Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomenin prospektusunu oku yazar orda yumurta hücrelerini uyarıyor ve yumurta hücresini büyütüp olgunlaştırıyor eger yumurtlama zamanında gerekli boyutu ulaşmıyorsa Döllenmeye hazır olmaz bundan vermiştir herhalde[/
ilk kez klomen kullanıyorum. şükür kullandım bitti. baya yan etkisi oldu gerginlik huzursuzluk şişkinlik gibi. bu cumada kontrole gitcem doktora sanırım çatlatma iğnesi olcam. hayırlısı inşallah tutar. bircoğunda çoğul gebelikler sağlıyormus darısı başımıza inşallah..
bende klomende ikinci ayım geçen ay 3 yumurta olmuştu biri istenilen boydu ama gebelik olmadı bir ay dinlen dedi doktor ama ben ,5yıldır çocuk istediğimden dinlenmek istemiyorm dedim tekrar klomen verdi ve kontrole gittiğimde aman Allahım dedi bir küçük hapla ne kadar çok yumurta oluşmuş birkaçı fazla büyüktü biri istenilen boy ama hepsine bakmadı tektek sanırım.Şuan korkum eğer başka da boyu iyi yumurta varsa çoğul gebelik olması 2-3-5 falan hem çalışıyorum hemde çoğul gebelikler anne ve çocuk için riskli.Sorum şu ki bu şekilde klomen kullanıpta bir sürü yumurtadan sonra tek çocuğa hamile kalan var mı?yoksa genelde hep çoğul gebelik mi oluyor.Bu arada doktor bana eğer dölleme olursa İkiz olabilir de dedi
Bu özel hastaneler tambir ticarethane bu ne biçimşey rahim filmi klomen iğne aynı anda ağır olur zaten rahim filmi başlıbaşına yorucu bir süreç biraz ara verilseydi belki tüplerindeydi filmle açıldı klomene bile gerek kalmazdı klomen yumurta tembelliğinde veriliyo bu kadar çok yüklenmelerine anlam veremiyorum bu doktorların neyse canım geçmiş olsun ağrın içinde kıntrole git mutlaka rahim filminden 1 gün sınra bişey kalmıyo çünkü bu ağrılar klomendende olabilir bendede olmuştu ama sen gene kontrol ol bence tekrar geçmiş olsunmerhabalar..bende hikayemi paylaşayım dedim...
1,5 yıllık evliyiz..eşimin abilerinin çocuğu olmayınca bizde erkenden tedbirimizi alalım dedik ve doktora gittik.sperm testi yaptırdık.ve sonuç kötü...1,5 milyon..hareketlilik az..alanyada doktor normal yollarla çocuğunuz olmaz tüp bebekte bile zor deyince çok üzüldük..bir hafta kendimize gelemedik..sonra eltimin bir tanesi antalya vitale hastanesine gitti ve normal yolla hamile kaldı..bizde 8 ay sonra gitmeye karar verdik...tüp bebek niyetiyle gittik.sperm testi yaptırdık..29 milyon çıktı...işte o ann:) ........doktor sadece klomen verdi 1 hafta kullandım.sonra rahim filmi çektirdik..ve 1 tanede çatlatma iğnesi ovilite verdi..şimdi sonucu bekliyoruz...çok şiddetki kasık ağrılarım var..acaba hepsi üst üste yapıldı diyemi bilmiyorum.rahim filmide çok çok çok zor geçti...hala yürüyemiyorum doğru düzgün..
