Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz 9 aydır çocuk düşünüyoruz 2 aydirda klomen ve catlatma iğnesi tedavisi görüyoruz bakalım bu ay insallaj hepimiz güzel sonuçlar alırız

Biz 9 aydır çocuk düşünüyoruz 2 aydirda klomen ve catlatma iğnesi tedavisi görüyoruz bakalım bu ay insallaj hepimiz güzel sonuçlar alırız
Biz doğal yollarla 2 sene denedik olmayınca doktor klomifen+çatlama ignesiyle beraber folikul takibi önerdi. Geçen ay olmayınca da 5-6 AY deneyelim olmazsa laparoskopik bir ameliyatla bakarız hersey yolunda mı diye dedi. Ocak ayında da polip ameliyatı olmuştum. Insallah dediğiniz gibi alırız güzel sonuçlar

Inşallah ya olumlu düşünelim inşallah güzel olsun siz kaç gün oldunuz iğne yaptırali

Inşallah ya olumlu düşünelim inşallah güzel olsun siz kaç gün oldunuz iğne yaptırali
26 Şubatta akşam oldum iğneyi. Siz ne zaman oldunuz? Yani daha çok var. Sanırım 14 Mart regli olursam tahmini tarih. Geçen ay doktor iğneden sonra 2 gün atlayıp 14 gün say demişti regli tarihi hesaplamak için. Igneden sonraki gün 2 folikulu gördüğü tarafta doktorun biraz ağrı oldu o kadar. Bir de sanırım bu ilaçlardan yüzümde hep ufak tefek sivilceler. İlaçların ama en belirgin yan etkisi akşamları ara ara ateş basması.

Bende 9 gün oldum iğne yaptirali kasık ağrısı değil de bel ağrısı çok oldu bende biraz da akıntı var ama onun haricinde çok belirgin bi belirti yok geçen ay erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkınca umutlandım ama kanda negatif cıktı o yuzden bu ay direk kanda baktirayim diyorum

Ben de 3 kere test yapmıştım geçen ay bekleyemeyip negatifti hep. Sonra da zaten regli oldum. Ama normalden çok daha ağrıliydi ve hem daha çok kanamam oldu hem de daha uzun sürdü. Ben de 2 gün çok hafif lekelenme olunca umitlenmistim, yerleşme kanaması mi acaba diye. Bu Almanya'daki doktorlar da pek açıklama falan da yapmıyorlar. Bir yandan iyi bir yandan kötü akinti biraz bende de oldu. Bence de dayanabilirsek en iyisi kanda baktırmak bekleyip ama burda evde tahlil yapmadan kanda bakmak istemiyorlar

Biraz daha katılar dimi bu konularda bende artık güvenemiyorum testlere 2 kere yaptım ikisinde de silik cıktı sonra negatif bu ay dayanabilirim insallaj da evde yapmam

Merhaba kızlar bu ay adetin 5.günü (bugun) klomen başladım. 8 saat arayla gunde 3 defa iciyorum. 12.gun de yumurta takibine çağırdı doktor. Insallah bu ay nasip olur.

Merhaba kızlar bu ay adetin 5.günü (bugun) klomen başladım. 8 saat arayla gunde 3 defa iciyorum. 12.gun de yumurta takibine çağırdı doktor. Insallah bu ay nasip olur.
Inşallah canım güzel düşünelim beslenmene falan da dikkat et güzel güzel gelişsin yumurtaların inşallah benim doktorum bol bol su iç doğal beslen hazır gıdalar tüketme vs demişti bide protein alımına dikkat etmek lazimmis

Biraz daha katılar dimi bu konularda bende artık güvenemiyorum testlere 2 kere yaptım ikisinde de silik cıktı sonra negatif bu ay dayanabilirim insallaj da evde yapmam

Yani aslında doktorum çok iyi. Ben tesadüf denk geldim. Sorarsan her soruna yanıt veriyor ama öyle ekstra bir açıklama hiç yapmıyor. Burda biraz farklı yürüyor işler. 35 yaş altı mesela 1 sene denemeden hiç bir tedaviye başlamıyor doktorlar. Benim eşim Seyehat ediyor diye hatta 1bucuk sene sonra en erken demişti. Hayırlısı bakalım. Testi bana buradaki doktor reglin 3 gün gecikince yap dedi.

Insan da bekleyemiyo ki o kadar ya keşke bekleyebilsek regl geçene kadar her belirtiyi elimde olmadan hamilelige yoruyorum o zaman da umitleniyorum ister istemez döngü oldu

Bu beklemek ne zor. Adet gününü beklerken kendinizi nasıl oyaliyorsunuz hanımlar. Önerisi olan var mı? Çalışmadığım için de günler daha da yavaş geçiyor.

Bu beklemek ne zor. Adet gününü beklerken kendinizi nasıl oyaliyorsunuz hanımlar. Önerisi olan var mı? Çalışmadığım için de günler daha da yavaş geçiyor.
Oyalayamiyoruz desek daha doğru olur çok zor geciyo günler ben bu ara oyalamak için bebek örgülerine başladım bu defa hepten aklımdan çıkmıyo

Oyalayamiyoruz desek daha doğru olur çok zor geciyo günler ben bu ara oyalamak için bebek örgülerine başladım bu defa hepten aklımdan çıkmıyo
Hahahaah ben de eskiden herkesin bebeğine birsey orerdim sırf bu sebepten şuanda elimde corap var. Corap örüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…