- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Aynen canım artık hayırlısıBende 8 saat ve 32 saat sonrasını değerlendirdim bide nasipse bugün düşünüyorum sonra gün aşırı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım artık hayırlısıBende 8 saat ve 32 saat sonrasını değerlendirdim bide nasipse bugün düşünüyorum sonra gün aşırı
Hadi bakalım haberleşelim o zamanAynen canım artık hayırlısı
Tamam aynen güzel haberlerleHadi bakalım haberleşelim o zaman
Canım bende çok değil ama azar azar bikac gündür beyaz akinti var onun haricinde çok hafif bazen ağrı oluyo başka hiç belirti yok sizde durum ne
Benimde beyaz akıntım gelmiş bugün canım hafif ağrılar oluyor benimde . Bir hafta olduk bakalım hadi hayırlısıCanım bende çok değil ama azar azar bikac gündür beyaz akinti var onun haricinde çok hafif bazen ağrı oluyo başka hiç belirti yok sizde durum ne
Inşallah canım ya ben du defa test yapmim diyorum artık 14 gün olana kadar yoksa gereksiz ümit oluyoBenimde beyaz akıntım gelmiş bugün canım hafif ağrılar oluyor benimde . Bir hafta olduk bakalım hadi hayırlısı
sutlaacc bide bikac yerde gebelik olduğu zaman sarı akıntı oluyomus diye okudum canım sen duydun mu öyle bişeyInşallah canım ya ben du defa test yapmim diyorum artık 14 gün olana kadar yoksa gereksiz ümit oluyo
Bende yapmam canım doktor 9 martta çağırdı zaten ozaman yaparım bi eğer adet olmazsamInşallah canım ya ben du defa test yapmim diyorum artık 14 gün olana kadar yoksa gereksiz ümit oluyo
Akıntı oluyor diye duydum evet canım ama bilmiyorum kisutlaacc bide bikac yerde gebelik olduğu zaman sarı akıntı oluyomus diye okudum canım sen duydun mu öyle bişey
Kacinci gün oluyo o zaman canım 15 miBende yapmam canım doktor 9 martta çağırdı zaten ozaman yaparım bi eğer adet olmazsam
15 oluyor evet ama 8martta yapabilirim 14 oluyor o zamandaKacinci gün oluyo o zaman canım 15 mi
Neyse ya çok ta belirtilere takılmak istemiyorum hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var belirti var mı diye düşünürken bi hal oluyo insanAkıntı oluyor diye duydum evet canım ama bilmiyorum ki
Bende öyle yapayım diyorum canım insallah dayanırım da hiç test yok zaten evde almamak için de kendimi tutuyorum15 oluyor evet ama 8martta yapabilirim 14 oluyor o zamanda
Aynen ben geçen ay çok belirti yaşadım bu ay bakmayacağımNeyse ya çok ta belirtilere takılmak istemiyorum hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var belirti var mı diye düşünürken bi hal oluyo insan
Dayan dayan inşallah sen progestan kullanacak mıydınBende öyle yapayım diyorum canım insallah dayanırım da hiç test yok zaten evde almamak için de kendimi tutuyorum
Inşallah sağlıklı bebiş haberleri alırız canım Rabbim büyüktür ne diyelimAynen ben geçen ay çok belirti yaşadım bu ay bakmayacağım
Yok canım vermedi bana sadece Q. Folin verdi oni içiyorumDayan dayan inşallah sen progestan kullanacak mıydın
Aynen kuzum inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinlerInşallah sağlıklı bebiş haberleri alırız canım Rabbim büyüktür ne diyelim
Ben yarın progestana başlayacağım kaybım da olduğu için verdi herhalde tutunsun diye o ne sana verdiği?Yok canım vermedi bana sadece Q. Folin verdi oni içiyorum