Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Klomenin prospektusunu oku yazar orda yumurta hücrelerini uyarıyor ve yumurta hücresini büyütüp olgunlaştırıyor eger yumurtlama zamanında gerekli boyutu ulaşmıyorsa Döllenmeye hazır olmaz bundan vermiştir herhalde

Klomenin prospektusunu oku yazar orda yumurta hücrelerini uyarıyor ve yumurta hücresini büyütüp olgunlaştırıyor eger yumurtlama zamanında gerekli boyutu ulaşmıyorsa Döllenmeye hazır olmaz bundan vermiştir herhalde[/

ilk kez klomen kullanıyorum. şükür kullandım bitti. baya yan etkisi oldu gerginlik huzursuzluk şişkinlik gibi. bu cumada kontrole gitcem doktora sanırım çatlatma iğnesi olcam. hayırlısı inşallah tutar. bircoğunda çoğul gebelikler sağlıyormus darısı başımıza inşallah..

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.6 yaşında bir kızım var.İkinciyi istiyoruz.2 düşük yaşadım.9 aydır deniyoruz doğal yollardan ama olmadı.Doktorum bu ay klomene başlattı.Düşükler sonrası başka bir doktor kan sulandırıcıya başlatmıştı.hem klomen hem coraspin kullandım.12sinde Otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum.Sağda 2 ama büyük solda 3 yumurtam oluştu.sağa uğraşalım dedi 20 ve 18mm olunca vuruldum iğneyi.Sabırsızlıkla bekliyorum.Doktorum yumurtalar iyi ikiz de olabilir dedi.Ümitlenmek istemiyorum ama insan yine de ümitleniyor.Allah isteyen herkese evlat versin inşallah.

bende klomende ikinci ayım geçen ay 3 yumurta olmuştu biri istenilen boydu ama gebelik olmadı bir ay dinlen dedi doktor ama ben ,5yıldır çocuk istediğimden dinlenmek istemiyorm dedim tekrar klomen verdi ve kontrole gittiğimde aman Allahım dedi bir küçük hapla ne kadar çok yumurta oluşmuş birkaçı fazla büyüktü biri istenilen boy ama hepsine bakmadı tektek sanırım.Şuan korkum eğer başka da boyu iyi yumurta varsa çoğul gebelik olması 2-3-5 falan hem çalışıyorum hemde çoğul gebelikler anne ve çocuk için riskli.Sorum şu ki bu şekilde klomen kullanıpta bir sürü yumurtadan sonra tek çocuğa hamile kalan var mı?yoksa genelde hep çoğul gebelik mi oluyor.Bu arada doktor bana eğer dölleme olursa İkiz olabilir de dedi :KK43:

bende klomende ikinci ayım geçen ay 3 yumurta olmuştu biri istenilen boydu ama gebelik olmadı bir ay dinlen dedi doktor ama ben ,5yıldır çocuk istediğimden dinlenmek istemiyorm dedim tekrar klomen verdi ve kontrole gittiğimde aman Allahım dedi bir küçük hapla ne kadar çok yumurta oluşmuş birkaçı fazla büyüktü biri istenilen boy ama hepsine bakmadı tektek sanırım.Şuan korkum eğer başka da boyu iyi yumurta varsa çoğul gebelik olması 2-3-5 falan hem çalışıyorum hemde çoğul gebelikler anne ve çocuk için riskli.Sorum şu ki bu şekilde klomen kullanıpta bir sürü yumurtadan sonra tek çocuğa hamile kalan var mı?yoksa genelde hep çoğul gebelik mi oluyor.Bu arada doktor bana eğer dölleme olursa İkiz olabilir de dedi :KK43:

-bende 1 seneye yakın klomen ve ovitralle iğne kullandım her ay birden fazla büyük yumurtam oluştu çatladı ama hiç bir sorun olmadığı halde döllenme olmadı. çoğul gebeliği geçtim hiç gebelik yaşamadım sonrasında da hiçbişeye faydası yok boşuna zaman kaybı diye tedaviyi bıraktım zaten...ama burda klomenle daha 2. ayında hamile kalanları falan okuyunca gerçekten şaşırıyorum doğrusu... Kader kısmet diye düşünüyorum artık...herkes için Rabbimin biçtiği bir zaman var elbet... hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut...

