Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

selam kızlar bende aranızda yeniyim inş.bu topic uğurlu gelir ve hemen hamiş kalabiliriz zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
hayalbaz canım hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla gelsin sana meleğin.. :1hug:

call canım 13 günde 17-20 mm arası olması lazım canım 14 günden veya 16 güne çatlama iğnesi yapılsın

CallCenter canım bizim işyerinde net engellendi bu sitede reklam içerikli olduğu için bazı sayfaları açmıyor bazılarını açıyor alıntı yapmamada izin vermiyor o yüzden bu şekilde yazıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bütün testlerim yapıldı en son geçen hafta cuma hsg çektirdim tüplerim çaık çıktı çok şükür hiç bir sorunumuz yok eşimin spermleride gayet iyi durumdaymış yalnız biraz yumurtalıklarda zayıflık gördüğünü söyledi dr.um reglimin 14.günü gittiğimde onun için dün hast.ye gittim ilaç yazdı klomen progestan birde ovitrelle çatlatma iğnesi sanırım bu ay kullanamıcam geçti çünkü yumurtlamam önümüzdeki aya kısmetse kullanmaya başlıcam öyle işte şekerim hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim..

mervemcu teşekkür ederim canım inş.en kısa zamanda Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.. :ecrin_bebek::Saruboceq:

kaç aydır deniyorsunuz kaç yıllık evlisin yaşın kaç daha önce gebeliğin varmı

CallCenter benimde 14.günümde yumurtam 15 mm idi sanırım bu yüzden zayıflık olduğunu söyledi doktorum zaten 14-15.günler yumurtluyorum ben ee yumurtam çatlayana kadar en fazla 16 mm olmuştur oda döllenebilmesi için yeterli değil sanıyorum.. birde bildiğim kadarıyla yumurtanın spermle döllenebilmesi için en az 18-22 mm arası olması gerekiyormuş ayrıca yumurta bir günde ortalama 1,5 mm kadar büyürmüş diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilemem tabi..

hoş geldin canım inş kısa zamanda bebğine kavuşursun

call canım 13 günde 17-20 mm arası olması lazım canım 14 günden veya 16 güne çatlama iğnesi yapılsın

canım 10.gün 10 mm lik sağ ve solda iki tane vardı: inş büyürde 16.güne belki tekrar çağırır bilmiyorumda 14.gün zor gibi 16.gün pazar süper olur bu arada...

14.gün yumurtalarına bakmadımı canım?amin Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.

kaç aydır deniyorsunuz kaç yıllık evlisin yaşın kaç daha önce gebeliğin varmı

aaa alıntı yapmama izin verdi salak bilgisayar kaydirigubbakcemile3 canım 4 yılı geçti evliliğimiz 27 yaşındayım 10 aydır bebek yapıyoruz ama bi türlü tutturamıyoruz kaydirigubbakcemile3 gerçi ilk aylarda bilinçsizceydi yumurtlama günlerimi falan hiç bilmiyordum şu son 5-6 aydır bilinçli bir şekilde deniyoruz bakalım hayırlısı artık..

inş Rabbim tez zamanda bizede nasip edecek! az kaldığını düşünüyorum tükenmek üzereyim yoruldum deseme yeridir!
sen 14.gün yumurtanın çapını ölçtürmedin yani ölemi*

inş Rabbim tez zamanda bizede nasip edecek! az kaldığını düşünüyorum tükenmek üzereyim yoruldum deseme yeridir!

kıs ölçtürdüm yazdım yaa ama geride kaldı sayfa tabi sen benim hızıma yetişemedin :roflol: 14.günümde 15 mm idi dr.da zayıflık var biraz dedi ee doğal olarak zayıflık var tabi çünkü ben 14-15.günlerde yumurtluyorum ee 15 mm bir yumurtada spermi dölleyebilecek olgunlukta değil kanımca CADIARZU

canım hiç sıkma canını stres yapma bu yoldaki en büyük engel vede düşman STRES bunu sakın unutma elbet olacak Rabbim tez zamanda bizlere nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tabiki.. boshayallersmile

CallCenter canım senin yumurtan büyür hiç merak etme 10.gününde zaten 10 mm miş büyüklüğü eee senide çatlatma iğnesi için 16.gününde çağırır muhtemelen o güne kadarda en az 17-18 mm olur hiç merak etme canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…