Gebeliğe Hazırlık klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim.bi kizim var 2 bucuk yasinda dusugum olmadi ama hashimato hastaligim var yasim 34 ve subattan beri olmuylr diye pesine dustum ama persembeden sonra gitmeyecegim dedigin kismet. Hersey Allahtan.
Allah bağışlasın bir evladın varmış. Ikinci de olur inşallah :) dua edelim birbirimize

ya doğru doktoru bulmak çok önemli ve bu noktada sana tavsiyem eğer etrafında referans olabilecek birileri varsa, onların doktoruna git. ben bir çok doktora gittim şimdiki doktorumu bulana kadar. eğer istanbul'da ikamet ediyorsan Okan Üniversitesi Hastahanesi'nde Cihan Bey'e gitmeni öneririm muhteşem bir doktor kendisi.

Ama lütfen canını sıkma, moralini bozma çünkü bence hamile kalamayışımızın en büyük sebebi bu.

Okan universitesi hangi ilcede. Son gittigim doktora tavsiye uzerine gitmistim ama kismet.

Okan universitesi hangi ilcede. Son gittigim doktora tavsiye uzerine gitmistim ama kismet.

Tuzla'da canım, bir araştır istersen yorumları da çok iyi İnternette. Muhteşem bir adamdır valla beni rahatlattı 7/24 aradım ulaştım çok memnumım

Tuzla'da canım, bir araştır istersen yorumları da çok iyi İnternette. Muhteşem bir adamdır valla beni rahatlattı 7/24 aradım ulaştım çok memnumım

Tuzla bana okadar uzakki istanbulun obir ucu benim.icin yinede sagol onerin icin canim. Umraniye uskudar civarinda bir doktor olsa cok daha iyi olur

Bende bu ay klomen tedavisine başladım 11. Gün kontrole gıttıgımde 20 mm yumurtam oldugunu öğrendim 16. Gün tekrar çağırdı yarın gidicem bakalım çatlamışmı

kızlar selam az önce tekrar çalıştıgım hastanedeki doktora gittim. önceki doktorun aksine çok güzel 4 5 tane yumurtan olmuş 3 tanesi çok güzel büyümüş dedi. pko varmı dedim hayır senın hormanlarında yumurtalarında çok iyi öylebir durum yok dedi. diğer uyuz doktor neresinden uydurduysa bide yumurtan yok pko var demişti. ah nasıl okadar terslemes,ne cevap veremedim onun :/ neyse bu doktor yumurtan çok oldugu için çoğul gebelik oranı yüksek bu nedenle ben ilişki önermiyorum çünkü çogul gebelik risklerini biliyorsun dedi. klasik herkeste olan sorunlar dedi. ama bu bi olasılık tekte olabilir hiçte tutmayabilir ama olursa çogul gebelik oranı daha yüksek dedi. ve benden imza aldı çoğul gebelik risleri anlatıldı ilişki önerilmedi yazıp imza verdim. *şimdi benim sizden istediğim destek düşünceleriniz nedir ? -normale göre 3 kat daha yüksek gebe kalma şansım ama ikizde olabilir ki bi tarafım çok istiyor. Ne yapmalıyım kızlar lütfen akıl verin düşüncelerinizi yazın bana.

Ilişki önermedi mi tecrübeliler ne cevap verecekler çok merak ettim. 2den fazla yumurtaya catlatma iğnesi yapan doktorlar da oluyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var demekki.

Ilişki önermedi mi tecrübeliler ne cevap verecekler çok merak ettim. 2den fazla yumurtaya catlatma iğnesi yapan doktorlar da oluyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var demekki.

evet hiç bir doktorun tedavisi diğerini tutmuyor. herkes değerlendirmem taraftarı bende öyle

Son durum nedir? ? Varmı bebiş

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım Kızlar döngümün 16.günündeyim kontrole falan çağırmadı doktorum bekliyorum öylece kuzu kuzu. Sizler neler yaptınız güzel haberler verin banada umut olsun :)

Bende aynı durumdayım

Kılomenı ve estofem bir arada nasıl kullanılıyor yazarmısn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…