-hiçbir sorununuz yoksa büyük ihtimal gebelik olma ihtimalini arttırmak için vermiştir. çünkü bu hap yumurta sayısını arttırıyor yani döllenme şansını arttırıyor doktor verdiyse kullan tabi...hakkında hayırlısı olsun...

Konu sahibi Heoz ve Arkadaşı Merve hani nerdesiniz ? Neden bıraktınız topiği . Ben başından beri üşenmedim okudum hamile kalınca bizi bırakıyolar diyodunuz ama sizde gitmişsiniz . Biz meraklılara destek olun lütfen Çok merak ediyorum Merve bebekler büyümüştür ,Heoz bebek sahibi olabildin mi lütfen cevap verin..

merhabalar..bende hikayemi paylaşayım dedim...
1,5 yıllık evliyiz..eşimin abilerinin çocuğu olmayınca bizde erkenden tedbirimizi alalım dedik ve doktora gittik.sperm testi yaptırdık.ve sonuç kötü...1,5 milyon..hareketlilik az..alanyada doktor normal yollarla çocuğunuz olmaz tüp bebekte bile zor deyince çok üzüldük..bir hafta kendimize gelemedik..sonra eltimin bir tanesi antalya vitale hastanesine gitti ve normal yolla hamile kaldı..bizde 8 ay sonra gitmeye karar verdik...tüp bebek niyetiyle gittik.sperm testi yaptırdık..29 milyon çıktı...işte o ann:) ........doktor sadece klomen verdi 1 hafta kullandım.sonra rahim filmi çektirdik..ve 1 tanede çatlatma iğnesi ovilite verdi..şimdi sonucu bekliyoruz...çok şiddetki kasık ağrılarım var..acaba hepsi üst üste yapıldı diyemi bilmiyorum.rahim filmide çok çok çok zor geçti...hala yürüyemiyorum doğru düzgün..

merhabalar..bende hikayemi paylaşayım dedim...
1,5 yıllık evliyiz..eşimin abilerinin çocuğu olmayınca bizde erkenden tedbirimizi alalım dedik ve doktora gittik.sperm testi yaptırdık.ve sonuç kötü...1,5 milyon..hareketlilik az..alanyada doktor normal yollarla çocuğunuz olmaz tüp bebekte bile zor deyince çok üzüldük..bir hafta kendimize gelemedik..sonra eltimin bir tanesi antalya vitale hastanesine gitti ve normal yolla hamile kaldı..bizde 8 ay sonra gitmeye karar verdik...tüp bebek niyetiyle gittik.sperm testi yaptırdık..29 milyon çıktı...işte o ann:) ........doktor sadece klomen verdi 1 hafta kullandım.sonra rahim filmi çektirdik..ve 1 tanede çatlatma iğnesi ovilite verdi..şimdi sonucu bekliyoruz...çok şiddetki kasık ağrılarım var..acaba hepsi üst üste yapıldı diyemi bilmiyorum.rahim filmide çok çok çok zor geçti...hala yürüyemiyorum doğru düzgün..
Bu özel hastaneler tambir ticarethane bu ne biçimşey rahim filmi klomen iğne aynı anda ağır olur zaten rahim filmi başlıbaşına yorucu bir süreç biraz ara verilseydi belki tüplerindeydi filmle açıldı klomene bile gerek kalmazdı klomen yumurta tembelliğinde veriliyo bu kadar çok yüklenmelerine anlam veremiyorum bu doktorların neyse canım geçmiş olsun ağrın içinde kıntrole git mutlaka rahim filminden 1 gün sınra bişey kalmıyo çünkü bu ağrılar klomendende olabilir bendede olmuştu ama sen gene kontrol ol bence tekrar geçmiş olsun

Bu özel hastaneler tambir ticarethane bu ne biçimşey rahim filmi klomen iğne aynı anda ağır olur zaten rahim filmi başlıbaşına yorucu bir süreç biraz ara verilseydi belki tüplerindeydi filmle açıldı klomene bile gerek kalmazdı klomen yumurta tembelliğinde veriliyo bu kadar çok yüklenmelerine anlam veremiyorum bu doktorların neyse canım geçmiş olsun ağrın içinde kıntrole git mutlaka rahim filminden 1 gün sınra bişey kalmıyo çünkü bu ağrılar klomendende olabilir bendede olmuştu ama sen gene kontrol ol bence tekrar geçmiş olsun
teşekkür ederim canım..

