- 20 Ocak 2010
- 4.500
- 1
Canım bende tüpler tıkalıdır diye düşünüyorum ama etrafmdakiler beklememi acele etmemi söylüyorlar! çok kararsızım! 10 dakk filan sürüyormuş zor değilmiş ya! azcık acı olsa bile anne olmaya değer!merhaba arkadaşlar...benide aranıza alırmısınız?geçmiş yorumları okudum biraz moral oldu...
ben 1.5 senelik evliyim...7 aydırda tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...4 ay progestan kullandım...3 aydırda klomen+ovitrelle uyguluyoruz...aslında her ay yumurtalarım süper gelişiyo...2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense hamile kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok...şimdi 4 kasımı heyecanla bekliyorum...bu ayda olmazsa dr rahim filmi istedi tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...aranızda rahim filmi çektiren varmı çok zormuş diye duydum korkuyorum...
kızlar iyi akşamlar
adetime 6 gün var ıslaklık ve beyaz akıntım var ıslaklık kuruduktan sonra çamaşırımda beyaz lekeler oluyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.....
sayısal değer yazmayan kan testleri yanlış çıkabiliyo haberin olsun..düşük hcgyi ölçemiyolar
nası yaa kaç çıktı sonuç canım nası negatifse idrarda çıkıyo anlamadım..testteki sayısal değeri yazar mısın
Hakkında hayırlısı olsun canım ne yapalım bir az daha zamanı var demek ki
sonuç belli oldu hamile değilim
merhaba arkadaşlar...benide aranıza alırmısınız?geçmiş yorumları okudum biraz moral oldu...
ben 1.5 senelik evliyim...7 aydırda tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...4 ay progestan kullandım...3 aydırda klomen+ovitrelle uyguluyoruz...aslında her ay yumurtalarım süper gelişiyo...2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense hamile kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok...şimdi 4 kasımı heyecanla bekliyorum...bu ayda olmazsa dr rahim filmi istedi tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...aranızda rahim filmi çektiren varmı çok zormuş diye duydum korkuyorum...
muayene oldunmu canım ? doktoruna sorumuzu sorabildinmi?
sakın üzülme canım ya hakkında hayırlısı buymuş demekki. bidahaki aya kısmet inş :Saruboceq:
ben çektirdim canım abartıldığı kadar bişey yok. sadece heyecan yapma ve derin nefes al. 10-15 dk sürüyor.
yazdım ya kuzucum. doktorun dediğine göre ultrasonla bakılması lazımmış. gelişmede tam olarak ne aşamada öyle belli oluyormuş. tam olgunlaşınca 36 saatte çatlarmış zaten. senin şuan çatlıyor galiba yumurtalar canımcım. ultrasonla baktırman lazımmış.
bende cumartesi gidicem. oluşmaya başlamış yumurtalar ama sürekli ultrasonla bakıp çatlayacağı zamanı öyle söyleyecekmiş. birkaç kez gidicem daha.
inş bu ay ikimizinde yumurtalar çatlar bir netice alırız :Saruboceq:
Hım benim bugün 20.günüm gittiğimde kocam olduğunu görürsem çatlamamış olurlarsa canım çok sıkılır o yüzden artık bu ay geçti: önümüzdeki ay sıkı bir kontrol yaptırcam belki tüpler için rahim filmi çektiririm.
Ayy canım her hangi bir gelişme var mı? Allahım inş tez zamanda tüm gebe kalmak isteyen adayalara sağlıklı gebelik nasip etsin! amin!
belki geç çatlıyorlardır canım ya. geçen ay ben normal kontrol oldum adetin 8. günü 18mm yumurta vardı. bu ay klomen içtim adetin 11. günü gittim. en büyük yumurtam 12mm. onun için sen yine de çalışmalara devam et bence :kedi: rahim filmini de bence bir an evvel çektir için rahat etsin cnm. ben klomenden önce çektirdim bişey çıkmadı ama içim rahat etti en azından.
bir gelişme yok canım daha .. ama bugün kasıklarımda batmalar oldu bazen çok hissedildi dayanamıcak şekilde oldu ağrım .
akıntılarım oluyor çamaşırımda ıslaklık var sonra o kuruduktan sonra beyaz lekeler halinde oluyor.
bugünde yoğun şekilde afedersiniz tuvalete girdiğimde peçeteye sarı renkte yoğun akıntım oldu 2 defa hala ıslaklık ve kaık ağrım var
dua edelim birbirimize :teytey:
günaydın kızlar adetime son 1 gün kaldı..... heycanlanla bekliyorum..
adet tarihi yaklaşan başka arkadaşlar varmı?????????
evet geç çatlıyor benimki sanırım: klomen kullanmasamda aslında oluşuyordu ama hep 14.gün 13 mm filan diyorlardı ama o 19.günde zaten çatlayacak çapa ulaşır ben çok acele ettim bence.. evet rahim filmide aklımın bir köşesinde bir kaç ay daha deneyip çektiririm olmassa: içim rahatlasın.
kızlar ben de bu ay klomen kullanan kişi olarak bugün adet günüm bakalım hayırlısı olcammmı
işşallah olmam dua edermisiniz kızlar???????????
slm cnm cumartesi adet oldum 5 gün gecikmeyle hayırlısı böyleymiş bu ay adetimin 3. günü klomene başladım bal+tarçın+çörekotu karışımı yaptım her gün 2 havuç yicem 17. günden sonrada progestan kullanmayı düşünüyorum bu ayki tedavi kendimden anyacağın:)))sempatiksalakcinnicalll ne yaptın hayatım nasılsın?
heoz nerdesin ne durumdasın?
ben bi görüşmeye çıkacağım gelince bakarım yazdıkalrınıza
heyecanla senden haber bekliyoruz rabbim hakkında hayırlısını versin topiğimizin yüzünü kara çıkarmasın diyorum sevgili arkadaşım:lepi:kızlar ben de bu ay klomen kullanan kişi olarak bugün adet günüm bakalım hayırlısı olcammmı
işşallah olmam dua edermisiniz kızlar???????????
slm bebişim seni aramızda görmek güzelselam klomen topiği sempatiksalakcinni
slm arkadalşlar bende bu ay klomen kullanmaya başladım bugün üçüncüsünü içtim hayırlısı rabbim isteyen herkeze versin inş yazdıklarınız banada moral oldu inş rabbim gönlümüze göre verecek :ecrin_bebek:
benimde bir kızım var 12 yaşında. Diyorum az daha sabredersem beraber doğuracağızkaydirigubbakcemile3amin allah razı olsun inş bu ay son kullanuışın olur arkadaşım tabbii benimde öyle hayırlısı yaa aslında benim bitane kızım var bu ikincisi olacak sende varmı yoksa ilkmi olacak??
kıslar bende bu ay kullandım herhalde genelde burda yazısıyorsunuz ilk kullanısım salı günü adet günüm bakalım heyecanla bekliyoruz nolcak inş bebiş vardır ya