- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay müjdelersin inş bizi canımmrb arkadaslar bende klomen ve catlatma iğnesi kulladım ama drum kac yumurtam oldugunu boyutlarını falan hiç söylemedi sadece çok güzel pazar akşamıda iğne yaptır dedi ilişki zamanlarını söyledi benimde o anda sormak hiç aklıma gelmedi
Bu gün yine klomene başladım ikinci kullanışım inşallah bu sefer olur.hormon testi yaptırdım prolaktinim 32 çıktı hamileliğe engel olabilirmiş yarın tekrar hormon testi yaptırcam kendimizle ilgilendikçe daha çok sorun çıkıyor artık gerçekten kısmetse olur mutlaka bi vakti vardır herkese hayırlı akşamlar.Adetin 5. günü başladım bugün bitti yarın ilişki çarşamba kontrole gidicem
Aynen öyle canım Allah hayırlı zamanı biliyordur inşallah en yakın zamanda şişer göbişlerimiz sağlıkllı bebişler getiririz dünyayaBu gün yine klomene başladım ikinci kullanışım inşallah bu sefer olur.hormon testi yaptırdım prolaktinim 32 çıktı hamileliğe engel olabilirmiş yarın tekrar hormon testi yaptırcam kendimizle ilgilendikçe daha çok sorun çıkıyor artık gerçekten kısmetse olur mutlaka bi vakti vardır herkese hayırlı akşamlar.
İnşallah canım senin nasıl gidiyor ne zamandan beri bebek istiyorsunuz?Aynen öyle canım Allah hayırlı zamanı biliyordur inşallah en yakın zamanda şişer göbişlerimiz sağlıkllı bebişler getiririz dünyaya
Ben 8 aydır evliyim eşim sorun etmiyo ama en büyük kayınvalidem bıktırdı bende istiyorum olsun diye yarın kontrol var işte bakalım büyümüş mü hiçİnşallah canım senin nasıl gidiyor ne zamandan beri bebek istiyorsunuz?
Evlendiğinizden beri mi düşünüyorsunuz ?inşllh olur iyi haberlerini alırız.Ben 8 aydır evliyim eşim sorun etmiyo ama en büyük kayınvalidem bıktırdı bende istiyorum olsun diye yarın kontrol var işte bakalım büyümüş mü hiç
Evet canım pko olduğu için zor oluyo biraz inşallah umutla bekleyen herkes çok güzel haber alırEvlendiğinizden beri mi düşünüyorsunuz ?inşllh olur iyi haberlerini alırız.
Klomen işe yarıyor diye okumuştum pkolularda öncelikle stres yapma takma yoksa vücut tepki gösteriyor inşallah olur dua et !Evet canım pko olduğu için zor oluyo biraz inşallah umutla bekleyen herkes çok güzel haber alır
Bu gün yine klomene başladım ikinci kullanışım inşallah bu sefer olur.hormon testi yaptırdım prolaktinim 32 çıktı hamileliğe engel olabilirmiş yarın tekrar hormon testi yaptırcam kendimizle ilgilendikçe daha çok sorun çıkıyor artık gerçekten kısmetse olur mutlaka bi vakti vardır herkese hayırlı akşamlar.
Canım inşallah en kısa zamanda guzel haberini alırız.yumurta rezervi azalanlar yumurta dondurtabiliyo.unv hastanesine daha doğrusu tup bebek merkezleri yapıyor bunu. Klomenle şansın ne kadar olur bilemem ama sana bu yolu onermeleri gerekirdi diye duşunuyorum. Klomen kullanıcaksan mutlaka çatlatma iğnesini sor ve iste. Bana doktor vermedi soylememe rağmen.ama senim durumun farklı.Selam kızlar.. 4 günde işten güçten vakit buldukça topiğin ilk sayfasından itibaren okuyup bitirdim. (Aferin bana 333 sayfa) Öncelikle hepinizi (mutlu melek hariç) çok samimi ve iyi kalpli bulduğumu söylemeden edemiycem topikteki hamile kalan hatta 5 yıldır çocuğunu doğurup büyüten bütün arkadaşları tebrik ediyorum.. Henüz hamile olmayanların da hayırlısıyla çocuklarını kucaklarına almalarını diliyorum ve konuya giriyorum kendi hikayemi anlatmaya başlıyorum .
