Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktor bana da 4 ay ara verdirdi ama Ağustos ta ilaca başladım yine klomen kullandım baktık bı işe yaraiyor u catlayacak mi diye ama olmadi yumurtalık rezervim çok düşükmus 1 tane yumurta gelisti geçen ay klomenle yine oda çatlamadi bu sefer de gonal f (aşırı pahalıymış inşallah ona gerek duymazsınız) yumurta geliştirici igne ve çatlatma iğnesi verdi yanında b d folik asit ve demir vitaminleri kullanıyorum bu pazartesi folikullere bakmaya gidicez işte

Nede güzel anlatmışsın yaşamayan bilemiyor işte gerçekten surda size anlatmasam siz olmasanız daha kötü olabilirdim iyiki varsiniz Allah gönlünüze göre versin

Nede güzel anlatmışsın yaşamayan bilemiyor işte gerçekten surda size anlatmasam siz olmasanız daha kötü olabilirdim iyiki varsiniz Allah gönlünüze göre versin
Amin inşallah canım cümlemizin ❤ aynen insan anlatınca bile bi rahatlıyo herkes anlamiyo herkese anlatılmıyo o yuzden burası çok güzel sizler çok Iyisiniz Rabbim karşınıza hep kalbiniz gibi güzellikler çıkarsın

Ahhh canım benim sen neler yaşamışsın yaaa çok üzüldüm Benim sadece düzgünce yükselmeyen betam vardı sonra kürtajla temizledi doktor baktı beta düşmüyor dedi ki dış gebelik kemoterapi iğnesi varmış ondan yapıldı ve 1 ay içinde anca düştü betam yumurtalıklarım falan zarar görmedi Allahtan ama bana da 6 ay dinlen demişti

Herkes böyle diyor ya haklısın canım bencede kafa rahat olmalı boşa kullandık o ilaçları zamanında sağlıkla ilerlesin

Aslında 3 ay ama ben 6 ay öneriyorum dedi doktor benim 3 ay olmak üzere bi kontrole giderim bakalım şimdilik kullanmıyorum bir ilaç

Ameliyat olmana gerek olmamasına o kadar sevindim ki kafanı boşalt bu sürede nasıl olur o bilmiyorum ama 6 ay bekleme ama o biraz çok olmuş Cunku kendimizi oylayacak biseyler bulalım gün içinde bence

Aynen o kadar ilaç yükledik vücuda ama işte insan bilemiyo ki o an boş durmak zaman kaybı gibi geliyo insana
Aynen canım ama o kadar stres yapmanın iyi gelmediğini fark ettim akışına bırakacağım
Ameliyat olmana gerek olmamasına o kadar sevindim ki kafanı boşalt bu sürede nasıl olur o bilmiyorum ama 6 ay bekleme ama o biraz çok olmuş Cunku kendimizi oylayacak biseyler bulalım gün içinde bence
6 ay bana da çok geldi ve dediğin gibi ameliyat falanda olmadım o zaman bile 3 ay deniyor gerçi bakalım enfeksiyon var demişti bi kontrole giderim 3. Adetimi de görüp sonra bakarım duruma

Onu fark ettiğin an herşey daha iyiye gidicek Allahın izniyle içini ferah tut artık Hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim

Aynen öyle çünkü kayın validem kadın doğum günün yanında çalışıyor onada raporlarımj gostermistim 4 aya gerek yok 3 de baslayabilirsin demişti kardescazim

Hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun inşallah canım hepimize rahim filmi dalan çekildin mi hiç
Yok ameliyat tan önce o ay olmazsa çekilecektim ama gebelik gerceklesebiliyormus dedi doktor gerek duymadı sonra şuan tek sorunum yumurtam gelişmiyor rezervim cok azmis çatlaması geçtim yani inşallah bu sefer gelişme olur kuzum benim ya

Valla artık harccadigim paraya üzülüyorum kendimden ziyade aç kaldık çocuk uğruna

Valla artık harccadigim paraya üzülüyorum kendimden ziyade aç kaldık çocuk uğruna
Özele mi gidiyorsun sende yaşın kaçtı bide? Ahh canım hayırlısı olsun para önemli değil olsun da diyorum bende rezervlerim hep mi öyleydi acaba sonradan mı oldu .
Benimde enfeksiyon dış gebeliğe sebep olmuş olabilir deyince onu kontrole gidicem bakalım bi ara

28 yaşındayım evet canım özele gidiyorum fakülte yada şehir hastanesi tıka basa dolu burda tedavi görmeyi başaramadım özelde devam doktorumu çok seviyorum önce Allah sonra ondan başkasına da güvenemem bu süreden sonra. Doktorum ameliyat içinde kanalım hasarliymis o yüzden dış gebelik olmuş onu da temizleyip tedavi ettik demişti yüzey yapısı hasarliymis yani olabilir yani enfeksiyon falan yapmış olabilir bende var di çünkü yada basja bir sebeptendir bilemiyorum sonraciimaaaa bugün kontrooden geldim sol tarafta 2 yumurta gelişiyor dedi Çarşamba bidaha çağırdı iğne gününü belirleyecek zannımca sol tarafta ameliyat li taraf ya disgebelik olma ihtimali biraz daha yükseldi bir kez yaşandığı için şimdi içim bir garip korkuyorum ay i şeyi bidaha yaşarsam diye çok zor günlerdi acısı siziisi fiziksel duygusal vs vs her anlamda anam ağladı bir paniğe tutustum Allah yardım etsin hepimize bana bı dua edin kizlae isim ras gitsin yüzümüz gülsün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…