Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

dr verdi günde 2 tane çatlatma iğnesi yapmadan deniycem bu ay dedi inşallah son anda bi süpriz yaparda çatlar.acaba şimdi çatlatma iğnesi yaptırsam faydası olurmu

dr verdi günde 2 tane çatlatma iğnesi yapmadan deniycem bu ay dedi inşallah son anda bi süpriz yaparda çatlar.acaba şimdi çatlatma iğnesi yaptırsam faydası olurmu

hiç bilmiyorum ben çatlatma iğnesi olmadım:1no2:

bende anlamadım valla ovülasyon testide yapıyorum 12. gün başladım çift çizgi çıkıyodu hala çift çizgi çıkıyo ayın 20 sinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı.cvpların için saol heoz

bende anlamadım valla ovülasyon testide yapıyorum 12. gün başladım çift çizgi çıkıyodu hala çift çizgi çıkıyo ayın 20 sinde regl olmam lazım bakalım hayırlısı.cvpların için saol heoz

rica ederim cnm benimde 22 sinde olmam lazım burada görüşeiliriz bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

merhaba canım ; galiba senin yumoşlar biraz fazla büyümüş doktor demedimi benim doktor 18mm olsun iğne vereceğim dedi gittiğimdede 19 mm olmuş hemen iğne verdi yaptım ama bende tekrar çatlamışmı diye baktırmadım hiçte akıntım yok ama ağrılarım azaldı gibi

merhaba kızlar bende klomenle hamile kaldım yeni öğrendim daha 5 haftalık bile değil.inşallah sizde hamile kalırsınız çok uğraştım az kalsın tüp bebek yaptırıyordum.çok kafanıza takmayın bende 2 ay kullandıktan sonra hamile kalabildim.2.çocuğun bu kadar zor olacagı aklıma gelmezdi.dur bakalım inşallah dış gebelik değildir.ne zormuş herşey.ama akıntılar fazlalaşıyor hamile kalmadan önce bu büyük bir belirti..

kızlar ben 2.5 sene önce dış gebelik geçirdim bu 4.hamileliğim olacak halbuki 1 tane çocuğum var.vücut hamileliğe alışmaya çalışırken,düşükle tekrar eski haline dönmeye çalışıyor aslında okadar yaşlandıki vücudum.hamile kal,kürtaj ol,düşük yap bir kadın için hem psikolojik hemde bedensel yaşlanıyoruz.o yüzden en güzeli tedavilerden sonra inşallah tek seferde hamileliği bitirmek.bebeğim yok diye üzülmeyin herşeyin zamanı var.telaşa kapılmayın hemen olsun diye.

merhaba kızlar bende klomenle hamile kaldım yeni öğrendim daha 5 haftalık bile değil.inşallah sizde hamile kalırsınız çok uğraştım az kalsın tüp bebek yaptırıyordum.çok kafanıza takmayın bende 2 ay kullandıktan sonra hamile kalabildim.2.çocuğun bu kadar zor olacagı aklıma gelmezdi.dur bakalım inşallah dış gebelik değildir.ne zormuş herşey.ama akıntılar fazlalaşıyor hamile kalmadan önce bu büyük bir belirti..[/QUOTEAY

CANIM NE GÜZEL ALLAH TAMAMINA EDİRSİN DIŞ GEBELİK ÇOK ZOR AMA KENDİNİ BELLİ EDER YANİ KAHVERENGİ LEKELENME OLUYO AĞRI OLUYO KESİK KESİK

YA BENİM AKINTIM YOK YAAAA NE ZAMAN ARTIYO BEN İĞNE YAPTIRALI 4 GÜN OLDU

kızlar ben 2.5 sene önce dış gebelik geçirdim bu 4.hamileliğim olacak halbuki 1 tane çocuğum var.vücut hamileliğe alışmaya çalışırken,düşükle tekrar eski haline dönmeye çalışıyor aslında okadar yaşlandıki vücudum.hamile kal,kürtaj ol,düşük yap bir kadın için hem psikolojik hemde bedensel yaşlanıyoruz.o yüzden en güzeli tedavilerden sonra inşallah tek seferde hamileliği bitirmek.bebeğim yok diye üzülmeyin herşeyin zamanı var.telaşa kapılmayın hemen olsun diye.

CANIM BENDE dış gebelik geçirdim o yüzden soramak istediğim şeyler var kaç defa dış gebelik geçirdin tüpün alımndımı tedavin nasıl oldu anlatırsan sevinirim

call ama adetin 5. günü başlanıyor normalde acaba sendeki gelişme yavaş diyemi 4. günü başlatıyor. hoşgeldin bu arada aramızaa.s.

Acaba 5.günmü dedi yahu? kafam karıştı dur bakalım bugün progesteron testi yaptırıcam duruma göre karar vericekmiş! bana dua edin!

CANIM BENDE dış gebelik geçirdim o yüzden soramak istediğim şeyler var kaç defa dış gebelik geçirdin tüpün alımndımı tedavin nasıl oldu anlatırsan sevinirim

canım sanada geçmiş olsun 1 kere dış gebelik geçirdim.tüplerim alınmadı.tüpler alınınca zaten doğal yoldan hamile kalınmıyor.ama insanda bişeyler ters gidince artık hep öyle oluyor.sonra 2.kez hamile kaldım.8 haftalııkken kanamayla beraber düşük yaptım.3 .kerede aynı.dur bakalım şimdi nolcak.yine böyle olursa asla denemiycem.1 tane var çocuğum çok şükür.kendimi parçalıyorum sadece.

Günaydın
merve bende ne ağrı ne sızı hiç birşey yok krem gibi akıntı var sadece
ikinci yumurta çatladımı bilmiyorum çünki ateşte hiç değişiklik yok bugünde 36,6
call cnm benim bütün okuduklarımda adetin 5. günü yazıyor ama belki senin değerlerine göre erkende başlayabilir gelişmesi için yumurtanın
bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum
hedarzu mervenin dediği gibi ovülasyon dönemi kasık ağrısı oluyor endişelenme

9. gün 36,4
10. gün 36,3 +
11. gün 36,4
12. gün 36,2
13.gün 36,4 +
14.gün 36,6 +
15. gün 36,6 +
16. gün 36,6
17. gün 36,6 +

:uhm:

Son düzenleme:
heoz bak seni birakimiyoz burdada yanindayiz sen olmayinca oklava gösteren olmuyo bize:eek:klava::1hug:a.s.

X