- 17 Mart 2010
- 15.051
- 10
- 41
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın ya g...ü görecem yada listede tepeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yarın ya g...ü görecem yada listede tepeyi
defhne acayip bacak bel kasık ağrılarım var ya her yerim dökülüyor sanki grip ağrısı gibi ben hamile olmadığımı düşünüyorum
Tünaydınnnn,Defnecim,nasılsın????Heoz güzel haberini duymayı heyecanla bekliyoruz tatlım-Hadi sevindir bizi ...
Günaydın Herkese iyi bir gün diliyorum
Valla güzel haberler veremeyeceğim arkadaşlar cuma günü regl oldum ve dra gittim 2,5 cm çikolata kisti ve rahimde 3-4 tane miyom olduğunu söyledi. bu ay kist geçmezse laporoskopik ameliyat dediler ardındanda gonal f ile yumurta geliştirme ve aşılama yapılacakmış. bu şartlarda kendi kendine olmazmış. Hayırlısı dedim Soğan suyu kürüne başladım. inş. amilyata gerek kalmaz ve gonal f ile aşılama başarılı olru diuorum. sizlere cuma haber veremedim koşturmayla geçti günüm moralimde bozuktu kusuruma bakmayın ilginize çokkkkk teş ediyorum canlarım.
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin inş. bu topik sanada uğur getirir cnm
Heoz geçmiş olsun ummadık şeylerle karşılaşmışsın.. her hangi bi ağrın oluyor muydu.. keşke bir doktora daha görünsen ameliyata ona göre karar verirdin arkadaşım. şu an nasılsın
aranıza 4 gün oldu katılalı bende klomen tedavisine başladım ayın 14de doktora gittim yumurtlama olmuşmu diye 25x19 boyutlarında 4ve 5 adet olmuş 14de ovitrele iynemi oldum ve ayın 18de cok şitdetli ağrım oldu kalkamaz duruma geldim acaba hamilelik belirtisimi yoksa iyneden mi bilgilerinizi benimle payleşırsanız sevinirim
hoşgeldin hayırlı olsun tedavin
sanırım ağrıların 4 yumurtanın çatlamasından dolayı olmuştur diye tahmin ediyorum. iğneden sonra kasık ağrıları oluyor. hatta içinde hcg olduğu için regline yakın 3-4 gün kalaya kadar ağrılar oluyor ama daha az şiddette tabi.
inş. hayurlısı ile döllenme olur tutunur da yüzün güler
selam arkadaşlar ben öyle okuyorum sizleri bende hiçbirşey yok yumurtalarım çok güçsüzmüş yok yani doktorum böyle mümkün değil bebek olmasının dedi.üzüldüm,ağladım sonra dua ettim bilmiyorum ne yapıcam kız kardeşim;sen ben ve birde eniştem bilsin kimseye söylemeden kıbrısa gidelim diyor.ben donör olayım diyor.ben ve eşimde kararsızım.18 yaşında kendisi ilerde evlenirse eşi hiç izin vermez ve bende belki hiç anne olamam.siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi yazın lütfen.
selam arkadaşlar ben öyle okuyorum sizleri bende hiçbirşey yok yumurtalarım çok güçsüzmüş yok yani doktorum böyle mümkün değil bebek olmasının dedi.üzüldüm,ağladım sonra dua ettim bilmiyorum ne yapıcam kız kardeşim;sen ben ve birde eniştem bilsin kimseye söylemeden kıbrısa gidelim diyor.ben donör olayım diyor.ben ve eşimde kararsızım.18 yaşında kendisi ilerde evlenirse eşi hiç izin vermez ve bende belki hiç anne olamam.siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi yazın lütfen.
mervemcu düşündüklerini söylediğin için teşekkürler.bizim düşündüklerimizin aynısını yazmışsın eşimle yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz başka tedavi için oda olmazsa evlat edinmek daha uzak geliyor ama kısmet tabi.neyse bence sen bu ay hamilesin görde bak gecenin bi yarısı içime doğdu.iğne oldunmu?
rica ederim cnm gel tabiki ne huzur bozması aşkolsunyahu ignesi var ilacı var tüpü var kılı var tüyü var .. hemen ne donörü ? birde kardeşin 18 yaşındaymış hemen herşeye evet derler.. sen sadece kendini düşünüp 18 yaşındaki kızın sana verdigi aklı alıp onu kullanamassın. bu kardeşini kullanmak olur. mantıklı düşünmeyi asla elden bırakma. evlat edin ama kardeşini kullanma.
bencillik edip kardeşini kullanıyorsun. ay kızdım gene
heoz özür dilerim topigine geldim gittim :) huzuru bozmak istemem pardon canım..