- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Yumurtalıklarım tembel Galiba ilaçlarla 1 yumurtaa gelişiyor oda catlamiyor şimdi gelişim sürecini takip edip kalitesini yükseltmeye çalışıyor doktorumInsallah gonlunu ferah tut
Peki doktorlar ne diyo cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalıklarım tembel Galiba ilaçlarla 1 yumurtaa gelişiyor oda catlamiyor şimdi gelişim sürecini takip edip kalitesini yükseltmeye çalışıyor doktorumInsallah gonlunu ferah tut
Peki doktorlar ne diyo cnm
Anladim cnm hakinda hayirlisiYok hayir daha once gitmedim doktora bu ikinci gidisim cnm
Anladim cnm uzulme mucizen yakindadir sakin pes etmeYumurtalıklarım tembel Galiba ilaçlarla 1 yumurtaa gelişiyor oda catlamiyor şimdi gelişim sürecini takip edip kalitesini yükseltmeye çalışıyor doktorum
Hmm bana sadece letu verdi bide alfenix diye bir takviyeAnladim cnm hakinda hayirlisi
Bide ben letu ve progeston kullandim
İnşaallah gerek kalmaz canım iğnelerle falan gelişmelerden bizi de haberdar edersin burda her haber umut vericiYok hayir daha once gitmedim doktora bu ikinci gidisim cnm
Bana progestoren bebegin tutunmasi icin vermistiHmm bana sadece letu verdi bide alfenix diye bir takviye
Anladim cnm uzulme mucizen yakindadir sakin pes etme
Bencede mucizen yakındır sikintiyi biliyorsunuz buda hallolacak Allah'ın izniyleYumurtalıklarım tembel Galiba ilaçlarla 1 yumurtaa gelişiyor oda catlamiyor şimdi gelişim sürecini takip edip kalitesini yükseltmeye çalışıyor doktorum
Aynen kardescazim bu süreçte çocuğu olanlara selamet olmayanalra hayırlı ve huzurlu bir süreç içinde bir evlat diliyorum herkes için dua ediyorum umarım dualarımız kabul olurAnladim cnm uzulme mucizen yakindadir sakin pes etme
AynenBencede mucizen yakındır sikintiyi biliyorsunuz buda hallolacak Allah'ın izniyle
İnşallah canım ya aynen burda en ufak bir haber bile umut oluyorİnşaallah gerek kalmaz canım iğnelerle falan gelişmelerden bizi de haberdar edersin burda her haber umut verici
Ben ne zaman dua etsem hamilelere ve hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorumAynen kardescazim bu süreçte çocuğu olanlara selamet olmayanalra hayırlı ve huzurlu bir süreç içinde bir evlat diliyorum herkes için dua ediyorum umarım dualarımız kabul olur
Anladim canm letuyu kullandigin ilk ay hamile kaldn degilmiBana progestoren bebegin tutunmasi icin vermisti
Evet hemde hicbi belirtim yoktu kesin adet olcam dedim ama hamileymisimAnladim canm letuyu kullandigin ilk ay hamile kaldn degilmi
Aynen canımBen ne zaman dua etsem hamilelere ve hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum
Evet hemde hicbi belirtim yoktu kesin adet olcam dedim ama hamileymisimne
Aynen canım
Ne güzel darısı başımızaAynen canım
Yaaa amin o zaman tüm dualarına canım benimBen ne zaman dua etsem hamilelere ve hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum
Evet hemde hicbi belirtim yoktu kesin adet olcam dedim ama ham
Ayy masallah haydi bakalım darısı bizlereEvet hemde hicbi belirtim yoktu kesin adet olcam dedim ama hamileymisim
