- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Bende 4 yıldır çalışıyorum hormonlarım normal çıkıyor ama yumurtlama kalitesi yeterli olmadığından gerçekleşmiyormus şimdi gelişimi için uğraşıyoruzAy gerçektenmi umut oldun bana canım
Bendede bir sıkıntı yok esimdede bir sikinti yok 3senedir evliyim hic korunmadim hamilede kalamadim nedeninide bilmiyoruz
Masallah canım Allah bağışlasınMrb canim ben letuyla ilk denememde hamile kaldim iki yumurtam var di ikiside dollendi
Bnm esimde yada bende bi sorun yoktu
Sıkıntı nerde bilmiyoruz ki hormonlarda sıkıntı yok yumurtlamada sıkınti yok dedi şimdi rahim filminde belli olacak acaba tüplerimmi tikali diye dusunmeye basladimCanım şimdi baktım ilaca da bu ilaç femara dediğimiz ilacın başka markalı halı hormon bazlı uyarıcı etkiyle yumurta gelişimi için kullandiriyolar her ne kadar meme kanseri için kullanilsa da ama tek başına gercekten yeterli olmuyor doktorun geniş kapsamlı bakması lazım gerçek sorun hangi değer de sorun nerede diye yoksa ilaçlarla oyalaniyorsun ve kendin için araştırıp doktorundan tavsiye de alıp gıda takviyesine baslamani da tavsiye ederim
Sen hangi ilaci kullaniyorsun canimBende 4 yıldır çalışıyorum hormonlarım normal çıkıyor ama yumurtlama kalitesi yeterli olmadığından gerçekleşmiyormus şimdi gelişimi için uğraşıyoruz
Belki de öyledir hormonlar güzelse sorunun cevabı eminim çok basittir umarım çabucak olurSıkıntı nerde bilmiyoruz ki hormonlarda sıkıntı yok yumurtlamada sıkınti yok dedi şimdi rahim filminde belli olacak acaba tüplerimmi tikali diye dusunmeye basladim
Bnmde 1 yil korunduk olmadi mallesefAy gerçektenmi umut oldun bana canım
Bendede bir sıkıntı yok esimdede bir sikinti yok 3senedir evliyim hic korunmadim hamilede kalamadim nedeninide bilmiyoruz
İnşallah canımBelki de öyledir hormonlar güzelse sorunun cevabı eminim çok basittir umarım çabucak olur
Allahim hayırlısı ile bütün istiyenlere nasip etsin inşallahBelki de öyledir hormonlar güzelse sorunun cevabı eminim çok basittir umarım çabucak olur
Saol allah gonlunuze gore versinMasallah canım Allah bağışlasın
Aileden geliyor ikizlikBnmde 1 yil korunduk olmadi mallesef
Ama ilac hamile kalabiliyordum bi sefer klomenle bi dusugum oldu ondan sonra letu kullandim zaten ikizlerim 1 yasinda ama ailemizdede cok ikiz var
Bu ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullaniyorum ben uzun zamandır bu tedavilere aşina olduğumdan artık son evreye geçtik bu da olmazsa asilama ya da tüp bebek inşallah gerek kalmaz da bu ay yüzümüz gülerSen hangi ilaci kullaniyorsun canim
İnşallah canım yaaa üzülmeBu ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullaniyorum ben uzun zamandır bu tedavilere aşina olduğumdan artık son evreye geçtik bu da olmazsa asilama ya da tüp bebek inşallah gerek kalmaz da bu ay yüzümüz güler
Evet ama ne bilim ilacinda etkisi var diye dusunuyorumAileden geliyor ikizlik
Insallah gonlunu ferah tutBu ay gonal f ve çatlatma iğnesi kullaniyorum ben uzun zamandır bu tedavilere aşina olduğumdan artık son evreye geçtik bu da olmazsa asilama ya da tüp bebek inşallah gerek kalmaz da bu ay yüzümüz güler
Evet canım bugun başladım bu ilaca 3gunu ile 7.gunune kadar 2 ser tane ic dedi doktor sonra 12.gunu gel ultasronla bakalim yumurtalara dedi bide hsg cekelim dediEvet ama ne bilim ilacinda etkisi var diye dusunuyorum
Siz ilk defami ilac tedavisimi gorceksin
Ben doktorumdan istemistim catlama ignesi garanti olsun diyeİnşallah canım yaaa üzülme
Peki banada catlatma ignesi verirmi acaba
Neden hsg hic cektirmedinmiEvet canım bugun başladım bu ilaca 3gunu ile 7.gunune kadar 2 ser tane ic dedi doktor sonra 12.gunu gel ultasronla bakalim yumurtalara dedi bide hsg cekelim dedi
Bu ay ilaçla gelişme görürse iğneye gerek görmez kardescazimİnşallah canım yaaa üzülme
Peki banada catlatma ignesi verirmi acaba
Ben doktorumdan istemistim catlama ignesi garanti olsun diye
Yok hayir daha once gitmedim doktora bu ikinci gidisim cnmNeden hsg hic cektirmedinmi
İnsallah canımBu ay ilaçla gelişme görürse iğneye gerek görmez kardescazim