasıl?Teşekkür ederim kızlar inşallah bebişim tutunurda Dünya'nın en mutlu insanı ben olurum ama kısmet tabi Rabb'ime binlerce kez Şükürler olsun bu güzel duygudan nasiplendirdi inşallah devamı gelir Isteyen ve kıymetini bilecek olan her kuluna nasip etsin (âmin)
Canım evdeyim dinleniyorum yarın gidicem Dr bakalım sonucu paylaşırım kanamam falan yok inş sonuç yüzümüzü güldürürCanım durum ne nasılsın, bebeğin nasıl?
inş güzel haberler alırsın canımCanım evdeyim dinleniyorum yarın gidicem Dr bakalım sonucu paylaşırım kanamam falan yok inş sonuç yüzümüzü güldürür
Kalp atışı var mıydı? Bak benim arkadaşım dokuz ay kanama geçirdi ama yine de doğurdu sağlıklı bi şekilde.inşallah herşey iyi olurCanım evdeyim dinleniyorum yarın gidicem Dr bakalım sonucu paylaşırım kanamam falan yok inş sonuç yüzümüzü güldürür
inş güzel haberler alırsın canım
Teşekkürler ilginiz için adetim 4 gün falan geçmişti Dr kese yok dedi zaten ilk etapta hemen oluşmaz dedi yani daha çok yeni olduğu için kalp atışları yoktu!canım benim öyle çok kanamam olmadı hcg değerim düştüğü için düşük olur dedi bilmiyorum inş hayırlısı olur mevlam neylerserse güzel eyler!!!Kalp atışı var mıydı? Bak benim arkadaşım dokuz ay kanama geçirdi ama yine de doğurdu sağlıklı bi şekilde.inşallah herşey iyi olur
inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canımCanım evdeyim dinleniyorum yarın gidicem Dr bakalım sonucu paylaşırım kanamam falan yok inş sonuç yüzümüzü güldürür
Malesef düşük oldu çok üzüldüm Ağladım çok istiyordum ama hayırlısı artık Detaylı kan testi verdim bakalım Düşüş nedeni neymiş anlaşılır bide rahim filmi hsg çekilcem inş kötü bişi çıkmaz!inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım
evet cnm yumurtlama takibine başladım bu ay hamile kalmak istiyorum olmuyor sebebini bilmiyorum ama prolaktin hormonum yüksekmiş zaten göğsümden süt geldi bakalım bu ay tutacakmıDr yumurta takibi yaptırmıyormusun canım ?