Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

defhne acayip bacak bel kasık ağrılarım var ya her yerim dökülüyor sanki grip ağrısı gibi ben hamile olmadığımı düşünüyorum:KK59:

ya kızım ne direniyosun hamilesin işte :KK1::KK1: hadi gelde güzel haberleri ver valla meraktan çatlıycam :21: şirkete geldim hemen topiğe koştum

Tünaydınnnn,Defnecim,nasılsın????Heoz güzel haberini duymayı heyecanla bekliyoruz tatlım-Hadi sevindir bizi ...:KK66:

Herkese merhablar.Uğurlu olan bu topiğe birde ben adım atayım dedim.32 yaşındayım.2.5 yıldır evliyim.Bu 6.denemem.Çocuğum henüz yok.Bu ay ilk defa Klomen tedavisine başladım günde 2 tane içiyorum.Bu topik inşallahhh banada uğurlu gelir.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhh.

Valla güzel haberler veremeyeceğim arkadaşlar cuma günü regl oldum ve dra gittim 2,5 cm çikolata kisti ve rahimde 3-4 tane miyom olduğunu söyledi. bu ay kist geçmezse laporoskopik ameliyat dediler ardındanda gonal f ile yumurta geliştirme ve aşılama yapılacakmış. bu şartlarda kendi kendine olmazmış. Hayırlısı dedim Soğan suyu kürüne başladım. inş. amilyata gerek kalmaz ve gonal f ile aşılama başarılı olru diuorum. sizlere cuma haber veremedim koşturmayla geçti günüm moralimde bozuktu kusuruma bakmayın ilginize çokkkkk teş ediyorum canlarım.
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin inş. bu topik sanada uğur getirir cnm

Valla güzel haberler veremeyeceğim arkadaşlar cuma günü regl oldum ve dra gittim 2,5 cm çikolata kisti ve rahimde 3-4 tane miyom olduğunu söyledi. bu ay kist geçmezse laporoskopik ameliyat dediler ardındanda gonal f ile yumurta geliştirme ve aşılama yapılacakmış. bu şartlarda kendi kendine olmazmış. Hayırlısı dedim Soğan suyu kürüne başladım. inş. amilyata gerek kalmaz ve gonal f ile aşılama başarılı olru diuorum. sizlere cuma haber veremedim koşturmayla geçti günüm moralimde bozuktu kusuruma bakmayın ilginize çokkkkk teş ediyorum canlarım.
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin inş. bu topik sanada uğur getirir cnm

Heoz geçmiş olsun ummadık şeylerle karşılaşmışsın.. her hangi bi ağrın oluyor muydu.. keşke bir doktora daha görünsen ameliyata ona göre karar verirdin arkadaşım. şu an nasılsın :KK58:

Heoz geçmiş olsun ummadık şeylerle karşılaşmışsın.. her hangi bi ağrın oluyor muydu.. keşke bir doktora daha görünsen ameliyata ona göre karar verirdin arkadaşım. şu an nasılsın :KK58:

sorma arkadaşım ya:KK59:
Bu ay ameliyat olmadım bir dahaki adete kadar kistin yok olmasını umuyorum soğan suuyu içiyorum işte.
son iki aydır silik çıkıyor ve bir gün geçiyordu reglim sağda aynı noktada ağrı oluyordu. Bu ay 17. günümde kahverengi leke gelmişti. Başkada birşey hatırlamıyorumki
Göründüğüm hastanenin klinik şefi herkes çok övüyor. Bilmiyorum ne yapacağım kafam çorba gibi nerdeyse bebek fikrinden vazgeçme noktasındayım ama:KK59:

