heoz kızımla beraber doğurcam sabretsem yazmışsın valla acayip güldüm:)rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah ikinci meleğini..bu ay sen mahvettin beni hamile olduğuna emindim
bu ay halledecem bu işi inş. çok iyi hazırlanıyorum maratona 5. gündeyim daha:hulya:
vay vay vay vay: kim tutar seni canım benim! bu ay senden çok umutluyum: yürü be kocum:)
heoz valla bakıyorum topişe ben yokken herkes var ben giriyorum kimse yok
bu ay bende kendimden çok ümitliyim bu ay bende tuturacağım ben 12 gündeyim çalışmalara yarın başlıyoruz inş bende kasım 16 gibi hamileyim diyeceğim içimden bir ses öle diyooo
hadi bakalım benden 6 gün öndesin sensempatiksalakcinni ben 6. gündeyim.
merveciğim propp da sormuş klomen kullanıyormusun diye tahminimce kullanmıyorsundur. ama havuç ye bu aralar mutlaka senden güzel haberlerini bekliyoruz heyecanladelikafadulden
evet canım bencede. ben de cumartesi gittim ben doktora en büyük yumurtam 15mm. tedavi çok başarılı diyemem dedi. moralim acayip bozuldu ya. 13. gündü gittiğimde. 18mm olması lazımki çatlasın dedi doktorum. yine de umut yok diyemem ama çokta umut bağlama dedi. bidahaki aya inş çatlar hepsi :Saruboceq:
calll ne yaptın hayatım nasılsın?
heoz nerdesin ne durumdasın?
ben bi görüşmeye çıkacağım gelince bakarım yazdıkalrınıza
kızlar ben de bu ay klomen kullanan kişi olarak bugün adet günüm bakalım hayırlısı olcammmı
işşallah olmam dua edermisiniz kızlar???????????
yürüyün be kızlar kim tutar sizi maşallahhhhhh
Arkadaşlar yazılarınızın uzun zamandır pasif okuyucusuyum.Şunu söylemek istiyorum Rabbim inşallah kısa zamanda hepinizin dualarını kabul etsin.ben anlatayım.bende hamile kalmak istediğimde kadınlar kulübünde incir kürü denedim o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2 ay sonra klomen kullandım .doktor günde 1 kez kullan dedi ama ben ona danışmadan günde 2 kez kullandım.sonra ilk kullandığım ay hamile kaldım.doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim .Ben o ay hiç kafama takmamıştım.sizde herşeyi oluruna bırakın bence .eminim ki sizlerin de hamile olduğunuzu duyacağız.
kızlar size müjde hamileyimadetimin 3. günü kan testi yaptırdım sonuç 80.66 çıktı
doktoru aradım sonuç iyi dedi ve hemen clexcan 04.ml iğneye başladım hayırlısı yarın gidip ultrasona gircem hayırlısı dua edn kızlar işşllah her şey yolundadır......
valla allahtan yavrularına sağlıksıhhat diliyorum. pasif olma artık senin tecrübelerine ihtiyacımız varArkadaşlar yazılarınızın uzun zamandır pasif okuyucusuyum.Şunu söylemek istiyorum Rabbim inşallah kısa zamanda hepinizin dualarını kabul etsin.ben anlatayım.bende hamile kalmak istediğimde kadınlar kulübünde incir kürü denedim o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2 ay sonra klomen kullandım .doktor günde 1 kez kullan dedi ama ben ona danışmadan günde 2 kez kullandım.sonra ilk kullandığım ay hamile kaldım.doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim .Ben o ay hiç kafama takmamıştım.sizde herşeyi oluruna bırakın bence .eminim ki sizlerin de hamile olduğunuzu duyacağız.
aynen . Her geçen ay stresim artıyor hatta neden olmuyor soruları büyüyor kafamdaoffff offf bu kafaya takma işinin bi çözümü olsa keşke takma diyosun karşındakine ama olmuyo yaa adet vakti yaklaştımı başlıyosun hemen acabamı ister istemez sitres yapıyoruz ne bileyim yaa vakti saati herşeyin artık hayırlısı diyelim birbirimize dua edelim :Saruboceq:
aynen ya hatta haftasonu olunc daeti gecikenleri merak edip duruyorumevet canım ikizlerim neredeyse 1 yaşına basacaklar.haklısınız sabretmek biraz güç ama hamile kalan insanlara bakarsak hep boş verdiğimiz zamanda oldu diyorlar.inanın sizlerden biri hamilyim dediğinde onun kadar seviniyorum.
tebrikler cnm. senin kaçıncı ayındı yada bizim topikte ilk ayınmıydı klomen kullanmışmıytdın. geçmişi çok takip edemedim. rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inş. sanakızlar size müjde hamileyimadetimin 3. günü kan testi yaptırdım sonuç 80.66 çıktı
doktoru aradım sonuç iyi dedi ve hemen clexcan 04.ml iğneye başladım hayırlısı yarın gidip ultrasona gircem hayırlısı dua edn kızlar işşllah her şey yolundadır......
canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin inş darısı isteyen herkese olsun.
heoz topiğin uğuru bir kere daha kendini gösterdi.