Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

valla aynı bende stressiz ve gebeliği düşünmeden bi çalışma yaparsak o kadar sevineceğim ki sorma yaniii

Ben her ay bu ay kafaya takmayacağım diyorum, adet günü geçmeden test yok diyorum ama ikisini de başaramıyorum. Bu ay bir de klomen kullanıyorum, şimdi iyice odaklandım. Kafamı dağıtmak için yapmadığım şey kalmadı ve artık pes ettim. Yok hamile kalmadan ben kafamdan bu konuyu atamayacağım canım.

canım yaa klomen ile olacak diye bişey yok ama şansın çok öle düşün

Biliyorum canım, eğer fazla sayıda yumurtlama olursa şansım artacaktır ama yumurtanın döllenip döllenmeyeceğini bilemeyiz. Bir kaç ay daha deneyeceğim olmazsa tüp bebeği deneyeceğim artık son nokta olacak. Ama o zamana kadar şansımı denemek istiyorum bakalım kısmet.

olur inş bende mart gibi hala olmamışsa tüp deneyeceğim

Bende martı düşünüyorum, ama umarım gerek kalmadan hamile kalırız. Tüp bebeği çok araştırdım hatta bir merkezle görüştüm bile ama hala doğal yolla umudumu kaybetmedim. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım.

ya bende dogal olur diyorum ama ne yapalım kismetimizde bu varsa bunuda yaparız

slm kızlar giremedim kusura bakmayın.
ya belgisel ben 5 kere klomen kullandım bi halt olmadı üstelik son denememde çatlatma iğnesi ve progestanla destekledim yine fos
benim kızım 12 yaşında ve be 1 yıldır deniyorum. beklemek zor cidden ve ben bu ay pes dedim artık bana aşılama teklif edildi geçen ay ama biliyorumki bu stresle aşılamada tutmaz. sakinleşmekten başka çare yok.
bende ilgi alanları bulmaya çalışıyorum kendime nevresim dikmek istediğimi farkettim ama dikiş bilmem
bide kurdela sanatını araştırıyorum hamilelikle ilgili hiçbirşey okumamaya çalışıyorum. rahim kontrolü yok gün saymak yok dra gidip yumurta takibi yaptırmak yok. ateş ölçme akıntı takibi yok. saldım çayıra bu ay bide bebeğin kötü taraflarını düşünüyorum ve kendimi istemediğime inandırıyorum
sanda tavsiyem bu olur kendine yeni ilgi alaanı bul bence
merveciğim işler yoğun bu aralar gündüz giremiyorum sanırım yarında giremem gibi. yumurtlama günü falan boş merveciğim ya tutunca tek ilişkide bile tutuyo
görüşürüz cnm

Ah be canım ne ilgi alanları buldum ben bir bilsen. Dil kursuna gidiyorum, diyetistene başladım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, farklı konularda kitaplar aldım onlarla zaman geçiriyorum. İş hayatı, çocuk aile derken zaten hayatım çok yoğun ama yine de kafamdan çıkartamıyorum

Aşılamayı bende araştırmıştım ama şansın fazla değil ben aşılama noktasına gidersem onun yerine direk tüp bebek yaptıracağım en azından daha şanslı olurum. Ayrıca kendini istememeye ikna etmeye çalışmanı çok sevdim. Bence de hamilelik daha fazla istemeyenlerin daha kolay yaşadığı bir şey. Korunuyordum ama hamile kaldım diyen çok insan biliyorum. Aslında ben de kendimi istemediğime inandırsam kesin hemen hamile kalırım ama onu nasıl yapacağız

selam kızlar valla heozda biges te ne güzel demişsiniz korunduğum ay korkardım ki hamile kalacağım diye reglim falan geçikirdi ve çok güleceğiniz bişey diyeceğim ben bu yumrutaa oluşum zmanında gelen akıntıyı iltahap sandığım için doktora gidecektim ama ben tam karar verdiğimde geçerdi şimdi bu akıntıalr olsun diye gün sayıyorum ve istemediğim zaman o kadar çok olurduki akıntım sormayın yani şimdi ise sanki her ya olmayacakmış gibi geliyo
kendimize neler yapıyoruz böle ama durum bu vazgeçmek değilde rahatlamak istiyorumama olmuyo yaaa düşünmeden gün geçirmek istiyorum ama nafile yani olmuyo yapamıyorum

Galiba hepimiz aynıyız canım

Ovalüasyon kiti ve tükürük ovalüasyon kiti kullanıyorum ne zaman yumurtamın çatladığını anlamak için. Doktora yumurta takibine gidiyorum ama ya gidene kadar erken çatlarsa gün kaçırmayayım diye hem LH hormonu hem ostrojen hormonunu kontrol ediyorum bu testlerle. Akıntı kontrolu, rahim agzi kontrolu ve ateş ölçmeyi de yapıyorum. Kürler deniyorum, kendime sürekli olacak diye telkinler veriyorum. Bedenimi dinlemekten bıktım, midem mi bulandı, karnım mı ağrıdı offf her ay aynı şey.

