Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr verdi günde 2 tane çatlatma iğnesi yapmadan deniycem bu ay dedi inşallah son anda bi süpriz yaparda çatlar.acaba şimdi çatlatma iğnesi yaptırsam faydası olurmu
bende anlamadım valla ovülasyon testide yapıyorum 12. gün başladım çift çizgi çıkıyodu hala çift çizgi çıkıyo ayın 20 sinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı.cvpların için saol heoz
bende anlamadım valla ovülasyon testide yapıyorum 12. gün başladım çift çizgi çıkıyodu hala çift çizgi çıkıyo ayın 20 sinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı.cvpların için saol heoz
.................[/qsen ne yaptın heoz varmı bir ağrı sancı bişey işte
merhaba kızlar bende klomenle hamile kaldım yeni öğrendim daha 5 haftalık bile değil.inşallah sizde hamile kalırsınız çok uğraştım az kalsın tüp bebek yaptırıyordum.çok kafanıza takmayın bende 2 ay kullandıktan sonra hamile kalabildim.2.çocuğun bu kadar zor olacagı aklıma gelmezdi.dur bakalım inşallah dış gebelik değildir.ne zormuş herşey.ama akıntılar fazlalaşıyor hamile kalmadan önce bu büyük bir belirti..[/QUOTEAY
CANIM NE GÜZEL ALLAH TAMAMINA EDİRSİN DIŞ GEBELİK ÇOK ZOR AMA KENDİNİ BELLİ EDER YANİ KAHVERENGİ LEKELENME OLUYO AĞRI OLUYO KESİK KESİK
YA BENİM AKINTIM YOK YAAAA NE ZAMAN ARTIYO BEN İĞNE YAPTIRALI 4 GÜN OLDU
kızlar ben 2.5 sene önce dış gebelik geçirdim bu 4.hamileliğim olacak halbuki 1 tane çocuğum var.vücut hamileliğe alışmaya çalışırken,düşükle tekrar eski haline dönmeye çalışıyor aslında okadar yaşlandıki vücudum.hamile kal,kürtaj ol,düşük yap bir kadın için hem psikolojik hemde bedensel yaşlanıyoruz.o yüzden en güzeli tedavilerden sonra inşallah tek seferde hamileliği bitirmek.bebeğim yok diye üzülmeyin herşeyin zamanı var.telaşa kapılmayın hemen olsun diye.
call ama adetin 5. günü başlanıyor normalde acaba sendeki gelişme yavaş diyemi 4. günü başlatıyor. hoşgeldin bu arada aramızaa.s.
kızlar benim çok ağrım var inşallah kötü bişey yoktur
CANIM BENDE dış gebelik geçirdim o yüzden soramak istediğim şeyler var kaç defa dış gebelik geçirdin tüpün alımndımı tedavin nasıl oldu anlatırsan sevinirim
heoz bak seni birakimiyoz burdada yanindayiz sen olmayinca oklava gösteren olmuyo bizeklava::1hug:a.s.