Son düzenleme:
Günaydın Okuyup Gidenler
topiğin umutsuzları
eski topik userları
nerdesinizzzzzzzzzzz:KK62:

aranıza 4 gün oldu katılalı bende klomen tedavisine başladım ayın 14de doktora gittim yumurtlama olmuşmu diye 25x19 boyutlarında 4ve 5 adet olmuş 14de ovitrele iynemi oldum ve ayın 18de cok şitdetli ağrım oldu kalkamaz duruma geldim acaba hamilelik belirtisimi yoksa iyneden mi bilgilerinizi benimle payleşırsanız sevinirim

aranıza 4 gün oldu katılalı bende klomen tedavisine başladım ayın 14de doktora gittim yumurtlama olmuşmu diye 25x19 boyutlarında 4ve 5 adet olmuş 14de ovitrele iynemi oldum ve ayın 18de cok şitdetli ağrım oldu kalkamaz duruma geldim acaba hamilelik belirtisimi yoksa iyneden mi bilgilerinizi benimle payleşırsanız sevinirim

hoşgeldin hayırlı olsun tedavin
sanırım ağrıların 4 yumurtanın çatlamasından dolayı olmuştur diye tahmin ediyorum. iğneden sonra kasık ağrıları oluyor. hatta içinde hcg olduğu için regline yakın 3-4 gün kalaya kadar ağrılar oluyor ama daha az şiddette tabi.
inş. hayurlısı ile döllenme olur tutunur da yüzün güler

hoşgeldin hayırlı olsun tedavin
sanırım ağrıların 4 yumurtanın çatlamasından dolayı olmuştur diye tahmin ediyorum. iğneden sonra kasık ağrıları oluyor. hatta içinde hcg olduğu için regline yakın 3-4 gün kalaya kadar ağrılar oluyor ama daha az şiddette tabi.
inş. hayurlısı ile döllenme olur tutunur da yüzün güler

inş darısı hepimizin başına tşk edrim

selam arkadaşlar ben öyle okuyorum sizleri bende hiçbirşey yok yumurtalarım çok güçsüzmüş yok yani doktorum böyle mümkün değil bebek olmasının dedi.üzüldüm,ağladım sonra dua ettim bilmiyorum ne yapıcam kız kardeşim;sen ben ve birde eniştem bilsin kimseye söylemeden kıbrısa gidelim diyor.ben donör olayım diyor.ben ve eşimde kararsızım.18 yaşında kendisi ilerde evlenirse eşi hiç izin vermez ve bende belki hiç anne olamam.siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi yazın lütfen.

selam canım daha öncede yazmıştın sanırım bende yorum yapmıştım ama tekrar yazayım.
şimdi kız kardeşim yumurtayı verdikten ve bebek doğduktan sonra bebeğe sahip çıkmak isterse ne olur vede çok garip tuhaf bi durum sonuçta bilmediğin bi yumurta olursa ne o seni nede sen onu tanımzsın ama bildiğin birinden olursa zor değil mi kardeşim şuan genç kararlarını hemen verebilir bence oda sende bir daha düşün derim kolay değil bi dünyayya b,ir fert getireceksiniz o bu durumu bildiğinde ne olur ne yaaşr bunlarıde düşün bence 3 kişinin bildiği asla sır değildir hayat garip oyunlar içinde şuan ki yakınlık olamya bilir derim ben bence bu işi yapacaksan bence evlat edinme gibi düşün ve yabancı bir dönor bul derim ben

selam arkadaşlar ben öyle okuyorum sizleri bende hiçbirşey yok yumurtalarım çok güçsüzmüş yok yani doktorum böyle mümkün değil bebek olmasının dedi.üzüldüm,ağladım sonra dua ettim bilmiyorum ne yapıcam kız kardeşim;sen ben ve birde eniştem bilsin kimseye söylemeden kıbrısa gidelim diyor.ben donör olayım diyor.ben ve eşimde kararsızım.18 yaşında kendisi ilerde evlenirse eşi hiç izin vermez ve bende belki hiç anne olamam.siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi yazın lütfen.

yahu ignesi var ilacı var tüpü var kılı var tüyü var .. hemen ne donörü ? birde kardeşin 18 yaşındaymış hemen herşeye evet derler.. sen sadece kendini düşünüp 18 yaşındaki kızın sana verdigi aklı alıp onu kullanamassın. bu kardeşini kullanmak olur. mantıklı düşünmeyi asla elden bırakma. evlat edin ama kardeşini kullanma.
bencillik edip kardeşini kullanıyorsun. ay kızdım gene

heoz özür dilerim topigine geldim gittim :) huzuru bozmak istemem pardon canım..