Hatta netten bir yabancı sitede ilginç bir şey okumuştum kadın hamile kalınca yuva yapma içgüdüsü diye bir içgüdü devreye girermiş ve bilinçsizce evi temizlemek, organize etmek, alışverişe çıkam gibi şeyler yaparmış diye okudum. İnan ertesi gün canım iş yapmak istedi yani bu kadar olurr

bende acayip bir huy var istediğim şey istediğim zamanda olmazsa bıkkınlık geliyor ve soğuyorum o fikirden. Bu ay bebek konusunda öyle hissediyorum aylardır yıprattı beni bu isteğim çünki. Anladımki benim istemem yetmiyor yaradanda vermeli. Bu yüzden herşeyi olduğuna bıraktım artık.
ben hiç o akıntıyı hamileliği düşünmeden önce görmedim yalnız geçen ocak ayını hiç unutmuyorum su gibi akıntım oldu hemde yumurta akı kıvamında o zamanlar bilmiyordum ve tedirgin olmuştum üşüttüm diye. Ondan sonra o kadar yoğun hiç görmedim açıkçası bide ben son iki aydır rahim ağzı kontrolü yapacam diye mantar enfeksiyonu kapıyorum sinirlerim gerildi bide adet dönemi boyunca bunla uğraştım ağrılarıda cabası tabi. Artık onuda yapmıcam

hiç ovülasyon kiti yada tükürük testi yapmadım genelde 11. gün dr kontrolüne gittim. şu yuva yapma içgüdüsünü hiç duymamıştım ama öyle yoruluyorumki işyerinde sanırım benim bu iç güdüm hamile olsamda işlemez

ya kendimizi yormaktan başka bişey yapmıyoruz bilmek ama yapamamak daha fazla yooruyo yaaa
ben bişeyt yapmıyorum aslına bakarsanız eşime göre her ay doktora gidiyorum ama öle gitmiyorumda sizler gibi en azından en son eylüldemi ağustosta mı gitim bak onu bile hatırlamıyorum zatende gitmiyeceğim yaa her seferinde doktora göstermekte hoş değil yanii

Benim hormon sorumum var canım fsh yüksek yani yumurta rezervim azalmış durumda. Bu nedenle her ay hormon testlerimi yaptırıyorum ki durumu takip edeyim. Eğer bir anda yükselme olursa hemen tüp bebeğe başvurmam lazım. Test yaptırınca da mecbur doktora götürüyorum yani artık ince bir çizgide hareket ediyorum. Bu ay klomenle deniyoruz bakalım önümüzdeki ay testlerimin sonuçlarına göre hemen tüp bebek de diyebilir ya da kimbilir belki hamile kalırım da bunlara gerek kalmaz. Ben ümidimi kaybetmiyorum ve pozitif olmaya devam ediyorum. Eminim zamanı gelince doğal yada tüp bir bebeğim daha olacak

günaydın arkadaşlar

Belgisel inş. hormon sorunların hallolur ve tüp bebekle uğraştırmadan bebişin gelir. Pozitif olmak daima işe yaramıştır.
merveciğim benim geçen sene bebek düşünmediğim zaman bir kez korunmasız ilişki oldu reglime 1 hafta kala hemen adet olmadan kanda falan baktırmıştım o kadar yani hemen hamile kalınır diye düşünüyordum çok dikkat ediyordum. boşaymış demekki.
kızımın dersleriyle ilgilendiğim için akşamlarıda giremiyorum ortaokul çok farklıymış tüm zamanım işten geldikten sonra onunla geçiyor bu şekilde belki biraz kafamadan atmış olurum.

heoz canım ya hep aynıyız ne olacak halimızzz diye bir türkü tutturasım geldi haaaa.
bigsel canım ya yine yanllış yazdım nickini herhalde neyse sen anla canımya fhs yüksekse bence zaman kaybetme hemen tüp yaptır ve bence klomenlede olan rezervini tüketme derim ben tabi sen eşin ve doktorun bilirde

ya bizim topişin bir sürü hamilesi vardı hiç biri gelip gitmiyo hatta son dönemde daha bir çoğalmıştı bende balık hafiza olduğu için bide nick tutuamam ama nerde onlar neler yapıyolar gebelik nasıl gidiyo paylaşsaalr yaa bende hamiş olayım kaçıp gidecem haaa

YA MERVE ÖYLE GÜLDÜMKİ BİGSEL YAZMIŞSIN dünde ne güzel demişsin bigsele demişsin bende arıyom geçmişi bigsel kim ben ne demişim diye
diyom ya hamile olan kaçıp gidiyor en son defhne var arada gelen sanırım en fazla bir ay içinde oda firar eder. senin hiç biryere kaçışın yok onca zaman yarenlik ettik

ya aslında herkes ismini yazsa aklımda daha çok kalır zateen ben ingilizceyide bu yüzden hep unutuyorum ve öğrenemiyorumöle garip isimleri senide nasılsa heoz antik geldiya ondan unutmuyorum bide dediğin gibi kaç regli dönemi geçirdik senle ( bk dikakt et kaç ay demedim bende aylar bile regli dönemi hesbına göre)
valla senin hamiş ahberini kendi hamiş haberimi ve doğumu haber vermeden gitmem gibi geliyo bide merak ediyorum ben ya ne yapıyolar acaba diye belkide işim hep bilgisayarda olduğu için sürekli açık ondan bide seviyom kzı sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…