teşekkür ederim canım..Bu özel hastaneler tambir ticarethane bu ne biçimşey rahim filmi klomen iğne aynı anda ağır olur zaten rahim filmi başlıbaşına yorucu bir süreç biraz ara verilseydi belki tüplerindeydi filmle açıldı klomene bile gerek kalmazdı klomen yumurta tembelliğinde veriliyo bu kadar çok yüklenmelerine anlam veremiyorum bu doktorların neyse canım geçmiş olsun ağrın içinde kıntrole git mutlaka rahim filminden 1 gün sınra bişey kalmıyo çünkü bu ağrılar klomendende olabilir bendede olmuştu ama sen gene kontrol ol bence tekrar geçmiş olsun
-bende 1 seneye yakın klomen ve ovitralle iğne kullandım her ay birden fazla büyük yumurtam oluştu çatladı ama hiç bir sorun olmadığı halde döllenme olmadı. çoğul gebeliği geçtim hiç gebelik yaşamadım sonrasında da hiçbişeye faydası yok boşuna zaman kaybı diye tedaviyi bıraktım zaten...ama burda klomenle daha 2. ayında hamile kalanları falan okuyunca gerçekten şaşırıyorum doğrusu... Kader kısmet diye düşünüyorum artık...herkes için Rabbimin biçtiği bir zaman var elbet... hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut...
-bende 1 seneye yakın klomen ve ovitralle iğne kullandım her ay birden fazla büyük yumurtam oluştu çatladı ama hiç bir sorun olmadığı halde döllenme olmadı. çoğul gebeliği geçtim hiç gebelik yaşamadım sonrasında da hiçbişeye faydası yok boşuna zaman kaybı diye tedaviyi bıraktım zaten...ama burda klomenle daha 2. ayında hamile kalanları falan okuyunca gerçekten şaşırıyorum doğrusu... Kader kısmet diye düşünüyorum artık...herkes için Rabbimin biçtiği bir zaman var elbet... hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut...
-canım ben klomeni 2009-2010 yılları arasında 1 seneye yakın kullandım ve hamile kalamadım. ardından 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama yine sonuç alamadım...tüp bebeklerden sonra tedaviyi bıraktım hiç bişey yapmadım... bu gebeliğimde kendiliğinden oldu sürpriz bir gebelik yani...öğrendiğimde 2 aylık olmuştu zaten...tedaviyle nasip olmayan iş kendiliğinden nasip oldu yani...Rabbime binlerce kez şükürler olsun, Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah...Selam Pamela07. 31 aralikta hamile kalamadigini yazmissin. Simdi hamilele gozukuyorsun. Nasil hamile kaldin klomenle mi? Bi de ikiz mi tek mi? Cevaplarsan sevinirim canim . Bi de takvim de hata mi var 17 haftalik diyor?
Masallah. Allah bagislasin kuzunu sana-canım ben klomeni 2009-2010 yılları arasında 1 seneye yakın kullandım ve hamile kalamadım. ardından 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama yine sonuç alamadım...tüp bebeklerden sonra tedaviyi bıraktım hiç bişey yapmadım... bu gebeliğimde kendiliğinden oldu sürpriz bir gebelik yani...öğrendiğimde 2 aylık olmuştu zaten...tedaviyle nasip olmayan iş kendiliğinden nasip oldu yani...Rabbime binlerce kez şükürler olsun, Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah...
-amin canım çok sağol...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Masallah. Allah bagislasin kuzunu sana
maşallhcanım cinsiyetleri ney bu arada ben klm verdi ama kist yapma durumu varmış açıkçası kporkuyorum dacanım benim de aynı senin gibi oldu işte ve dr uyardı bu yumurtaların beşi de döllenebilir diye ama ben herşeye razıydım ve çok şükür 2 tanesi döllendi ve şimdi yanımdalar..
inşallah sen de hamilesindir..
heo zen hamile kaldınmı bu ilaç sayesin de ne oldudurumn merak ediyorumniye çıkman gereksinki?ha bir ha iki zaten ikizde bildiğim kadaruıyla doğum öncesi ve sonrası izin süresi daha fazla
işalllh mervecum hamiş kaldınmıtebrik ederim çok sevindim adına darısı bizeee ossuneyvahedigeldismile
cnm bildiğim kadarıyla kistler kendiliğinden de kaybolabiliyor. ama sanırım julianın dru yanlış görmüş klava:baksana ikise çatlamış ki ikiz olmuş hatta üçüde çatlamış 3 kese oluşmuş diyor:CüvCüv: