Bu arada koldan mi göbekten mi yaptılar benim geçen au koldan yaptılar ama göbekten daha etkiliymis diye duydum sorucam bakalım doktoraEvet canm yapılırken acıdı sonrasında da ağrı oldu ama bugün yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada koldan mi göbekten mi yaptılar benim geçen au koldan yaptılar ama göbekten daha etkiliymis diye duydum sorucam bakalım doktoraEvet canm yapılırken acıdı sonrasında da ağrı oldu ama bugün yok
Göbekten yaptı geçen ay da göbekten yapmisti ama olmadıBu arada koldan mi göbekten mi yaptılar benim geçen au koldan yaptılar ama göbekten daha etkiliymis diye duydum sorucam bakalım doktora
Nasip işte ya Demekki önemi yok kol yada göbekten olmasınınGöbekten yaptı geçen ay da göbekten yapmisti ama olmadı
Aynen canm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah zamanı vardır olmuyorsaNasip işte ya Demekki önemi yok kol yada göbekten olmasının
Öyle tabi ne diyelim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahAynen canm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah zamanı vardır olmuyorsa
Canım naptın gittin mi doktoraPazartesiye iyice büyür herhalde canım beni direk Pazartesi çağırdı zaten doktor anca büyüyor
Canım selam evet gittim doktor çok güzel dedi bu sefer daha umutlu gibiydi sağda büyüyen yumurtam var solda da geriden gelenler varmış iğne oldum ve progestan hap verdi bakalım hayırlısıCanım naptın gittin mi doktora
Ay hadi inşallah ya bu kez olucak gibi hayırlısıyla çok sevindim böyle umutlu konuşmasına ben daha gitmedim benim randevu biraz geç daha dört buçukta bakalım inşallah bende güzel haberler alır yazarım sanaCanım selam evet gittim doktor çok güzel dedi bu sefer daha umutlu gibiydi sağda büyüyen yumurtam var solda da geriden gelenler varmış iğne oldum ve progestan hap verdi bakalım hayırlısı
sen naptın?
İnşallah canım bekliyorumAy hadi inşallah ya bu kez olucak gibi hayırlısıyla çok sevindim böyle umutlu konuşmasına ben daha gitmedim benim randevu biraz geç daha dört buçukta bakalım inşallah bende güzel haberler alır yazarım sana
Bu arada progestan bebegin kolay tutunması için miydiİnşallah canım bekliyorum
Evet dün öğlen iğne yaptrdm canm
Ay hadi bakalım bende bugün yaptırdımEvet dün öğlen iğne yaptrdm canm
Evet canım bir de benim bir düşüğüm var ondan da verdi galibaBu arada progestan bebegin kolay tutunması için miydi
Aynen sana saat verdi miAy hadi bakalım bende bugün yaptırdım
Şimdi değerlendirme zamanı
Gün olarak yazdı canım bana . Sana saat dedi mi?Aynen sana saat verdi mi
Inşallah bunda Rabbim nasip ederde sağ salim kucağına alırsın canım bende simdi yaptırcam iğneyi yarın gece dedi ilişki için bakalım insallaj hayırlısı artıkEvet canım bir de benim bir düşüğüm var ondan da verdi galiba
Ay hadi bakalım canım aynen banada yarın ve sonraki gün dedi sonrada gün aşırıInşallah bunda Rabbim nasip ederde sağ salim kucağına alırsın canım bende simdi yaptırcam iğneyi yarın gece dedi ilişki için bakalım insallaj hayırlısı artık
Benim de kafam da deli sorular acaba bugünde mi değerlendirsek diyorum çatlar mi ki bugün falanAy hadi bakalım canım aynen banada yarın ve sonraki gün dedi sonrada gün aşırı
MerhabalarMerhaba bende klomen kullandım .. herkezde farklı kullanım yöntemi duyman çok normal. Yumurtaların gelısıme verdıgı tepkıye göre kullanım mıktarı düzenleniyor tekrar . Ilk defa tedaviye başlayan bırınde klomen bir tabletle başlanıyor 5gün sonra kontrol edıldıgınde yeterlı gelişim olmazsa sabah akşama döndürüp devam edılır . Tekrar kontrol edılır eğer bı sefer gelişim iyi işe o sekılde devam eğer gelişim yetersızse yine takvıye iğne ye başlanır. Yanı doktor yumurtalar daki gelişim sürecine göre kullanım mıktarını Ayarlar mutlaka doktoruna guvenıyorsan ve yenı başladıysan hıc tereddüt etme zamanla hepsını mantıklı bır gidişat olduğunu göreceksin