Topiğe ilgi duymamın sebebi tabiki başlıktan anlaşılacağı gibi çoğul gebelik..bunun sebebi ise bundan 8 ay kadar önce doktorumun ( hatta toplamda 3 doktorun) bana yumurtalık rezervlerimin azalmış olduğunu ve süresini tam söyleyemeyeceği ama 6 ayla 3 yıl içinde rezervlerimin bitip artık çocuk sahibi olamayacağımı söylemesi. Ve bi an önce çocuk sahibi olmayı düşünmemi söylemesi (Aslında 34 yaşındayım yani bu genetik bişeymiş erken menopoz olayı). Neyse sonuç olarak ben de işlerimi güçlerimi yoluna koyup son 3 aydır çocuk denemeleri yapmaktayım. Hatta en son (SAT 8Haziran) Ovulasyon testi kullanarak 20 Haziranda çatlayan yumurtamla bir deneme yaptım onun sonucunu da heycanla bekliyorum ama nedense çok umudum yok . Doktorum son görüşmemizde demiştiki adet olduğunda gel bikaç gün ilaç kullanıp öyle deneyelim. Sanırım Klomenden bahsetti. Nedense ilaç kullanmayı istemedim o yüzden gitmedim ama ovul testle de artık başaramazsam gitmeyi düşünüyorum (BAT 4Temmuz). Bu arada Klomenin çoğul gebelik ihtimali beni oldukça heycanlandırdı. Çünkü tabi eğer tutturabilirsem tek gebelikten başka şansım olmicak Haırlısı olsun tabi ama 2 tane sağlıklı minnoşum olursa da Allah'tan başka ne isterim Fikirleriniz bana umut olur inşallah
Canım inşallah en kısa zamanda guzel haberini alırız.yumurta rezervi azalanlar yumurta dondurtabiliyo.unv hastanesine daha doğrusu tup bebek merkezleri yapıyor bunu. Klomenle şansın ne kadar olur bilemem ama sana bu yolu onermeleri gerekirdi diye duşunuyorum. Klomen kullanıcaksan mutlaka çatlatma iğnesini sor ve iste. Bana doktor vermedi soylememe rağmen.ama senim durumun farklı.
Banada doktor hormonların iyi diyerek çatlatma iğnesi cermedi.bir yıldır doğal yoldan olmuyo oncesinde uç duşuğum var. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. Neler hissettiğini anlayabiliyorum.umutsuzlukla ele birşey geçmiyo.sadece kendimizi uzup duruyoruz.akışına bıraksak belki olacak.İmdesire teşekkür ederim cevabın için yumurtalık dondurmayı önerdiler ama eğer şimdi istemiyosan donduralım dediler dondurma olayı hem çok maliyetli hem de garantili değil o şekilde çocuk olacağı en iyisi doğal yollar dediler. Bir de benim şu anki yumurtlamamda ve çatlamamda bi sorun yokmuş çatlatma iğnesi yapmadan ilaç vericekmiş ihtimali artırmak için olduğunu sanıyorum.. Doğal yolla 3 aydır olmadı (gerçi bu ayı bilmiorm ama içime öyle doğuyo galiba umudumu kaybediyorum ) ama doktor bunun da olağan bişey olduğunu söyledi. Bilmiyorum kafam çok karışık
Banada doktor hormonların iyi diyerek çatlatma iğnesi cermedi.bir yıldır doğal yoldan olmuyo oncesinde uç duşuğum var. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. Neler hissettiğini anlayabiliyorum.umutsuzlukla ele birşey geçmiyo.sadece kendimizi uzup duruyoruz.akışına bıraksak belki olacak.
Merhaba kızlar aranızda yeniyim ama tedavimiz ortak ben de bu topiği baştan sona okudum ve Allah bebeklerinizle size hayırlı sağlıklı ömürlü bir yaşam versin diye duacınızım.
29 yaşındayım ve iki aydır dr.kontrollerinde yumurtalarım bi türlü görünmüyor.herhangi bir teşhis koymadı ama çocuk konusunda istekli olduğumu görünce önümüzdeki ay ilaca başlayalım dedi.klomen kullanıcam ben de.
Nolur dua edin benim de bebeğim olsun gözümde yaş kalmadı artık her ay hayalkırıklığı yaşayıp ağlamaktan.
Rabbimden tek dileğim tez vakitte hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlarıma kavuşmak,gönlümden geçen ikiz bebek sahibi olmak tabiki Rabbim hayırlısını versin ama çok istiyorum.
Klomenle birlikte önerebileceğiniz bitkisel kür var mıdır?
Şimdiden teşekkür ediyorum
canım seni cok iyi anlıyorum..bende 30 yaşındayım 6 aydır bebek istiyoruz olmuyor..bende klomende 3. ayım. ilk defa kullanacksan bir bak bakalım yumurtalıkların nasıl cevap verecek..bu arada horrmon tahlili yapıldımı? bide kist durumun felan varmı? egerki yumurtalıkların sorunsuzsa inşallah hamile kalırsın:) pozitif ol:) birde bol bol çiğ soğan tüket..
Evet canım hormon testleri yapıldı E2 olması gereken değerlerden daha az ya da çok çıktı hatırlamıyorum tam olarak ama olumsuz bir tablo dedi.Herhangi bir kist olmadığını söyledi ısrarla sordum hatta kist durumunu yok dedi bakalım ilaçla durumum ne olacak inşallah bebeklerimize kavuşuruz sen de ben de,senin için de dua edicem