Canım benim çok benzer şeyler yaşamışız. Ben de geçen sene ağustosta heterotopik gebelik geçirdim. Yani aynı anda hem normal hem dış gebelik… Birinin kesesi önce rahimde göründü sonra kanama ile kayboldu. Düşük dediler, 2. düşüğümdü çok önemsemedim. Ama kanamalarım ve sol kasığımdaki ağırlarım aratarak devam etti. Kanamalar o kadar çok ve böyle bir yerim bıçakla kesilmiş gibiydi ki, artık lavaboya gittiğimde kan görmekten ve her tarafı kan yapmaktan bıkmıştım. Psikolojim yerle birdi. O süreçte bir sürü doktora gittik hepsi kese vardı gitti rahim temiz ağrı kesici iç geçer diye gönderdi. Normal düşük yaptıktan tam bir buçuk ay sonra, yani dış gebelik 10. Haftasında iken ölmek üzere acile kaldırıldım. Dış gebelik vücuduma aşırı enfeksiyon yaymış, biraz daha bekleseymişiz septik şoka girecekmişim. Sonrasında ameliyata aldılar, tüpü temizleyip bıraktılar. Enfeksiyon İçin günde 3 kez 3 farklı antibiyotiği damardan aldım. Psikolojim alt üst oldu depresyon ve panik atakla aynı anda tanıştım. Sonrasında dediğin gibi ayağa kalkmam tuvalete gitmem uzun zaman aldı ki gittiğimde de sol kasık bel böbrek ve hatta sırtıma kadar ağrılar yaşıyordum. Ağrılarım hafifledi ama 8 ay kadar sürdü. Şurada bir 3 aydın rahattım. Ama şimdi de tüp bebek ile gebe kaldım kese görünmedi henüz çok yeni ama sol kasığımda şiddetli olmasa da düzenli olarak sızı hissediyorum. Tekrar dış gebelik olmasından korkuyorum. Bir yandan da belki ameliyat olan bölgem travmalı olduğu İçin hassastır belki diye düşündüm. Ama gebelik henüz çok yeni bir karın büyümesi rahim genişlemesi söz konusu değil. Vesselam geçtiğimiz yollar gerçekten hiç kolay öyle küçümsenecek şeyler değil. Bu yüzden insanlar ölüyor. Çok şükür biz şanslıyız .Gizem laparoskopik ameliyat ile tuplerine baktirmisti ozaman bir sorun var mı diye evet tüpte sıkışıp kalmış kanama çoğalınca tupum şişmişti farketmemistik dış gebelik olduğunu sadece düşecek diye bekliyorduk o yüzden 1 gün boyunca normal sancı çektim artık kendimden geçip bayilinca gittik acile orda öğrenildi doktorumu cagirttik direk ameliyat a aldı ameliyat sonrası zordu benim için yürüyüp işini görememek ağrı sizi neyse de sonrasında da bel ağrısı sol kanalım temizlendiği için içerde olan boydan boya yara hala rahatsız ediyor sızlıyor karin şişliğim 9 aylık gibiydi her ay biraz daha indi sonraaaa Mesela kafayı yemiş gibiydim artık ne kan görmek istiyordum ne de çocuk psikolojik olarak çok kötü oldum ben atlatamadim o bebeğin kayibini onca sene uğraştıktan sonra da ameliyat sonrası yaralarım iyileşti ama herkes aynı şikayetlerden bahsediyordu bunlar nomral en az 6 ay ver kendine diye haklilarmis bel ağrım bu ay daha iyi mesela sol kasigim daha az açıyor . Yani bu ağrılar sızılar veya etkiler kendini azaltsa unuttursa kendini yaşadıklarımı da unutcam aslında daha güzel olacak her şey de benim için olmuyor işte. Veeee baskalarinin verdiği teselli bu 4 ayda beni daha çok yipratip hasta etti ölümden dönmeme rağmen bişey olmaz ne yaşadın ki 20 yıl çocuğu olmayan var bişey olmaz diyerek kıyasla oldum acı çekip üzülme hakkım elimden alindi o bebek değildi zaten sonra ölse daha kötü olurdu denildi 7 dikişim vardı dikisime kadar onemsizlestirilmek beni üzdü ben daha şimdi yeni yeni yaşadıklarımı anlayıp iyileşmeye başlıyorum aslında insanlara karşı aşırı sinirli ve kızgın bir tavır olusmustu bende artık ne kimseyi görüp nede konuşasim geliyordu içimde kaç zamandır istediğim çocuğun ölmesini beklerken bana gelen o üzüntüyü hala unutamiyorum mesela ameliyat ve iyileşme sürecinde ben sadece psikolojik olarak yoruldum çok ağladım çok hickirdim kalbim hala her şeye kırık yani @sutlaacc iki gözüm kardesim umarım sen dahs geçirmişsindir sen anlat bakalım senin süreç nasildi