- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
champ içinde bulunduğum durumu bilmiyorsun neler yaşadığımıda hemen asmak kesmek kolay geliyor sana.kardeşim oldukça aklı başında biri ve tek isteği beni mutlu etmek bende olsam aynı şeyi yapardım ha biz kabul ettikmi hayır,kardeşini kullanmak sözü de çok çirkin burdakilerin hassasiyetini düşünüp öyle yazmanı isterdim tavrınız basit sanırım. sadece burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim tanıdığım kişilerle konuşamadığım için.özel mesaj da göndermişsin aynı şeyleri yazıp yollamışsın çok anlamsız geldi yaptıkların.
keşke durumunu anlayamayacak kadar basit cahil düşüncesiz densiz olabilseydim. ve gebe kalma konusunda sorunsuz olmak isterdim. -+ aynı şeyleri yaşıyoz .
yaş 31 - 5 sene oldu bebek istiyorum. yumurtalarıma bile rahatsızlıgımdan dolayı bakılmadı. gerek yok sende yumurta oluşmaz zaten dendi. beynimde kitle oldugu söylendi ve beyin cerrahım bile umarım bir gün gebe kalırsın dedi. endokrin dokt. 5 sene tedavi dedi. tüp bebek bile şu an ki durumumda yapılmıyor. belki aşılama yaptıracagım. vs. v. benden daha kötü durumda olalar var. bu yuzden asla yüzumu yere düşürmicem.
benim herşeyim belkiyken sanırım sana bunları yazabilirim. çünkü benim acımdan yanlış bir düşünce. kullanmak veya bencillik yada adını sen koy bunun... fark etmez...