-bende 1 seneye yakın klomen ve ovitralle iğne kullandım her ay birden fazla büyük yumurtam oluştu çatladı ama hiç bir sorun olmadığı halde döllenme olmadı. çoğul gebeliği geçtim hiç gebelik yaşamadım sonrasında da hiçbişeye faydası yok boşuna zaman kaybı diye tedaviyi bıraktım zaten...ama burda klomenle daha 2. ayında hamile kalanları falan okuyunca gerçekten şaşırıyorum doğrusu... Kader kısmet diye düşünüyorum artık...herkes için Rabbimin biçtiği bir zaman var elbet... hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut...

Selam Pamela07. 31 aralikta hamile kalamadigini yazmissin. Simdi hamilele gozukuyorsun. Nasil hamile kaldin klomenle mi? Bi de ikiz mi tek mi? Cevaplarsan sevinirim canim . Bi de takvim de hata mi var 17 haftalik diyor?

Selam Pamela07. 31 aralikta hamile kalamadigini yazmissin. Simdi hamilele gozukuyorsun. Nasil hamile kaldin klomenle mi? Bi de ikiz mi tek mi? Cevaplarsan sevinirim canim . Bi de takvim de hata mi var 17 haftalik diyor?
-canım ben klomeni 2009-2010 yılları arasında 1 seneye yakın kullandım ve hamile kalamadım. ardından 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama yine sonuç alamadım...tüp bebeklerden sonra tedaviyi bıraktım hiç bişey yapmadım... bu gebeliğimde kendiliğinden oldu sürpriz bir gebelik yani...öğrendiğimde 2 aylık olmuştu zaten...tedaviyle nasip olmayan iş kendiliğinden nasip oldu yani...Rabbime binlerce kez şükürler olsun, Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah...

-canım ben klomeni 2009-2010 yılları arasında 1 seneye yakın kullandım ve hamile kalamadım. ardından 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama yine sonuç alamadım...tüp bebeklerden sonra tedaviyi bıraktım hiç bişey yapmadım... bu gebeliğimde kendiliğinden oldu sürpriz bir gebelik yani...öğrendiğimde 2 aylık olmuştu zaten...tedaviyle nasip olmayan iş kendiliğinden nasip oldu yani...Rabbime binlerce kez şükürler olsun, Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah...
Masallah. Allah bagislasin kuzunu sana

canım benim de aynı senin gibi oldu işte ve dr uyardı bu yumurtaların beşi de döllenebilir diye ama ben herşeye razıydım ve çok şükür 2 tanesi döllendi ve şimdi yanımdalar..
inşallah sen de hamilesindir..
maşallhcanım cinsiyetleri ney bu arada ben klm verdi ama kist yapma durumu varmış açıkçası kporkuyorum da

hamile kaldınızmı bu ilaçla ya
cnm bildiğim kadarıyla kistler kendiliğinden de kaybolabiliyor. ama sanırım julianın dru yanlış görmüş :eek:klava:baksana ikise çatlamış ki ikiz olmuş hatta üçüde çatlamış 3 kese oluşmuş diyor:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar benimde klomenle iki yumurtam oluştu.. pregnyl iğne kullandım doktor adetin 1 gün geçse bile sakın test yapma çünkü ilaçlar yanıltacaktır mutlaka dedi.. 10 gün beklemem lazım yumurtalarımın biri 22.4 mm. ötekisi de 20.9 mm. nasıl merak içindeyim bi bilseniz sol kasığım öyle ağrıyorki lenf bezlerimde büyüme de var acaba o mu ağrı yapıyor yoksa bişeyler yolunda mı gidiyor merak içindeyim

Arkadaslar cikolata kistim var vede yumurtam catlamiyor ilk klomeni gunde 2 kullandm bi yumurta olustu fakat catlamadi simdide dr gunde 3 tane kullandiriyor sizce bi zarari olurmu klomenin cunku ben normakde yumurtluyorm kendiliginden catlamayip buyumeye devam edio

X