Klomen olmayınca genelde bi ilaç daha vardı onu veriyolarmis galiba canım benim de işe yaramamisti klomen 3 ay kullandım jer ay yumurta gelişiyodu iğne yapılıyodu ama olumsuz hiç bişey kullanmadığımız ay nasip oldu işte Rabbim inşallah hayırlı zaman da sana da nasip etsinSağolasın kuzum inşallah ama klomen 5. Seferde ise yaramayinca bıraktı doktor ilaç kullanımını dur bakalım bu sefer ne yapacak sen nasılsın durumlar nasıl
Klomen olmayınca genelde bi ilaç daha vardı onu veriyolarmis galiba canım benim de işe yaramamisti klomen 3 ay kullandım jer ay yumurta gelişiyodu iğne yapılıyodu ama olumsuz hiç bişey kullanmadığımız ay nasip oldu işte Rabbim inşallah hayırlı zaman da sana da nasip etsin❤ bende durumlar aynı kuzum mide bulantim biraz azaldı çok şükür ama iştahim hala az haftaya kontrolümüz var nasipse teyzesi bakalım haberdar ederim seni de
Bende merakla bekliyorum inşallah nasipse kontrol gününü göreceğimiz 1 2 dakika ama onu bile heves ediyo insanYaaa onun kalp atışlarını yerim her evrede aydinlay bizi bende gittim doktora sonuçlar yine kötü yunurtlama olmuyor çatlatma iğnesi ne geçtik yanında başka ne ilaç verecek bilmiyorum
merhaba sonuç ne olduMerhaba kızlar bugin 11.gunim 18mm 19mm 15mm 14mm yumurtalarim var pazar sabah ovitrelle vurunacagim sizce bir sıkıntı var mı? Doktor dediki ikiz olablr kabul ediyor musunuz evet dedik=)
Negatf yine 21 18 13 14 yumurtam var doktor 3uz falan olabilir diye bekletti bakalım nolcakmerhaba sonuç ne oldu
Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahNegatf yine 21 18 13 14 yumurtam var doktor 3uz falan olabilir diye bekletti bakalım nolcak
anladım canım iinşallah bu sefer olur. Klomenle mi oldu yumurtalarNegatf yine 21 18 13 14 yumurtam var doktor 3uz falan olabilir diye bekletti bakalım nolcak
Evet ikinci kullanırım ikidir bir suru yumurta oluyor amaç tek yumurtaymis tabianladım canım iinşallah bu sefer olur. Klomenle mi oldu yumurtalar
Insallah canımInşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
anladım canım baya etkisi olmuş sende ilacınEvet ikinci kullanırım ikidir bir suru yumurta oluyor amaç tek yumurtaymis tabi
Hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yaz senin içinde sevinelimNegatf yine 21 18 13 14 yumurtam var doktor 3uz falan olabilir diye bekletti bakalım nolcak
Valla iliski yasak şimdilik çoğul olmasın diye ondan bi ise yaramayan yarın tekrar bakılacak bakalm nolcakHayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yaz senin içinde sevinelim
Ama işe yaramior bir yumurta olması daha iyimisanladım canım baya etkisi olmuş sende ilacın
Hadi yaAma işe yaramior bir yumurta olması daha iyimis
Pazartesi bi bakım dedi bazen igneye gerek yok dedi yarın bakcak karar vercek ilişkide olmasın dedi napcaz şaştım geçen ay iğne oldum olmadı bisiHadi yagerçekten ne yapacağımızı şaşırdık Allah hepimize sabır versin..
çatlatma iğnes vurmadı mı?
Kendi kendine çatlarsa kaçırma durumu olmaz mı? Ne dicek acaba yarın ay hadi bu ay olur inşallahPazartesi bi bakım dedi bazen igneye gerek yok dedi yarın bakcak karar vercek ilişkide olmasın dedi napcaz şaştım geçen ay iğne oldum olmadı bisi
Evet ama ben diğer yumurtalara güveniyor diye düşündümKendi kendine çatlarsa kaçırma durumu olmaz mı? Ne dicek acaba yarın ay hadi bu ay olur inşallah
bende yumurtlama günümde değerlendirdim bakalım yarında denerim olmadı diğer ay ilaç tedavisine başlarız dedi..
Doktora gittin mi canım nasılsın sen ve yumuslarinValla iliski yasak şimdilik çoğul olmasın diye ondan bi ise yaramayan yarın tekrar bakılacak bakalm nolcak