Bende dün bunları yaptim dün bende klomen kullanmıştım kontrole gittim yumurtam gelismis hatta kendiliğinden çatlamaya başlamıştı o yuzyüz ovitrelle ye gerek duymadık fındık fıstık ne varsa yediriyorumben istanbuldayım, doktor 6-8-10 dedi valla ben 6-8-10-12-14-16 ne var ne yok yapcam hahah, bu yola baş koydum bugün ceviz fındık falan da aldım inşallah bu ay ikimiz de hamiş oluruuz
bat ne zaman
Valla onu bilmiyorum ama büyümüş çatlamak üzere 2 gün sonra gel ne zaman ilişkide bulunacağınız söylerim dediğini duydum ama perhiz olayı olsa illa ablamdan duyardım canımCanım doktor ablana ilişki perhizi verdi mi acaba ?
Çatlamazsa kiste dönüşebiliyormuş o yüzden şart canım çatlamazsa iğne vuruluyorKızlar klomen için doktor kontrolü şart mı acaba? Topiği okudum, bazı arkadaşlar şart demiş bazıları olmasa da olur demiş
Hmm anladım canım çok tesekkürler.Çatlamazsa kiste dönüşebiliyormuş o yüzden şart canım çatlamazsa iğne vuruluyor
Canim ancak yazabildim kusura bakma.
Dun gittim 14. Gundu daha buyumemis dedi. Pazartesi tekrar cagirdi. Normalde gec yumurtluyorum 20. 21. Gunde belki ondam daha buyumedi
Canım bana da klomen verdi doktor ama ymurta takibine cagirmadi. Catlatma ignesi de olmayacak. Takip ve catlatma ignesi olmadigi icin yumurtlamayi kaçırmak istemiyorum cunku döngüm bi 23 bi 26. Klomen kullanip iliski yasagi olmadan 2 gunde bir denemeyi düşünüyorum. Normalde doktor 9ve 14 günleri arasi iliski yok dedi ama ya kaçırırsam ??
Canim insallah benim de 10 30 da cikar cikmaz yazarim insallah biraz olsun buyumustur.bugu benımde yumurta kontrolum var 11:00 de gidicem iyi haberlerle geliriz inşallah
Canim insallah benim de 10 30 da cikar cikmaz yazarim insallah biraz olsun buyumustur.
Bende dün bunları yaptim dün bende klomen kullanmıştım kontrole gittim yumurtam gelismis hatta kendiliğinden çatlamaya başlamıştı o yuzyüz ovitrelle ye gerek duymadık fındık fıstık ne varsa yediriyorumadet bitiminden beri 2 günde bir devam ediyoruz 1-4-6-8-10 olacak inşallah bı 8-10 kaldı bakalım ikimizin yakın zamanlar canım dua edelim insallin birbirimize
Canim doktordan geldim. Malesef hala yumurtalarim buyumemis yeterince persembe son kez bir daha gidecegim. Doktor o gunde buyumezse direk gelecek ay igneye baslayalim dedi. Bilmiyorum cok uzgunum. Bu ay ilk kez klomen kullandim belki dozu arttirsak iyi olur diyemedim.inşallah canım
Canim doktordan geldim. Malesef hala yumurtalarim buyumemis yeterince persembe son kez bir daha gidecegim. Doktor o gunde buyumezse direk gelecek ay igneye baslayalim dedi. Bilmiyorum cok uzgunum. Bu ay ilk kez klomen kullandim belki dozu arttirsak iyi olur diyemedim.
