Anladım canım. Benim doktor da başka şehire gitmiş şaka gibi yeni doktor bulmam lazım28 yaşındayım evet canım özele gidiyorum fakülte yada şehir hastanesi tıka basa dolu burda tedavi görmeyi başaramadım özelde devam doktorumu çok seviyorum önce Allah sonra ondan başkasına da güvenemem bu süreden sonra. Doktorum ameliyat içinde kanalım hasarliymis o yüzden dış gebelik olmuş onu da temizleyip tedavi ettik demişti yüzey yapısı hasarliymis yani olabilir yani enfeksiyon falan yapmış olabilir bende var di çünkü yada basja bir sebeptendir bilemiyorumsonraciimaaaa bugün kontrooden geldim sol tarafta 2 yumurta gelişiyor dedi Çarşamba bidaha çağırdı iğne gününü belirleyecek zannımca sol tarafta ameliyat li taraf ya disgebelik olma ihtimali biraz daha yükseldi bir kez yaşandığı için şimdi içim bir garip korkuyorum ay i şeyi bidaha yaşarsam diye çok zor günlerdi acısı siziisi fiziksel duygusal vs vs her anlamda anam ağladı bir paniğe tutustum Allah yardım etsin hepimize bana bı dua edin kizlae isim ras gitsin yüzümüz gülsün ya
İnşallah canım benim iyice bir araştır bakalım ne olcak kimi bulcan yeni doktor yeni serüvenAnladım canım. Benim doktor da başka şehire gitmiş şaka gibi yeni doktor bulmam lazımAy benimde sağ taraf sıkıntılıydı işte korkarım o taraftan denk gelirse ama düzelmiştir Allahın izniyle sende içini ferah tut hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
Evet 3 ay oldu bile bi kontrol sonrası bakıcaz yolumuza canım. Bir özelde bir de şehir hastanesinde aldım randevu hangisine gideceğime karar vericemsutlaacc ancak çünkü 3 ay geçti bile Haziran'da olduysa aha Eylül bitiyor
Ah gönlü güzelim benim amin amin amin şimdi bat 20 Ekim bakalım görelim neler olacakKızlar inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur hiç ummadığınız anda o mutlu sağlıklı haberi alırsınız bizlere de verirsiniz Rabbim büyüktür çok dua ediyorum sizin için hep kalbimdesiniz E Evdekikadinsutlaacc
İkisine de git baktırEvet 3 ay oldu bile bi kontrol sonrası bakıcaz yolumuza canım. Bir özelde bir de şehir hastanesinde aldım randevu hangisine gideceğime karar vericem
Amin canım benim çok sağolKızlar inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur hiç ummadığınız anda o mutlu sağlıklı haberi alırsınız bizlere de verirsiniz Rabbim büyüktür çok dua ediyorum sizin için hep kalbimdesiniz E Evdekikadinsutlaacc
Bencede bende öyle düşündümİkisine de git baktırneden olmasın
Hangi şehirdi acBa senin cancazimBencede bende öyle düşündüm
Bi gönlüme göre bulamadım zaten doktor habire geziyorum
Eskişehir sen?Hangi şehirdi acBa senin cancazim
Inşallah coook güzel şeyler olur cancazim umut hep varAh gönlü güzelim benim amin amin amin şimdi bat 20 Ekim bakalım görelim neler olacak
Bende KayseriEskişehir sen?
Merhaba canimcim ben daha önce kullanmadım klomen femara glkofen gonalf kullandım daha önce tedavi gördün mü ilk mi buArkadaşlar merhaba
Ben bugün doktora gittim bana Letu adında yumurta geliştirici bir ilac verdi aranizda kullanipta hamile kalan var mı ?
Sanırım klomen ile ayni islevi görüyor sadece letu ozel bir ilac bilmiyorum genedeMerhaba canimcim ben daha önce kullanmadım klomen femara glkofen gonalf kullandım daha önce tedavi gördün mü ilk mi bu
Canım şimdi baktım ilaca da bu ilaç femara dediğimiz ilacın başka markalı halı hormon bazlı uyarıcı etkiyle yumurta gelişimi için kullandiriyolar her ne kadar meme kanseri için kullanilsa da ama tek başına gercekten yeterli olmuyor doktorun geniş kapsamlı bakması lazım gerçek sorun hangi değer de sorun nerede diye yoksa ilaçlarla oyalaniyorsun ve kendin için araştırıp doktorundan tavsiye de alıp gıda takviyesine baslamani da tavsiye ederimArkadaşlar merhaba
Ben bugün doktora gittim bana Letu adında yumurta geliştirici bir ilac verdi aranizda kullanipta hamile kalan var mı ?
Gida takviyesi olarak ne öneriyorsunuzCanım şimdi baktım ilaca da bu ilaç femara dediğimiz ilacın başka markalı halı hormon bazlı uyarıcı etkiyle yumurta gelişimi için kullandiriyolar her ne kadar meme kanseri için kullanilsa da ama tek başına gercekten yeterli olmuyor doktorun geniş kapsamlı bakması lazım gerçek sorun hangi değer de sorun nerede diye yoksa ilaçlarla oyalaniyorsun ve kendin için araştırıp doktorundan tavsiye de alıp gıda takviyesine baslamani da tavsiye ederim
Mrb canim ben letuyla ilk denememde hamile kaldim iki yumurtam var di ikiside dollendiArkadaşlar merhaba
Ay gerçektenmi umut oldun bana canımMrb canim ben letuyla ilk denememde hamile kaldim iki yumurtam var di ikiside dollendi
Bnm esimde yada bende bi sorun yoktu