Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bnde kullanıyorum ilk başlarken günde bir tane dedi bir dahaki ay 2 çıkardı son 2 aydır da. Günde 3 kere içiyorum korkmayın düzenli ultrasona giriyorsanız orda kiste dönüşme ihtimali olsada kurtulma şansınız yüksek inş şifasını sizde bulursunuz

Inşallah çok sağolun 2 tane kullandım ama daha aktif yumurta oluşmadı henüz sizde durum nedir faydasını gördünüz mü

Inşallah çok sağolun 2 tane kullandım ama daha aktif yumurta oluşmadı henüz sizde durum nedir faydasını gördünüz mü
Ben geçen ay 2 tane yumurtam baya büyüdü çatlama iğnesi vurdu ama bir işe yaramadı bn planlı gebelik olması için kullanıyorum daha önce 3 tane kayıbım var

Bugün klomenin sonuncu günüydü ve 3 gündür sol yumurtalik tarafinda bi sertlik bi ağrı hissediyorum bacağıma kadar vuruyor arada sanki neden olabilir ?

Bugün klomenin sonuncu günüydü ve 3 gündür sol yumurtalik tarafinda bi sertlik bi ağrı hissediyorum bacağıma kadar vuruyor arada sanki neden olabilir ?
Klomen kullanıp yumurtanızı büyümesini sağlayınca kasıklarda ağrı yapması normal ama bacağınıza vurmasını bilemiyorum

Ben ilk defa kullandım günde 2 tane sabah akşam iç demiqti doktor

Merhaba kızlar. benim de klomende 2.ayım bugun yumurta takibi için gittim 2 yumurtam oluşmuş Ben de pazartesi gideceğim tekrardan sanırım iğne yapacak klomen bitişinden sonra 2 kez yumurta takibi için gittm çünkü pazartesi 3. gidişim olacak. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…