Canım benim çok benzer şeyler yaşamışız. Ben de geçen sene ağustosta heterotopik gebelik geçirdim. Yani aynı anda hem normal hem dış gebelik… Birinin kesesi önce rahimde göründü sonra kanama ile kayboldu. Düşük dediler, 2. düşüğümdü çok önemsemedim. Ama kanamalarım ve sol kasığımdaki ağırlarım aratarak devam etti. Kanamalar o kadar çok ve böyle bir yerim bıçakla kesilmiş gibiydi ki, artık lavaboya gittiğimde kan görmekten ve her tarafı kan yapmaktan bıkmıştım. Psikolojim yerle birdi. O süreçte bir sürü doktora gittik hepsi kese vardı gitti rahim temiz ağrı kesici iç geçer diye gönderdi. Normal düşük yaptıktan tam bir buçuk ay sonra, yani dış gebelik 10. Haftasında iken ölmek üzere acile kaldırıldım. Dış gebelik vücuduma aşırı enfeksiyon yaymış, biraz daha bekleseymişiz septik şoka girecekmişim. Sonrasında ameliyata aldılar, tüpü temizleyip bıraktılar. Enfeksiyon İçin günde 3 kez 3 farklı antibiyotiği damardan aldım. Psikolojim alt üst oldu depresyon ve panik atakla aynı anda tanıştım. Sonrasında dediğin gibi ayağa kalkmam tuvalete gitmem uzun zaman aldı ki gittiğimde de sol kasık bel böbrek ve hatta sırtıma kadar ağrılar yaşıyordum. Ağrılarım hafifledi ama 8 ay kadar sürdü. Şurada bir 3 aydın rahattım. Ama şimdi de
tüp bebek ile gebe kaldım kese görünmedi henüz çok yeni ama sol kasığımda şiddetli olmasa da düzenli olarak sızı hissediyorum. Tekrar dış gebelik olmasından korkuyorum. Bir yandan da belki ameliyat olan bölgem travmalı olduğu İçin hassastır belki diye düşündüm. Ama gebelik henüz çok yeni bir karın büyümesi rahim genişlemesi söz konusu değil. Vesselam geçtiğimiz yollar gerçekten hiç kolay öyle küçümsenecek şeyler değil. Bu yüzden insanlar ölüyor. Çok şükür biz şanslıyız .