• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet onu ilk kez bu ay yapıyorum kalkmıyorum yataktan belime de yastık koyuyorum, baya yarım saat kırk dakika falan öylece duruyorum :)

bu ay başarcaz bence çok pozitifim, eskiden çok takardım burası da iyi geldi bana valla.

ayy bana da haber ver, beni çağırmadı doktorum adet olursan 5. günü gel dedi çok pozitif davrandı bu ay için:eğlence:
Ayyy hadi insallah veririm tabi kuzum vermemmi insallah çifter çifter goruruz

Ayyy hadi insallah veririm tabi kuzum vermemmi insallah çifter çifter goruruz

amiin valla en büyük duam o. geçen de rüyamda beyaz solucanlar gördüm, bir baktım tabirine bebek demekmiş :KK48: artık rüyayla iş yürütür oldum valla bu ay çift görürsem zaten adak adadım fakir sevindircem

amiin valla en büyük duam o. geçen de rüyamda beyaz solucanlar gördüm, bir baktım tabirine bebek demekmiş :KK48: artık rüyayla iş yürütür oldum valla bu ay çift görürsem zaten adak adadım fakir sevindircem
Bende şükür namazı kilicam niyetim var rabbim nasip eder inşallah

ben istanbuldayım, doktor 6-8-10 dedi valla ben 6-8-10-12-14-16 ne var ne yok yapcam hahah, bu yola baş koydum bugün ceviz fındık falan da aldım inşallah bu ay ikimiz de hamiş oluruuz

bat ne zaman
:D

birde aklıma ne geldi kızlar. 21. gün gel yumurta çatlamışmı diye bakalım dediya dokyor e zaten benım batım 26-27 gebelik olursada çıkar kanda dimi :0

birde aklıma ne geldi kızlar. 21. gün gel yumurta çatlamışmı diye bakalım dediya dokyor e zaten benım batım 26-27 gebelik olursada çıkar kanda dimi :0

eğer denk gelirse kanda çıkar ya, kese için beta hcgnin 1000lerde olması lazımmış o da 5. haftaya falan denk geliyor ama kanda çıkar. benim doktorum şey dedi ilişkiden 1 hafta sonra bile kanda çıkıyormuş ama ben iğne olduğum için beklicem tabi mecbur

eğer denk gelirse kanda çıkar ya, kese için beta hcgnin 1000lerde olması lazımmış o da 5. haftaya falan denk geliyor ama kanda çıkar. benim doktorum şey dedi ilişkiden 1 hafta sonra bile kanda çıkıyormuş ama ben iğne olduğum için beklicem tabi mecbur
benımkide pazartesi yumurta takıbıne gel gün belirleyecegiz sonra 21.gün kanda çatlamışmı diye bakıcaz dedi. bencede çıkar o zaman kanda varsa. tabi doktor beta hcg istermi o ayrı :)

benımkide pazartesi yumurta takıbıne gel gün belirleyecegiz sonra 21.gün kanda çatlamışmı diye bakıcaz dedi. bencede çıkar o zaman kanda varsa. tabi doktor beta hcg istermi o ayrı :)

sen de yaptırabilirsin asmler ücretsiz yapıyor ben bi ara haftada beş gün gittim hahah

sen de yaptırabilirsin asmler ücretsiz yapıyor ben bi ara haftada beş gün gittim hahah

Çalıştıgım için oda zor ama tıp merkezlerinde pahalı değil zaten geçen ay 18tl ye yaptırmıştım. negatifi görsede insan kırmızılar gelene kadar umutlanıyo yinede test yanlışmı diye :D bu ay dayanabildiğim kadar dayancam. ovülasyon ve gebelik bide erken gebelik testi zaten internetten sipariş etmiştim :D

Çalıştıgım için oda zor ama tıp merkezlerinde pahalı değil zaten geçen ay 18tl ye yaptırmıştım. negatifi görsede insan kırmızılar gelene kadar umutlanıyo yinede test yanlışmı diye :KK70: bu ay dayanabildiğim kadar dayancam. ovülasyon ve gebelik bide erken gebelik testi zaten internetten sipariş etmiştim :KK70:

ben bu ay hiç gebelik testi falan almadım çünkü geçen ay o kadar çok aldım ki hepsini de boşa harcadım hahah :KK76: valla 18 iyiymiş ben istanbul'da bağdat caddesinde çalışıyorum minimum 60 lira :cry:

ben de yaptırmıcam bu ay kendimi frenleyip ümit etmekten de yoruldum valla

ben bu ay hiç gebelik testi falan almadım çünkü geçen ay o kadar çok aldım ki hepsini de boşa harcadım hahah :KK76: valla 18 iyiymiş ben istanbul'da bağdat caddesinde çalışıyorum minimum 60 lira :cry:

ben de yaptırmıcam bu ay kendimi frenleyip ümit etmekten de yoruldum valla

bende her ay öyle diyorum sonra eczaneye gidiyorum :D ben istanbul ümraniyedeyim :)

bende her ay öyle diyorum sonra eczaneye gidiyorum :KK70: ben istanbul ümraniyedeyim :)

Az önce foruma yazdım ben de hahah senden özendim. Ya dijital almak istiyorum ama bulamadım bağdat caddesindeyim ben :( yok herhalde türkiyede dimi?

Ben geçen strip normal bir sürü aldım ama hepsi fos çıktı

Az önce foruma yazdım ben de hahah senden özendim. Ya dijital almak istiyorum ama bulamadım bağdat caddesindeyim ben :KK43: yok herhalde türkiyede dimi?

Ben geçen strip normal bir sürü aldım ama hepsi fos çıktı
hiç bilgim yok canım.

Ben kullanmadım ama ablam kullandı çatlatma iğnesine gerek yok çatlar zaten dedi doktoru ve çatladı o çünkü ağrıdan duramıyodu 2 gün ve tam çatlama zamanlarıydı sonra geçti zaten ağrısı anladık ki çok güzel çatlayıp patladılar:KK53: inşallah hayırlısıyla tutar darısı tüm isteyenlere

bende şubattan beri tuturamıyorum. gecen ay farklı bi doktor klomen başlayalım demişti bugun gittiğim ise klomen zaman kaybı yumurtaların iyi direk aşılama yapalım dedi. bende bu ay barı klomen denesem dedim ben isteyınce 1 aylık deneyelim peki dedi. ama çatlatma yapmıcam kendı çatlayacak takip edelim dedi. kafam çok karıştı.
Canım bana da klomen verdi doktor ama ymurta takibine cagirmadi. Catlatma ignesi de olmayacak. Takip ve catlatma ignesi olmadigi icin yumurtlamayi kaçırmak istemiyorum cunku döngüm bi 23 bi 26. Klomen kullanip iliski yasagi olmadan 2 gunde bir denemeyi düşünüyorum. Normalde doktor 9ve 14 günleri arasi iliski yok dedi ama ya kaçırırsam ??

Ben kullanmadım ama ablam kullandı çatlatma iğnesine gerek yok çatlar zaten dedi doktoru ve çatladı o çünkü ağrıdan duramıyodu 2 gün ve tam çatlama zamanlarıydı sonra geçti zaten ağrısı anladık ki çok güzel çatlayıp patladılar:KK53: inşallah hayırlısıyla tutar darısı tüm isteyenlere
Canım doktor ablana ilişki perhizi verdi mi acaba ?

Merhaba, klomen kullanımına doktorunuz acaba kaç ay denedikten sonra karar verdi? Ben ovulasyon testi ile yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama onun dışında yumurta takibi hiç yapılmadı doktor tarafından.

Back