- 8 Şubat 2010
- 1.745
- 4
genel bi ağrıydı canikom iğrenç olacak ama hani ishal olursun karnının alt tarafı ağrır ya öyle. bazen sol tarafım daha çok ağrıyordu.
canım ya senin 25 aydan sonra oldu değil mi ? bide klomeni kaç ay oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genel bi ağrıydı canikom iğrenç olacak ama hani ishal olursun karnının alt tarafı ağrır ya öyle. bazen sol tarafım daha çok ağrıyordu.
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim burdayım canım ya inş hamişsindir ben hep derim kadın hisseder
çok başım dönüyor ya sanırım ikizzzzzzzzzzzzzz
kendi kendime ne güzel seviniyorum dimi ama
canım ya senin 25 aydan sonra oldu değil mi ? bide klomeni kaç ay oldu
evet canım klomeni ilk kez bu ay kullandım
neden bu kadar bekledin doktorlar önermedimi daha önce
önerdiler canım 15.ay falandı. sonra doktorla ilgisizliği yüzünden kavga ettim. başka doktor buldum arada rahim filmi de çekelim dediler falan bu zaman uzadı. bi de sorun yok dedi hepsi olur diye bekledim açıkçası.
heoz senin ayın 20 siymiş ya canım beklenmeyen regli tarihin bugün ayın 12 si 8 gün var daha olduysa bile yeni yeni rahme yerleşecek
ayın 18i regl günüm cnm yanlış yazılmış
HII 6 gün kalmış bayram inş sana bayram getirsin
ya bellimi olur iki yumurta varsa neden ikiz olmasın öle olması gerekmiyomu
merve inan bilmiyorum şimdi gidip 3 tane gebelik testi aldım haftaya tatil olacağı için alamayacaktım. ama bu ay 3 gündür bir tuhafım neden kaynaklanıyor bilmiyorumda karın ağrıları akıntı başdönmesi var göğüslerde hiç bişe yok foss onlar döndüğümde belli olur artık herşey
bayramda nerde olacaksınız
adanada:)))) bütün kardeşler anne baba burdayız inş. ya siz?
bu bayram evdeyiz geçen bayram çıktık tatile bu bayram istikakımızı doldurduk