Merhaba bnde kullanıyorum ilk başlarken günde bir tane dedi bir dahaki ay 2 çıkardı son 2 aydır da. Günde 3 kere içiyorum korkmayın düzenli ultrasona giriyorsanız orda kiste dönüşme ihtimali olsada kurtulma şansınız yüksek inş şifasını sizde bulursunuzMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Inşallah çok sağolun 2 tane kullandım ama daha aktif yumurta oluşmadı henüz sizde durum nedir faydasını gördünüz müMerhaba bnde kullanıyorum ilk başlarken günde bir tane dedi bir dahaki ay 2 çıkardı son 2 aydır da. Günde 3 kere içiyorum korkmayın düzenli ultrasona giriyorsanız orda kiste dönüşme ihtimali olsada kurtulma şansınız yüksek inş şifasını sizde bulursunuz
Ben geçen ay 2 tane yumurtam baya büyüdü çatlama iğnesi vurdu ama bir işe yaramadı bn planlı gebelik olması için kullanıyorum daha önce 3 tane kayıbım varInşallah çok sağolun 2 tane kullandım ama daha aktif yumurta oluşmadı henüz sizde durum nedir faydasını gördünüz mü
Klomen kullanıp yumurtanızı büyümesini sağlayınca kasıklarda ağrı yapması normal ama bacağınıza vurmasını bilemiyorumBugün klomenin sonuncu günüydü ve 3 gündür sol yumurtalik tarafinda bi sertlik bi ağrı hissediyorum bacağıma kadar vuruyor arada sanki neden olabilir ?
Ben ilk defa kullandım günde 2 tane sabah akşam iç demiqti doktorMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Inşallah herşey gönlünüzce olur Allah bidaha yasatmasin öyle bi acıBen geçen ay 2 tane yumurtam baya büyüdü çatlama iğnesi vurdu ama bir işe yaramadı bn planlı gebelik olması için kullanıyorum daha önce 3 tane kayıbım var
Bende sabahları aynı anda 2 tane içtim acaba yanlış mi anladım diye doktora tekrar sordum evt aynı anda içeceksin dedi öyle yaptımBen ilk defa kullandım günde 2 tane sabah akşam iç demiqti doktor
Büyük ihtimalle yumurtanız geliştiği için oluyodur bende henüz bi hareketlenme yok bakalimBugün klomenin sonuncu günüydü ve 3 gündür sol yumurtalik tarafinda bi sertlik bi ağrı hissediyorum bacağıma kadar vuruyor arada sanki neden olabilir ?
Aminnn inş Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın Allah hepimizin gönlüne göre versinInşallah herşey gönlünüzce olur Allah bidaha yasatmasin öyle bi acı
Aminnn Inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah RabbimAminnn inş Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın Allah hepimizin gönlüne göre versin
Evet öyle galiba 1 tane icenler de varmış kişiye göre galibaHer doktor farklı yöntem uyguluyo demek ki
Bende sabahları aynı anda 2 tane içtim acaba yanlış mi anladım diye doktora tekrar sordum evt aynı anda içeceksin dedi öyle yaptım
umarım işe yarar ya hayırlısıylaEvet öyle galiba 1 tane icenler de varmış kişiye göre galiba
Amin inşallah çok sağolun pazartesi gidicem tekrar nasipse bakalım gelişmeler olur insallahHer doktor farklı yöntem uyguluyo demek ki
umarım işe yarar ya hayırlısıyla
Bizde çerşamba gidicez bakalım hayırlısıAmin inşallah çok sağolun pazartesi gidicem tekrar nasipse bakalım gelişmeler olur insallah
inşallah bakalımAmin inşallah çok sağolun pazartesi gidicem tekrar nasipse bakalım gelişmeler olur insallah
siizn içinde inşallah hayırlıısı olsunBizde çerşamba gidicez bakalım hayırlısı
Teşekkür ederimsiizn içinde inşallah hayırlıısı olsun