Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Allah razı olsun canım, bende senin için dua edecegim..İnşallah tez vakitte bebek haberini alırsın:) canım kist yoksa gebelik şansın daha yüksek moralini yüksek tut...bende kist olmasına rağmen yumurtalıklarım cok şükür cevap verdi ama 3 aydır bir türlü döllenme olmadı..
İnşallah canım benim,Allah dileyen isteyen ve hakkında hayırlı olan herkese evlat sevgisini nasip etsin,umarım dediğin gibi olur.Ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorum

Bende geçen çarşamba günü kontrole gittim 24 22 mm olmuş yumurtalar iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi çatlaması getekiyo ama çatladığında sıvı geliyomuş öyle bişey olmadı bu ay olmadı galiba :KK61:

Bende geçen çarşamba günü kontrole gittim 24 22 mm olmuş yumurtalar iğne vermedi kendiliğinden çatlar dedi çatlaması getekiyo ama çatladığında sıvı geliyomuş öyle bişey olmadı bu ay olmadı galiba :KK61:

canm banada gerek yok demişti ben isteyince verdi drum ..:KK16: bat ne zamano_O

ahh keşke :) değilim canm bat : 2 temmuz :KK17:
ama adet olacakmısım gibi ağrım var :KK64:bu ay yine olmayacak gibi hissediyorum
Aynen canım bende olmadı diye hissediyorum benimde adet önce sendromlarım başladı huysuzluk mide bulantısı falan her adetten önce oluyo bana ama Allahtan umut krsilmez inşallah tez zamanda hamiş olduğumuz haberini alırız :KK19:

Aynen canım bende olmadı diye hissediyorum benimde adet önce sendromlarım başladı huysuzluk mide bulantısı falan her adetten önce oluyo bana ama Allahtan umut krsilmez inşallah tez zamanda hamiş olduğumuz haberini alırız :KK19:

folik asit falan kullanıyor musun? ben 5 aydır kullanıyorum gna geldi artık bıraktım unutuyorumda zaten :KK23:

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
İnşallah canım hayırlısıyla haber alırsın sende dua et bizlere bende iğnesiz bekliyorum bu ay

oo masallah canm ne cok yumurta olusmus .. iğneden sonra iyi değerlendir mutlaka .. işallah bu ay olur

Adet olmadım canm daha ama gecen ayda 11-12 gün kadar gecikmisti bu ayda aynisi olucak sanırım. Ağrım var bide ha oldum ha olucam
Benimde sancım çok az önce öyle bi sancı girdiki hareket edemedim kist oluşmasından korkuyorum :110:

arkadaslarrr allah rizasi icin yardim edin kafayi yicem klomen kullandim yurtdisinda kaliyorum asilama icin kullandim klomeni son kontrolumde 6-7 tane 25-28 mm yumurtalar olusmus bazilari kendiliginden catlayip tuplere yola cikmis dedi ve asilamayi sonlandirdi yapmadi arti iliskiyide kesinlikle yasakladi cogul gebelik olabiöir ikiz deil uc dort falan sonrada hicbiri karninda yasamaz ölür dedi iliskiye girceksen bile kondomdan sonra patlama falan olmussa ertesi gun hapi ic dedi ben anlayamadim uc senedir ugrasiorm simdi sizce doktoru dinleyip iliskiye girmeyimmi ?? yoksa sansimi deneyimmi iki kez nolur yardim edin

X