mervemcu düşündüklerini söylediğin için teşekkürler.bizim düşündüklerimizin aynısını yazmışsın eşimle yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz başka tedavi için oda olmazsa evlat edinmek daha uzak geliyor ama kısmet tabi.neyse bence sen bu ay hamilesin görde bak gecenin bi yarısı içime doğdu.iğne oldunmu?

arkadasim kusura bakma ama böyle biseyi okuyunca tüylerim diken diken oldu, düsünmesi, buraya danisilmasi bile ürkütücü böyle bisey olamaz. madem okadr paraniz var neden tüp bebek yaptirmiyorsunuz anlamadim. hem yurt disinda ne yapicaklar size ben almanyada yasiyorum benim ablam isttanbulda, orda daha güzel tedavi yapiyorlar türkiyede öyle doktorlar varki... o dedigini sadece Amerikada yapiyorlar. kizicaksin ama cocugunuz oldugunda seni degil kocanla kardesinin cocugu olmus oluyor ve sen sadece tasiyici anne oluyorsun!!!!

yahu ignesi var ilacı var tüpü var kılı var tüyü var .. hemen ne donörü ? birde kardeşin 18 yaşındaymış hemen herşeye evet derler.. sen sadece kendini düşünüp 18 yaşındaki kızın sana verdigi aklı alıp onu kullanamassın. bu kardeşini kullanmak olur. mantıklı düşünmeyi asla elden bırakma. evlat edin ama kardeşini kullanma.
bencillik edip kardeşini kullanıyorsun. ay kızdım gene

heoz özür dilerim topigine geldim gittim :) huzuru bozmak istemem pardon canım..
rica ederim cnm gel tabiki ne huzur bozması aşkolsun

cnm çok üzülüyorum durumuna. Bilmiyorum nekadar uğraştınız. Eğer tek drla görüştüysen farklı yerlerlede görüşmeni tavsiye ederim. Sağlığın içinde biri olarak tek dr lafıyla hareket edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ama bahsettiğin gibi kardeşinden alınan yumurtanın eşinin spermiyle döllenmesi ve sana nakledilmesini düşünüyor olduğunuza göre sanırım bir çok yerle görüştünüz. ama şimdiye kadar gittiğim bütün drların bana dediği tek şey yumurta varsa rahim varsa sperm varsa öylede böylede çocuk olur.
Bana sorarsan ben bu olyın hem dini hem etik yönünü düşünürüm beni tedirgin eden konular
: bebek olduğunda kız kardeşin kesinlikle çok yakın hissedecek yani teyzedende öte ve hayatın ne getireceği belli olmaz bence. Ben her ne kadar kardeş bağı olsada geleceğe dair konuşmaktan imtina ederim. Gün gelir aranız bozulur. bişeyler olur kız kardeşin evlenir eşi bir şekilde durumu öğrenir. ilişkilerini etkiler mazallah bunun dışında başka bir senaryo ben çocuğun anne ve babayı yaklaştırdığını düşünürüm hep yani gün olur allahım korusun eşin ve kız kardeşin bebekten dolayı duygusal anlamda yakın hissederler kendilerini. Birde kızkardeşinin yaşı genç ne kadar aklı başında olursa olsun. bende 18 yaşında evlendim o yaşlarda düşündüklerim şimdi çok saçma geliyor. yani ben olsam bilmiyorum şu yaşım ve aklımla sanırım veremem yumurtamı. Çünkü kendi çocuğum gibi hissederim o bebeği ki zatende öyle tıbben
bunun dışında bilmiyorum inançlarını ama benim inancıma göre her ne kadar ilişki olmasada bir erkek ve bir kadından bir bebek oluşacak nikah gerekirmi şartları nedir tedirginim.
Ben olsam ne yapardım. Elbette zor bir durum ama öncelikle tıbbın ve bitkisel çarelerin peşine düşerdim. Hiç çıkar yolum olmasa sanırım yabancı bir kadından alınan yumurtayla eşimin sperminin birleştirilmesini isterdim. Kız kardeşime asla yanaşmazdım. En kötü ihtimalle bebek evlatlık alırdım
Rabbim Yardımcın Olsun. canını sıkma derdi veren dermanıda verir hiç çekinmeden gelip burada bizimle paylaşabilirsin dilimizin döndüğünce yanında olmaya çalışırız cnm

X