Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

hayalbaz

canım,gözün aydın.Allah tamamına erdirsin ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşaallah.bende adetim 1 gün gecikince test yaptırdım ne yazık ki negatif çıktı.artıkta pozitif olmaz.

canım idrar testiyse hiç belli olmaz kan verseydin..

canım yakan testi yaptırdım ve sonuç negatifti.zaten ugün adetteoldum.kısmette değilmiş.ne yapalım.Allah bebeği olmayan arkadaşları biran önce bebek sahibi yapsın.ve sana hayırlı doğumlar nasip etsin.
hamilelliğin tadını çıkar.çok mükemmel,süper ve mucize bir şey inan.hele hele bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladığında....sana kelimelerle anlatamıyorum,yaşayarak anlayacak ve bana hak vereceksin canım
umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin canım

kızlar bende asılama yaptırdım bugun 11.gunuu cokk stresslıyımmm...

kızlar bugün doktora gittim ve bebişimi gördüm 2mm :)ikiz değil tek. çok mutluyum anca bugün inanabilidm hamile olduğuma

hayalbaz gerçekten çok sevindim, ALLAH sağlık bir şekilde gebelik ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İŞŞALLAH.
belirtilerin oldumu canım anlatırmsın. en belirgin belirti akıntı diyorlar nasıl şeyler yaşıdığını anlatırsan çok sevinirim.:teytey:

kızlar benim afadersiniz ama iç çamaşırımda ıslaklık olmaya başldı ve kremsi beyaz akıntı oluyor bazen yoğun oluyor bazende azalıyor. acaba intihapmı var yoksa ilacın etkisimi adetimede 8 gün var . yardımcı olurmusunuz lütfen.........

kızlar bugün doktora gittim ve bebişimi gördüm 2mm :)ikiz değil tek. çok mutluyum anca bugün inanabilidm hamile olduğuma
tebrikler. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

yaşadığın akıntı kokusuz ve kaşıntı yapmıyorsa normaldir. Ovülasyon sonrası süt rengi kremsi akıntı olması normal. Bende adetime bir gün kala akıntı azalır tamamen kurur. sende takip et bakalım

kızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için..belirti sormuşsunuz ya bende hiç belirti olmadı ne akıntı ne göğüs ağrısı ne bişe.bende anlamadım.hatta şu anda bile çok farklı bişe yok.bebek 6 haftalık oldu.göğsümün acısı adet günüm geçince başladı ama o da hafif yani normal adetten önce acır gibi..midem de çok bulanmıyo sadece midemi biraz huzursuz hissediyorum o kadar.sakın belirti falan die takılmayın.o adamı deli ediyo..

kızlar geçekten topiğe gelenler hamile kalıyor: bu topik çok uğurlu geldi bana! bende bu ay hamile kalırsam topiğe bağlarım bakalım!

hayalbaz ne zaman ilk girdin bizim topiğe cnm merak ettimde
topiğe giripte hamile kalmayan 3 kişiyiz
ben topik sahibi
merve en eski üye
callcenter cnm arkadaşım,diğerleri hep hamile kaldı çoğu ikiz oldu
hayırlısı birgün bizde yaşarız o duyguyu inş.

yumurtlamam geçeli 5 gün oldu ama akıntım devam koku az var gibi ama öyle rahatsız edici şekilde değil beyaz kremsi akıntı yoğun oluyor korkum ondan iç çamaşarım ıslanıyor resmen ......ilaçlardan diyorlar ama böyle yaşayan varmı

benimde klomenden sonra koyu kıvamlı akıntım olmuştu gayet normal bu regl zamanına kadar böyle sürecek.
klomen kullanmadığında olan akıntın daha süt kıvamı oluyor
bence korkulacak bir durum yok

benimde klomenden sonra koyu kıvamlı akıntım olmuştu gayet normal bu regl zamanına kadar böyle sürecek.
klomen kullanmadığında olan akıntın daha süt kıvamı oluyor
bence korkulacak bir durum yok

sorumu cevapladığın için teşekür ederim canım.............vereliniortak

merhaba kızlar,

klomen 16.günüm 22 18 17 16 dört tane yumurtam var ve çatlamamış: kafayı yemek üzereyim: iğne vermedi sebebi çatlarsa küçükler tutarsa gelişmeden düşük ihtimalim varmış ve 4 ü birden çatlarsa çoğul geelikmiş ama 14.günü geçtiğinden dolayı bunların çatlamamış olması kötüymüş büyürlerse yine off kiste dönüşebilirler artı yine hastanelik olabilirm: doktor iki gün yatar çıkarsın bişey olmaz diyo: ayy böle saçmalıkmı olur yaa?
bugün 17.günüm çatlama ihtimali varmı sizce kızlar?

bence başka bir dr a sor
yada git yaptır çatlatma iğnesini
julianında 3 yumurtası vardı 16-17 mmlik çatlatma iğnesi yapıldı 3 üde çatlamış ve tutmuştu sonradan biri kendiliğinden gitti şimdi ikizleri var maaş.yinede sen bilirsin cnm

bu 3.doktor kafayı yiycem çatlatma iğnesi için geçiktik diyor: gitsemde ne yapabilecekler bilmiyorum: bu ay bekliycem nolur dua edin bana büyümesin kist oluşmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…