Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Helal sana yumurta fınder . Dur bakıım. O buyuk cızgının uzerınde yumurta goremıyorum sen nasıl gordun? Ilk ultrasonum ondan galıba ben anlamıyorum :)
canm doktor nereyi işaretlemiş ki öyle. benmkide mesela her gittiğimde gösteriyor rahim duvarımı. sonra yumurtaları gösteriyor yumurtalarda karartı oluyor yakınlaşıyor falan. bi sorsaydın o 6 ,5 cm olan nedir diye doktor da çok odunmuş yani

canm doktor nereyi işaretlemiş ki öyle. benmkide mesela her gittiğimde gösteriyor rahim duvarımı. sonra yumurtaları gösteriyor yumurtalarda karartı oluyor yakınlaşıyor falan. bi sorsaydın o 6 ,5 cm olan nedir diye doktor da çok odunmuş yani
Galıba yumurta catlayınca hanı sıvı cıkartıyo ıcınden ultrasonda karartı olurmus. Onu belırtmeye calıstı sanırım. :))) bı sıtede bı drden okudum.

Ya cok ciddi problem olmadıkca tınlamıyolar. Dene diyo bısene. Kolaysa sen dene demek var. Ne kdr zor sey beklemek

klomenden değil kistim ama şu 1 yıldır stresimden hormonlarımı bozdum.klomende ilk ayım ve klomenden önce vardı kistim yumurtam büyüdü çatlamadı ve kist oldu ama gebeliğe engel değilmiş.zaten bu ay umudum kalmadı eli kulağında hissetimm.bana 34_36.st te ilk ilişki sonra 10 gün gün aşırı yaZMış kağıda.

klomenden değil kistim ama şu 1 yıldır stresimden hormonlarımı bozdum.klomende ilk ayım ve klomenden önce vardı kistim yumurtam büyüdü çatlamadı ve kist oldu ama gebeliğe engel değilmiş.zaten bu ay umudum kalmadı eli kulağında hissetimm.bana 34_36.st te ilk ilişki sonra 10 gün gün aşırı yaZMış kağıda.
şuan hamıle mısınız takviminiz oluşmuşta mrak ettim. ilişkiyi ilk 34. saatte mi yaptınız? iğneden önce ilşki ne zmn olmştu

Galıba yumurta catlayınca hanı sıvı cıkartıyo ıcınden ultrasonda karartı olurmus. Onu belırtmeye calıstı sanırım. :))) bı sıtede bı drden okudum.
aa ilk defa duydum. ama orda yayılmış bir karartı var senin dediğin gibide olur canm. demekki yumurtanın çatladığını görmüş ultrasonda. ne zaman çekldi bu ultrason bugunmu

Yok o zaman drye de adam yok de ona göre de. Baska zaman yapar belkım. Bu catlatma iğnesini drden istiyo muyuz yoksa kendısı mı tavsıye edıyor ? Pahalı bısey mı ?
canım ovitrelle bıraz pahalı fakat pregnyl de aynı catlatma ıgnesı 10 tl

yok zynpykta cım ...1 2 gün içinde belli olur totem yaptım kendimce :oops: sabrımın son demlerindeyim adet belirtileride var...yarın yada pazar adet günüm hadi hayırlısı:KK51:

iğneden öncesini hatırlayamadım net şekilde canım ya çünkü 2 gün arayla gittim takibe çarşamba sabahı gittim 13.gündü o gün küçüktü bide 15 .gün cuma gittim o gece vurdum pazar ilk ilişki nerden baksan 1 hafta ilk 36.ste kadar ilişki yapmadık.yani iğne cuma ise önceki ilişki ya pzt ya salıydı:KK31:

kızlar merhaba. benimde 11 aydır bebeğim olmuyor. eşimdede bendede sorun çıkmadı. yumurta takibi yaptırdım. yumurtam büyüyo çatlıyor kistim yok. doktor bu ay klomen verdi. ama klomeni niye verdiğini anlamadım yardımcı olurmusunuz. kullanayımmı kullanmayayımmı bilemedim

Merhaba. 11 aydır olmadıgındandır belkı. Kullan bısıy olmaz ama takipli :KK66:
kızlar merhaba. benimde 11 aydır bebeğim olmuyor. eşimdede bendede sorun çıkmadı. yumurta takibi yaptırdım. yumurtam büyüyo çatlıyor kistim yok. doktor bu ay klomen verdi. ama klomeni niye verdiğini anlamadım yardımcı olurmusunuz. kullanayımmı kullanmayayımmı bilemedim
ım

Alya nedir durumlar benim de 3 gunum var beyaz akıntım basladı yanı geliyoo

kuzum ben geçen hafta kırmızı kartı yedim.klomene devam ediyorum ikinci ayım.bu gün son tabletimi aldım pazartesi kontrol.günün geçtimi senin canım .inşallah bu ay mutlu oluruz doracım.ama benim kendim için hiç umudum yok sıfırı tükettim umut konusunda.:cry:

kuzum ben geçen hafta kırmızı kartı yedim.klomene devam ediyorum ikinci ayım.bu gün son tabletimi aldım pazartesi kontrol.günün geçtimi senin canım .inşallah bu ay mutlu oluruz doracım.ama benim kendim için hiç umudum yok sıfırı tükettim umut konusunda.:cry:
Bebegım ben de yıcem kırmızıyı!!! Yok ayın 15 ınde beklenen reglım . Bu ay nasıl kullandın klomenı ? Ben onumuzdekı ay 3. Gun baslıcam. Bu klomen benım yumurta sayımı arttırmıyor 5. Gun basladıgımdan belkı de :KK43: valla onu bırak ben klomenı 6 ay kullanabılırım. 3 ayı gıttı gerı kaldı 3. Icım sıkılıyo valla

Bende yeni başladım klomene günde 1 defa 5 gün inşallah bu ay tutar 3 ay önce kürtaj olmuştum öncesinde 1.5 sene gebelik olmamıştı klomenin etkilerini okuyunca aldım ve kullanıyorum inşallah iyi haberleri sizinle paylaşırım Allahım herkese nasip eder banada inşallah

X