Ay inşallah ya Rabbim hepimize sağlıkla hayırla bu mutluluğu yaşatsın inşallahInsallah canım. Sen de haber et belli olmaz belki kendiliğinden olur.
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavinCanım ben 4 ay klomen kullanıp dinlenmedeydim bu ay. Sonra hamile kaldım ama ilerlemedi kürtaj oldum bugün.
Geçmiş olsun canım benim yeni gördüm bendeKızlar ben de olumlu bi gelişme olmadi malesef yine regl oldum . Babam kalp krizi geçirdi bu ay o yuzden giremedim hiç bugün girince gördüm mesajlarınızı şimdi okuycam hepsini merak ediyodum sizleri neler yaptınız
Inşallah ağustos çok güzel bi ay olur senin için mucizelerle dolu olur ve mucizene kavuşursunAğustos ayında yine ilaçlara başlıyorum doktora gitmeden bir ay bekleyeceğim kendi vitaminlerimi ve tiroid ilaçlarımı alarak yumurtlamayı desteklemeyi düşünüyorum Eylül ayına inşallah değerlerim daha yüksek bir şekilde gireceğim ameliyat sonrası bir buhran yaşadım bebeği kaybettikten sonra iyileşince üzülmeye farketmeue başladım şimdi daha iyiyim tabi kendimi sürekli motive ediyorum bir kez oldu bı daha gebe kalabilirim diyorum aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ilaçlar geçen aralık ayından beri beni çok etkiledi 10 kilo aldım şimdi onları verip motive olup düzgün bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum ilaçları almaya başladıktan sonraki değerlerimi de paylaşılan
Amiiin kardescazim sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsunInşallah ağustos çok güzel bi ay olur senin için mucizelerle dolu olur ve mucizene kavuşursunben şuan beklemedeyim ne doktora gittim ne bişey kullandım bakalım nolucak inşallah hepimiz için hayırlısı olur ❤
Daha iyiyim çok şükür cancazim anneme gelmiştim bayram da biraz burda olucam nasipse daha iyi geciyo evde yalnız olunca insan daha çok düşünüyoAmiiin kardescazim sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşallahKızlar naber nasılsınızteyzeleri çok şükür biz bu ay güzel haberi aldık Rabbime binlerce kez Şükürler olsun isteyen herkese biran önce sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah geçen gün yazmıştım gecikmem var ama heveslenmek istemiyorm diye çünkü hep test alıp sabah yapayım dediğim de sabah adet oluyodum. Birde aman aman bi belirtim yoktu sadece yorgunluk uyku hali vardı ama bayram arası yorucu diye ona yordum kasık ağrılarım oldu onu da adet olmama yakın diye düşündüm hiç hamile olabilceğime inanmadım yani sonra bi gün gidip test aldım ama yapmiyim dedim şöyle bir haftayı geçsin öyle diyodum sonra bi akşam esti test yaptım ve çift çizgi inanamadim ertesi gün test aldım yine yaptım yine çift çizgi ama hala eşime falan haber vermedim bişey çıkıcak diye bi yandan korkuyorum derken gittim kan verdim ve çok şükür oda pozitif ❤ Rabbim inşallah sizlere de bu mutlu haberi sağlıkla almayı nasip etsin G Gizoludi E Evdekikadin sutlaacc M mrve36
klomenı bende kullandım yattamdan once 2 tane alınması daha ıyiMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Amin inşallah çok sağol canımHayırlısı olsun cnm sağlıkla al kucağına inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
Inşallah hamilesinizdirkızlar gruba yenı katıldım 11 aylık evlıyım adettim1 gun gecıktı ama cok halzısım mıdem cok bulanıyor kasıkları ve baldırlarım agrıyor gogus uclarımda da degısme vae sızce hamılemıyım değilsemde bana cok dua eder mısınız .
Ayyy çok sevindik ya ne zamandır okuyordum hayrli uğurlu olsunnnKızlar naber nasılsınızteyzeleri çok şükür biz bu ay güzel haberi aldık Rabbime binlerce kez Şükürler olsun isteyen herkese biran önce sağlıkla nasip etsin Rabbim inşallah geçen gün yazmıştım gecikmem var ama heveslenmek istemiyorm diye çünkü hep test alıp sabah yapayım dediğim de sabah adet oluyodum. Birde aman aman bi belirtim yoktu sadece yorgunluk uyku hali vardı ama bayram arası yorucu diye ona yordum kasık ağrılarım oldu onu da adet olmama yakın diye düşündüm hiç hamile olabilceğime inanmadım yani sonra bi gün gidip test aldım ama yapmiyim dedim şöyle bir haftayı geçsin öyle diyodum sonra bi akşam esti test yaptım ve çift çizgi inanamadim ertesi gün test aldım yine yaptım yine çift çizgi ama hala eşime falan haber vermedim bişey çıkıcak diye bi yandan korkuyorum derken gittim kan verdim ve çok şükür oda pozitif ❤ Rabbim inşallah sizlere de bu mutlu haberi sağlıkla almayı nasip etsin G Gizoludi E Evdekikadin sutlaacc M mrve36
Amin inşallah kuzumAmin inşallah çok sağol canımsende inşallah sağ salim kucağına al yavrunu Allahın izniyle ❤ aramız yakın galiba benim sat 25 haziran
Gittim canım perşembe günü ama işte normalde o gün 5+6 olması lazımdı ultrasonda 5+0 göründü doktor olabilir dedi ama bilemedim sende oldu mu öyle bi durumAmin inşallah kuzumaynen cnm yakın benim sat 19 hazıran doktora gittin mi
Ayın 7 sinde gittim cnm bende 5+6 da ultrasona göre 6+1 çıktı perşembe günü de kalp atışı için gidicez nasipse. Çok önemli değil bence cnm o belkigeç döllenmedir 1 hafta ileri ya da 1 hafta geri olabiliyormuş. Sağlıklı olsun yeterGittim canım perşembe günü ama işte normalde o gün 5+6 olması lazımdı ultrasonda 5+0 göründü doktor olabilir dedi ama bilemedim sende oldu mu öyle bi durum