- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi kardelen ayse
insallah her sey umdugun gbi olur canim bende bir kimyasal bir dis gebelik yasadim cok umutsuzdum senin gibi okadar cok takiyordum hep agliyordum mutsuzdum sonra olacagina biraktim hic dusunmedim hayatima normal olarak devam ettim hic bebek düsünmedim iki ay sonra hamile kaldim.Merhaba Kızlar;
Ben 1 yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaşım gereği evlendiğimizden bu yana hiç korunmadım. Ocak 2017 de dış gebelik geçirdim kürtaj ve 2 toz iğne ile sonlandırıldı. Sonra 3 defa kimyasal gebelik geçirdim. Bu arada sürekli doktorlardayım. Sorun yok, 1 yıl bekleyin diyorlar. Bekleyim de yaşımız beklemiyor kiRahim filmi çektirdim sorun çıkmadı, klomen kullandım bu ay 5 tane olgun yumurtam oldu. Doktorum iğne ile çatlatmayalım dedi ve yumurta çatlaması için 08 eylülde progestan verdi. Bu arada 10 gün sabah akşam clexane iğne vurdum göbekten. Coraspin de kullanıyorum. Bu ay 5 yumurtam var diye çok umutluydum ama yine de olmadı. Reglim bugün 3.gün gecikmede ve dün kan testi yaptırdım sonuç 0,28
![]()
![]()
Allahım hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin, anne olalım bir bir inşallah...
sende dusunme hayatin akışına birak olacagi varsa olur umarim diledigin gibi olur insallah hersey dualarim seninle ..