Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada koldan mi göbekten mi yaptılar benim geçen au koldan yaptılar ama göbekten daha etkiliymis diye duydum sorucam bakalım doktora
Göbekten yaptı geçen ay da göbekten yapmisti ama olmadı 🤷🏻‍♀️

Canım naptın gittin mi doktora
Canım selam 🙋‍♀️ evet gittim doktor çok güzel dedi bu sefer daha umutlu gibiydi sağda büyüyen yumurtam var solda da geriden gelenler varmış iğne oldum ve progestan hap verdi bakalım hayırlısı🥰🥰❤️
sen naptın?

Canım selam 🙋‍♀️ evet gittim doktor çok güzel dedi bu sefer daha umutlu gibiydi sağda büyüyen yumurtam var solda da geriden gelenler varmış iğne oldum ve progestan hap verdi bakalım hayırlısı🥰🥰❤️
sen naptın?
Ay hadi inşallah ya bu kez olucak gibi hayırlısıyla 🤲🤗🤗 çok sevindim böyle umutlu konuşmasına 🥰 ben daha gitmedim benim randevu biraz geç daha dört buçukta bakalım inşallah bende güzel haberler alır yazarım sana 🤗🥰🥰

Ay hadi inşallah ya bu kez olucak gibi hayırlısıyla 🤲🤗🤗 çok sevindim böyle umutlu konuşmasına 🥰 ben daha gitmedim benim randevu biraz geç daha dört buçukta bakalım inşallah bende güzel haberler alır yazarım sana 🤗🥰🥰
İnşallah canım bekliyorum ☺️

Inşallah bunda Rabbim nasip ederde sağ salim kucağına alırsın canım 🤲 bende simdi yaptırcam iğneyi yarın gece dedi ilişki için bakalım insallaj hayırlısı artık 🤲🤗
Ay hadi bakalım canım aynen banada yarın ve sonraki gün dedi sonrada gün aşırı

Merhaba bende klomen kullandım .. herkezde farklı kullanım yöntemi duyman çok normal. Yumurtaların gelısıme verdıgı tepkıye göre kullanım mıktarı düzenleniyor tekrar . Ilk defa tedaviye başlayan bırınde klomen bir tabletle başlanıyor 5gün sonra kontrol edıldıgınde yeterlı gelişim olmazsa sabah akşama döndürüp devam edılır . Tekrar kontrol edılır eğer bı sefer gelişim iyi işe o sekılde devam eğer gelişim yetersızse yine takvıye iğne ye başlanır. Yanı doktor yumurtalar daki gelişim sürecine göre kullanım mıktarını Ayarlar mutlaka doktoruna guvenıyorsan ve yenı başladıysan hıc tereddüt etme zamanla hepsını mantıklı bır gidişat olduğunu göreceksin
Merhabalar 🌺
Bende klomen kullanıyorum. Ilk ayimda 3 yumurtam olustu. Ancak bu ay cok küçük kalmışlar, 10 milim altinda... Klomen kullanımım günde 2 defa şeklindeydi. Bu gün kontrole gittiğimde sonuç cok üzdü beni. Hic gelismemisler 😔 Bana tekrar klomen vermesi gerekmiyor muydu. Yoksa ayda 1 kere mi kullanılıyor. Bilgilendirebilir misiniz.

X