- 20 Ocak 2010
- 4.500
- 1
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
günaydın canım nasılsın? aradım telin kapalı*
günaydın cnm inş. iyisindir
kızlar benim sağ tarafta nokta gibi belli bir yere girip çıkan ağrım varyabenneyaptımki
günaydın canım regl olmadın dimi?
yok olmadım şu an için olacak gibi belirti yok ama ateşim 36,5 çıktı dün 36,7 di
ateşe aldırma inşallah olmazsın bekleyelim bakalım
günaydın canım kahvaltı yaptım ilaçlarımı içcem.
telefonumdan haberim yok bile şarja takarım şimdi..
sen nasılsın? yumurtalar ne alemdeymiş?
merhaba kızlar,
klomen 16.günüm 22 18 17 16 dört tane yumurtam var ve çatlamamış: kafayı yemek üzereyim: iğne vermedi sebebi çatlarsa küçükler tutarsa gelişmeden düşük ihtimalim varmış ve 4 ü birden çatlarsa çoğul geelikmiş ama 14.günü geçtiğinden dolayı bunların çatlamamış olması kötüymüş büyürlerse yine off kiste dönüşebilirler artı yine hastanelik olabilirm: doktor iki gün yatar çıkarsın bişey olmaz diyo: ayy böle saçmalıkmı olur yaa?
bugün 17.günüm çatlama ihtimali varmı sizce kızlar?
canım beklemekten başka yapacak bişeyin yok, eğer iğnenin o tarz bi zararı olacaksa,
boşver hiç çatlayıp döllenmesin, düşük riskin olmasın. hayırlısı de bekle, bu ay olmazsa öteki ay inşallah.
heozcum sen ne yaptın kaçıncı gündesin
dün çok güzel bir film izledim b planı diye j.lopezin çok şirin bir romentik komedi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim .
bende bu ay başlıyorum tekrar reglim 16 sında oldum çörek otu aldım marketten nasıl yapılacak anlamadımbende bala karıştırıp yicem yarından itibaren bide maydonoz ve süt kaynatacağım diğer topikte bi bayan hamile kaldı böle bakalım bend ekalırım belki ama içimde bir umut var anlatamam ben sanıyorum bu ay hamile kalacaağım
yanlış anlaşılmasın senin demene değil hamile olmalayımışa moralim bozuldu ama bu ay ara bitti bende başlıyacağım inş gelecek ay da ben hamile kalacağım
heoz senin şuan geçikmiş durumda değil mi neden test yapmıyosun