Hayirlisi cok uzgunum
bugu benımde yumurta kontrolum var 11:00 de gidicem iyi haberlerle geliriz inşallah
Hayir sebep söylemedi canım. Verilen kağıt genel herkese verilen bir kağıt. O kağıt uzerinden anlatti doktor da. Klomen kullanip adet bitimi ile gun aşırı düşünüyorum. Kontrol ve catlatma ignesi olmayacagi icin riske atamam :)neden öyle dedi acaba sebep söylemedimi ben bugun hem kontrole gidicem ovülasyonada bugun başıyorum 14-15 g,b, çatlama olur diye düşünüyorum dediğin gibi doktor iğne yapmayacagı için gün aşırı devamlı degerdirmeyi düşünüyorum. inşallah güzel olur sonuçlar
Hayir sebep söylemedi canım. Verilen kağıt genel herkese verilen bir kağıt. O kağıt uzerinden anlatti doktor da. Klomen kullanip adet bitimi ile gun aşırı düşünüyorum. Kontrol ve catlatma ignesi olmayacagi icin riske atamam :)
Hahahh sor bakalım :) ilişki için perhiz verirse ya da bilgi verirse yazar mısın canım :)valla ben sırf çatlatma yapmam deedi diye yarına başka doktora randevu aldım :) bide ona sorcam beni çatlatırmısınız diye
Merhaba canımBende dün bunları yaptim dün bende klomen kullanmıştım kontrole gittim yumurtam gelismis hatta kendiliğinden çatlamaya başlamıştı o yuzyüz ovitrelle ye gerek duymadık fındık fıstık ne varsa yediriyorumadet bitiminden beri 2 günde bir devam ediyoruz 1-4-6-8-10 olacak inşallah bı 8-10 kaldı bakalım ikimizin yakın zamanlar canım dua edelim insallin birbirimize
Hahahh sor bakalım :) ilişki için perhiz verirse ya da bilgi verirse yazar mısın canım :)
Canım standart olacak ama kendini bi rahat birak. Sanirim sende benim gibi hamile kalip düşük yaptın. Bir sorun yok demis hemen hemen hepsi. Özeldeki doktor da klomen kullanma demiş sana. Kurcalatma demiş ya bende aynı mantık doktor klomen verdi 3 aydir kullanmiyorum çünkü ilk hamileligim hemen oldu. Bir sorun olsa olmazdı. Bekletiyorum klomen kullanmayı. Akışına bıraktım.. sen simdi hepsi farkli birsey dedi diye neye güveneceğini şaşırmışsın. Cok iyi anliyorum seniYa kizlar morelim cok bozuk. Hatirliyorsaniz calistigim hastanede doktorun biri klomen ve catlatma yapariz demisti. Sonra o personel bakmiyor diye mecburen diger doktora gittim. Oda yumurtalarin cok guzel sana klomen gereksiz igne tedavisi ile asulama yapalim madem 10 aydir olmuyosa demisti. Iki doktor yumurtalarin iyi aslinda problem gozukmuyor demisti. Ikinci doktora yalvar yakar bu ay bari kolemn deneyelim deyip yazdirmistum. Ama catlatma ignesi gereksiz dedi hemen asilama onerdi acaba buda personelim ucretsiz bakiyor diye onemsemedimi acaba beni diye dusundum gittim ozel bi hastaneden parasiyla muayene olmaya karar verdim. Bugum adetin 9 gunu doktor beni nerdeyse fircaladi daha 10 ay olmus 2 yil beklemen lazim. Ne klomeni birak onu kullanmayi. 14 luk bi polikistik over var dedi. Ama merak etme.bi tane cocugun olmus bidaha olur kendini kurcalatma bekle dedi. Morelim bozuldu kac aydir doktora gidiyorum kimse bana pko demedi. Adetlerim falanda duzenli 3 doktorun 3 ude birbirini tutmuyo. Kafayi yicem. Bidaha doktora falan gitmeyeyim bi sure diyorum alt ust ettiler psikolojimi. Birde pko lu arkadaslar ovulasyon testinde cift cizgi goruyorlarmiyi ben hep afet ortasinda o cift cizgiyide goruyorum
Canım standart olacak ama kendini bi rahat birak. Sanirim sende benim gibi hamile kalip düşük yaptın. Bir sorun yok demis hemen hemen hepsi. Özeldeki doktor da klomen kullanma demiş sana. Kurcalatma demiş ya bende aynı mantık doktor klomen verdi 3 aydir kullanmiyorum çünkü ilk hamileligim hemen oldu. Bir sorun olsa olmazdı. Bekletiyorum klomen kullanmayı. Akışına bıraktım.. sen simdi hepsi farkli birsey dedi diye neye güveneceğini şaşırmışsın. Cok iyi anliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?