- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Allah bağışlasın bir evladın varmış. Ikinci de olur inşallah :) dua edelim birbirimizeBenim.bi kizim var 2 bucuk yasinda dusugum olmadi ama hashimato hastaligim var yasim 34 ve subattan beri olmuylr diye pesine dustum ama persembeden sonra gitmeyecegim dedigin kismet. Hersey Allahtan.
Ya kizlar morelim cok bozuk. Hatirliyorsaniz calistigim hastanede doktorun biri klomen ve catlatma yapariz demisti. Sonra o personel bakmiyor diye mecburen diger doktora gittim. Oda yumurtalarin cok guzel sana klomen gereksiz igne tedavisi ile asulama yapalim madem 10 aydir olmuyosa demisti. Iki doktor yumurtalarin iyi aslinda problem gozukmuyor demisti. Ikinci doktora yalvar yakar bu ay bari kolemn deneyelim deyip yazdirmistum. Ama catlatma ignesi gereksiz dedi hemen asilama onerdi acaba buda personelim ucretsiz bakiyor diye onemsemedimi acaba beni diye dusundum gittim ozel bi hastaneden parasiyla muayene olmaya karar verdim. Bugum adetin 9 gunu doktor beni nerdeyse fircaladi daha 10 ay olmus 2 yil beklemen lazim. Ne klomeni birak onu kullanmayi. 14 luk bi polikistik over var dedi. Ama merak etme.bi tane cocugun olmus bidaha olur kendini kurcalatma bekle dedi. Morelim bozuldu kac aydir doktora gidiyorum kimse bana pko demedi. Adetlerim falanda duzenli 3 doktorun 3 ude birbirini tutmuyo. Kafayi yicem. Bidaha doktora falan gitmeyeyim bi sure diyorum alt ust ettiler psikolojimi. Birde pko lu arkadaslar ovulasyon testinde cift cizgi goruyorlarmiyi ben hep afet ortasinda o cift cizgiyide goruyorum
Amin insallah isteyen herkese nasip etsin allahimAllah bağışlasın bir evladın varmış. Ikinci de olur inşallah :) dua edelim birbirimize
ya doğru doktoru bulmak çok önemli ve bu noktada sana tavsiyem eğer etrafında referans olabilecek birileri varsa, onların doktoruna git. ben bir çok doktora gittim şimdiki doktorumu bulana kadar. eğer istanbul'da ikamet ediyorsan Okan Üniversitesi Hastahanesi'nde Cihan Bey'e gitmeni öneririm muhteşem bir doktor kendisi.
Ama lütfen canını sıkma, moralini bozma çünkü bence hamile kalamayışımızın en büyük sebebi bu.
Okan universitesi hangi ilcede. Son gittigim doktora tavsiye uzerine gitmistim ama kismet.
Tuzla'da canım, bir araştır istersen yorumları da çok iyi İnternette. Muhteşem bir adamdır valla beni rahatlattı 7/24 aradım ulaştım çok memnumım
ya doğru doktoru bulmak çok önemli ve bu noktada sana tavsiyem eğer etrafında referans olabilecek birileri varsa, onların doktoruna git. ben bir çok doktora gittim şimdiki doktorumu bulana kadar. eğer istanbul'da ikamet ediyorsan Okan Üniversitesi Hastahanesi'nde Cihan Bey'e gitmeni öneririm muhteşem bir doktor kendisi.
Ama lütfen canını sıkma, moralini bozma çünkü bence hamile kalamayışımızın en büyük sebebi bu.
Ilişki önermedi mikızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.
Ilişki önermedi mitecrübeliler ne cevap verecekler çok merak ettim. 2den fazla yumurtaya catlatma iğnesi yapan doktorlar da oluyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var demekki.
kızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.
Bende aynı durumdayımCanim 13 14 aydir bebegimiz olmuyordu tum tahlillerimizi rahim filmi sperm testi herseyi yaptirip ozel bir doktora basladim. Bu ay ilk klomenimi ictim daha yeni bitti. Ignemi bekliyorum daha yumurtalar henuz istenilen boyda degil. Ben ve esimin herseyimiz iyi cikti ama sebepsiz olmuyor. Bakalim.insalllah klomenden umutluyuz.
Kılomenı ve estofem bir arada nasıl kullanılıyor yazarmısn banaselam kızlar klomet ve estofem sonrasında yumurta takinde 4 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor 25 mm dedi güzel ve falikul dedi hemen çatlatma iğnesi vuralım dedi ve vurunduk ama merak içindeyim site içerişinde 19-22 mm için çatlatma iğnesi için en uygun zamn olduğunu 25 mm için geç mi lütfen yardım edin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?