Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum eşime sperm kalitesini yükseltsin diye neofortil vermişti bense d vitamini b vitamini folik asit ve Q10 alıyorum bu ay başladım şuan durum iyi gibi ilerliyor

Ay gerçektenmi umut oldun bana canım

Bendede bir sıkıntı yok esimdede bir sikinti yok 3senedir evliyim hic korunmadim hamilede kalamadim nedeninide bilmiyoruz
Bende 4 yıldır çalışıyorum hormonlarım normal çıkıyor ama yumurtlama kalitesi yeterli olmadığından gerçekleşmiyormus şimdi gelişimi için uğraşıyoruz

Sıkıntı nerde bilmiyoruz ki hormonlarda sıkıntı yok yumurtlamada sıkınti yok dedi şimdi rahim filminde belli olacak acaba tüplerimmi tikali diye dusunmeye basladim

Ay gerçektenmi umut oldun bana canım

Bendede bir sıkıntı yok esimdede bir sikinti yok 3senedir evliyim hic korunmadim hamilede kalamadim nedeninide bilmiyoruz
Bnmde 1 yil korunduk olmadi mallesef
Ama ilac hamile kalabiliyordum bi sefer klomenle bi dusugum oldu ondan sonra letu kullandim zaten ikizlerim 1 yasinda ama ailemizdede cok ikiz var

Bu ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullaniyorum ben uzun zamandır bu tedavilere aşina olduğumdan artık son evreye geçtik bu da olmazsa asilama ya da tüp bebek inşallah gerek kalmaz da bu ay yüzümüz güler
Insallah gonlunu ferah tut
Peki doktorlar ne diyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…