Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Günaydınlar hepinize güzel bir yıl diliyorum bol ıngalııııııııııııııııııı

günaydın arkadaşlarrr hepinize iyi senelerr :KK54::KK54::KK54:

defhne slm cnm
bende bu haftasonu tuhaf bişey oldu
cumartesi 17. günümdü 14. gün ovülasyon oldu aynı gün ilişkide oldu
cumartesi ikindin önce çok az kahverengi leke geldi silince çok açık pembe leke geldi başkada gelmedi şaşırdım yerleşme dicem ama çok erken bir zaman sende böyle birşey oldumu ben daha önce hiç yaşamadım böyle birşey bugün 19. günüm ateşim yüksek

http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd
buda ateş tablom

Son düzenleme:
defhne slm cnm
cumartesi ikindin önce çok az kahverengi leke geldi silince çok açık pembe leke geldi başkada gelmedi şaşırdım yerleşme dicem ama çok erken bir zaman sende böyle birşey oldumu ben daha önce hiç yaşamadım böyle birşey bugün 19. günüm ateşim yüksek

2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom

canım galiba hamişsin yaaa

defhne slm cnm

2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom

canım olabilir kardeşimde de öyle olmuştu adetine baya vardı lekelenmesi olmuştu şimdi hamile. ayyyy inşallahh hamilesindir canım yaaaa :21::21::21:

canım olabilir kardeşimde de öyle olmuştu adetine baya vardı lekelenmesi olmuştu şimdi hamile. ayyyy inşallahh hamilesindir canım yaaaa :21::21::21:

ay öğrensene ya adetine kaç gün varken ve nasıl bir lekelenme olmuş hiç akıntım yok göğüsler gayet yumuşak hiç bir belirtim yok benim ya:KK59:

canım galiba hamişsin yaaa

benim ilk kızımda leke falan olmamıştı. o lekenin gelmeden önceki gecede ilginç bir rüya gördüm eşimin bana 3 demet gonca gül aldığını gördüm kırmızı ve sapları 1metre uzunluğunda.
aynı gül demetinden de bir demet ben alıyordum toplam 4 ediyordu :))):KK69:

ay öğrensene ya adetine kaç gün varken ve nasıl bir lekelenme olmuş hiç akıntım yok göğüsler gayet yumuşak hiç bir belirtim yok benim ya:KK59:

10 gün önce gelmişti canım. ayy hadi inş bebiş geliyor galiba :KK49:

10 gün önce gelmişti canım. ayy hadi inş bebiş geliyor galiba :KK49:

benimde 10 gün önce
ama ben 28 günde bir oluyorum bide onun kahverengimi gelmiş pembemi ne kadar gelmiş kaç gün sürmüş :KK53: seni boğdum dimi sorularımla:KK61:

benimde 10 gün önce
ama ben 28 günde bir oluyorum bide onun kahverengimi gelmiş pembemi ne kadar gelmiş kaç gün sürmüş :KK53: seni boğdum dimi sorularımla:KK61:

yok be kuşummm ne boğması. uyuyo şimdi kardeşim uyanınca öğrenir yazarım detayları sana.

yok be kuşummm ne boğması. uyuyo şimdi kardeşim uyanınca öğrenir yazarım detayları sana.

tmm cnm çok memnun olurum heyecan bastı beni bu lekeden dolayı
herkesin lekesi gelede adetine bir iki gün kala olmuş benimki erken gibi inş. altından başka birşey çıkmaz

senin akıntın falan varmıydı göğüslerin ne durumdaydı defhne

canım bende hiçbişey yoktu herşey adet gecikince başladı. hiç belirtim olmadı anlayacağın. testte yapmazdım ama sizin zorunuzla yaptım :KK1:

şimdi kardeşimi aradım. dedi ki 10 gün varken pembe akıntısı olmuş. sulu kan gibiydi dedi. ceviz büyüklüğünde falanmış leke. sonra 4-5 gün sonra bildiğin kanama gibi kırmızı lekelenmesi olmuş hatta erken adet oldum sanmış. onun hamileliğin 2. ayında da oldu kanaması ama bebişi çok sağlıklı maşallah :nazar: ayy hadi inş seninde bebiştir canım yaaa

canım bende hiçbişey yoktu herşey adet gecikince başladı. hiç belirtim olmadı anlayacağın. testte yapmazdım ama sizin zorunuzla yaptım :KK1:

şimdi kardeşimi aradım. dedi ki 10 gün varken pembe akıntısı olmuş. sulu kan gibiydi dedi. ceviz büyüklüğünde falanmış leke. sonra 4-5 gün sonra bildiğin kanama gibi kırmızı lekelenmesi olmuş hatta erken adet oldum sanmış. onun hamileliğin 2. ayında da oldu kanaması ama bebişi çok sağlıklı maşallah :nazar: ayy hadi inş seninde bebiştir canım yaaa

bence onun ilk gelen yumurtlama lekelenmesi ikinci gelende yerleşme kanamasıdır bende sanırım yine bişey yok hayırlısı olsun bakalım ne diyim

bence onun ilk gelen yumurtlama lekelenmesi ikinci gelende yerleşme kanamasıdır bende sanırım yine bişey yok hayırlısı olsun bakalım ne diyim

dur bakalım ya umudunu kırma hemen. inşallah bu ay umutluyum ben

olur mu kuşum ne yorması. herzaman elimden geleni yaparım. :KK19: çok dua ediyorum inşallah hayırlısı ile sizde bebişlerinize tez zamanda kavuşun

belki gelecek aya aşılama yaptırabilirim
artık yoruldum bu 13. ayımdı

X