Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama benim içime senden hep olumlu haber gelecek diye doğuyodu öyle de oldu çok şükür inşallah sağ salim kucağına da aldırsın Rabbim insallah bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ömürlü

Sagol cnm ben hep umutsuz dum amaAmin cnm amin inşallah seninde güzel haberlerinizi aliriz inşallah

Sagol cnm ben hep umutsuz dum amaAmin cnm amin inşallah seninde güzel haberlerinizi aliriz inşallah
Amin inşallah canım şimdiden çok heyecanliyim bat gününe kadar nasıl durcam bilmiyorum bu kadar umutlanmam iyi değil aslında ama insallah üzülmem

Amin inşallah canım şimdiden çok heyecanliyim bat gününe kadar nasıl durcam bilmiyorum bu kadar umutlanmam iyi değil aslında ama insallah üzülmem
Inşallah cnm insan umutlu olunca sonra adet olunca cok kötü oluyor Yani üzülüyor rabbim korkuttugumuza uğratmasın inşallah

Inşallah cnm insan umutlu olunca sonra adet olunca cok kötü oluyor Yani üzülüyor rabbim korkuttugumuza uğratmasın inşallah
Amin inşallah canım çok sağol bide ne diycem iki gündür çok halsizlik var bende bide kasık ağrısı acaba iğne mi yapiyo diyorum sen denedin mi hiç iğne

Canımm bende bugün iğne yaptırdım cuma 17 mm di bugün 21 e yükselmiş büyüklüğü yaptı doktorum
Canım bende iki gündür kasık ağrısı var bide çok halsizim böyle hasta gibi iğneden oluyo galiba diyorum sende varmı böyle şeyler

Canım bende iki gündür kasık ağrısı var bide çok halsizim böyle hasta gibi iğneden oluyo galiba diyorum sende varmı böyle şeyler
Kasık ağrısı var hafiften canım iğnedendir evet şuan öyle halsizlik yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…