Işte bilemedim ya bende diyorum başkası sıfırdan bakicak bu şimdi yine takip ediyo biliyo diğer aylardaki durumumuAnnenlerin orda git dcem ama her doktor farklı brsey uyguluyor ben de ondan çekindim o yüzden yine kendi doktoruma gttim
İnşallah güzel olur canım olmadım henüz bekliyorumEvet canm sağol femara verdi cuma başlycam bakalm bunda nasl olcak. Sen naptn regl oldun mu
Aslında ara vermemek daha ıyiymis canım benim doktorum öyle demişti bu tedavide arka arkaya olunca daha iyi sonuç alma ihtimali artiyomus insallah bu ay sağlıklı bebiş haberleri alırsınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Evet canım bende ara vereyim dedim direk verme dediAslında ara vermemek daha ıyiymis canım benim doktorum öyle demişti bu tedavide arka arkaya olunca daha iyi sonuç alma ihtimali artiyomus insallah bu ay sağlıklı bebiş haberleri alırsınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Öyle canım napalim üzülmek daha da zorlaştırıyo işleri o yuzden biraz daha salmak lazım galiba onu da biz yapamıyoruzEvet canım bende ara vereyim dedim direk verme dedihayırlısı olsun bakalım canım nasip değilmiş daha
İlk ay kadar üzülmedim canım biraz akışına bırakmak lazım çok da olacak diye şartlamıyorum kendimiÖyle canım napalim üzülmek daha da zorlaştırıyo işleri o yuzden biraz daha salmak lazım galiba onu da biz yapamıyoruz
Ya ben biraz fazla umutlanıyorum galiba bide bu ay 3 tane yumurta ver dedi doktor daha umutlu dedi ama yine olmaması beni üzdü açıkçasıİlk ay kadar üzülmedim canım biraz akışına bırakmak lazım çok da olacak diye şartlamıyorum kendimisen gitmiyorsun demi bu ay doktora
Anladım kuzum. E öyle o kadar ilaç kullandık niye olmuyor diyorum bende insan umutlanıyor ama işte olmayınca olmuyor inşallah nisanda olurYa ben biraz fazla umutlanıyorum galiba bide bu ay 3 tane yumurta ver dedi doktor daha umutlu dedi ama yine olmaması beni üzdü açıkçasıbu ay gidemiyorum malesef gitsem de eşim burda değil i yuzden nisan ayındaki adete kaldı nasipse 3. Günü gel dedi yine
Inşallah ya sözde bi problem yok ama madem o kadar ilaç takip nereye gidiyo bilmiyorum ne diyelim hayırlısı böyle demekkiAnladım kuzum. E öyle o kadar ilaç kullandık niye olmuyor diyorum bende insan umutlanıyor ama işte olmayınca olmuyor inşallah nisanda olur
Evet ya ama işte tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlanan da oluyor düşününceInşallah ya sözde bi problem yok ama madem o kadar ilaç takip nereye gidiyo bilmiyorum ne diyelim hayırlısı böyle demekki
Tabi baktığın zaman öyle senelerdir bekleyen insanlar var nasipten öte köy yok malesef ya beklemekten dua etmekten başka çaremiz yokEvet ya ama işte tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlanan da oluyor düşününce
Aynen öyle canımTabi baktığın zaman öyle senelerdir bekleyen insanlar var nasipten öte köy yok malesef ya beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok
Hiiiçç belli olmaz oO zaman bu ay haberler sizde insallah
Ama bu ay 3. Ay ya canım belki daha erken olgunlaşır mi acaba
Kızlar Bende size ne sorcam ben şimdi 2 gün pıhtılı normal adet oldum ama 2 gündür gelen yok normalde 8 9 Gün de anca temizleniyorum yani 5 6 Gün kanamam olir sonra lekelenme devam eder şimdi niye böyle oldu acaba
İşte bilemedim bende en iyisi doktoru aramak galibaAma bu ay 3. Ay ya canım belki daha erken olgunlaşır mi acaba