• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin inşallah, benim de ilk kimyasal öyle oldu ovülasyon takibiyle ama dört ay sürmüştü. şimdi işte sekizinci ay bitti dokuzda tedavi oluyorum. nasibini bekliyordur bebiş belki :)

bilmiyorum yan etkisi yoktur herhalde gerçi klomen kullananlarda kist oluyormuş ama iğnede olur mu onu bilmiyorum. korkuyorum biraz ben göbekten vuruluyormuşsun iğneyi :KK17:

çeşitleri var diye duydum ama bu doktor yapmayacak belli ben başka bi özel doktor bulayımda ondan çatlatma iğnesi yapmasını isteyeyım bari. inşallah kavuşursun yakın zamanda

çeşitleri var diye duydum ama bu doktor yapmayacak belli ben başka bi özel doktor bulayımda ondan çatlatma iğnesi yapmasını isteyeyım bari. inşallah kavuşursun yakın zamanda

bence de, ben de yarın sorarım yan etkisi falan var mı diye yazarım buraya

Amin inşallah, ne kadardır tedavi oluyorsun acaba
Canim 13 14 aydir bebegimiz olmuyordu tum tahlillerimizi rahim filmi sperm testi herseyi yaptirip ozel bir doktora basladim. Bu ay ilk klomenimi ictim daha yeni bitti. Ignemi bekliyorum daha yumurtalar henuz istenilen boyda degil. Ben ve esimin herseyimiz iyi cikti ama sebepsiz olmuyor. Bakalim.insalllah klomenden umutluyuz.

ben cuma başlayacagım daha. yumurtaların iyi gerek yok dediği içinde kullansammı bilemedim.
Benim de yumurtlar iyiydi her ay catliyirdu ama klomen hem daha fazla yumurta olusmasini sagliyor hemde daha hizlandiriyor. Ama dr kontorulunde olmasi sart bu ilaci kullanmak icin.

Canim 13 14 aydir bebegimiz olmuyordu tum tahlillerimizi rahim filmi sperm testi herseyi yaptirip ozel bir doktora basladim. Bu ay ilk klomenimi ictim daha yeni bitti. Ignemi bekliyorum daha yumurtalar henuz istenilen boyda degil. Ben ve esimin herseyimiz iyi cikti ama sebepsiz olmuyor. Bakalim.insalllah klomenden umutluyuz.

biz de aynı durumdayız daha önce hiç gebelik geçti mi başından?

bence bu işin sebebi stres gerçekten, ben stresten adetimin düzenini bozdum mesela. bu ay klomen alınca hiç umursamıyorum valla normalde olsa yumurtlama hesabı falan yapardım ama ilgilenmiyorum artık bence senin de bundan olabilir. herkes aynı şeyi söylüyor çünkü stres yapınca gelmiyor bebişlerimiz :(

Benim de yumurtlar iyiydi her ay catliyirdu ama klomen hem daha fazla yumurta olusmasini sagliyor hemde daha hizlandiriyor. Ama dr kontorulunde olmasi sart bu ilaci kullanmak icin.

evet doktor kullan dedi bakalım. çatlama iğnesi oldumu size

Mrhb bende 2 ay klomen kullandım bir faydasını göremedik yumurtalarım gelişmedi iğneye başladık gun de bir igne tooplamda 3 gun vurulck 2 sini vurdum 1 kaldi o da yarin cuma kontrole gel dedi baklm hayırlısı hepimiz için

Mrhb bende 2 ay klomen kullandım bir faydasını göremedik yumurtalarım gelişmedi iğneye başladık gun de bir igne tooplamda 3 gun vurulck 2 sini vurdum 1 kaldi o da yarin cuma kontrole gel dedi baklm hayırlısı hepimiz için

bir şey soracağım doktor öncesinde yumurtalarınıza baktı mı? benim vardı dört tane büyüme durumunda olan, bugün gidicem bakacak büyüdüler mi diye heyecanlıyım ama çözemedim de.

hayırlısı inşallah evet

bir şey soracağım doktor öncesinde yumurtalarınıza baktı mı? benim vardı dört tane büyüme durumunda olan, bugün gidicem bakacak büyüdüler mi diye heyecanlıyım ama çözemedim de.

hayırlısı inşallah evet
Canm çözemediğin konu nedir yardımcı olmak isteri.m:))

hayırlısı inşallah evet
Evet baktı tabiki 2 yumurtam büyümüştü ama küçüktü yarin bende gidip bakıcam iğneyle buyumusmu diye

Canm çözemediğin konu nedir yardımcı olmak isteri.m:))

Ayy yaşa valla şöyle aslında doktor baktığında yumurtalarda problem yoktu dört tane vardı işte bugün bakacak büyüdüler mi diye ama ne kadar büyümesi lazım vs bilmiyorum yani beni ne bekliyor acaba :-)

Ayy yaşa valla şöyle aslında doktor baktığında yumurtalarda problem yoktu dört tane vardı işte bugün bakacak büyüdüler mi diye ama ne kadar büyümesi lazım vs bilmiyorum yani beni ne bekliyor acaba :-)
Şimdi tatlım kendimden örnek vereyim geçen hafta çarşamba ilk kontorlum vardı solda 2 sagda 1 yumurtam olmuştu boyutları soldakiler 14.15 mm sağdaki ise 12 mm di cuma bidaha çağırdı soldakiler büyümemişti sağdaki 15 mm olmuştu pazartesi bidaha çağırdı soldakiler aynı kalmislar sağdaki ise 19 mm ye ulaşmıştı ve catlatma iğnesi vuruldum yani 6 günde 12 den 19 mm ye kadar büyümüşlerdi günde 2 3 mm buyuyolar genelde tatlım ve en az 18 en fazla 23 mm olunca iğne vuruyor doktor 18 19 20 21 22 23 mm ye ulaşınca tatlım başka sormak istedin varsa burdayım ben usta oldum kullana kullana artık:)))

selam kızlar klomet ve estofem sonrasında yumurta takinde 4 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor 25 mm dedi güzel ve falikul dedi hemen çatlatma iğnesi vuralım dedi ve vurunduk ama merak içindeyim site içerişinde 19-22 mm için çatlatma iğnesi için en uygun zamn olduğunu 25 mm için geç mi lütfen yardım edin ?

merhabalar herkese, ben mayıs ve eylül ayında iki kimyasal gebelik yaşadım. sekiz aydır da korunmuyorduk eşimle ve doktor en sonunda klomen verdi. adetin 5. günü beş gün iki hap kullandım. sorum şu doktor bana 2-3 ekim gibi gel demişti ama ben işten dolayı 4 ekimde gidebileceğim. iğnesiz yumurta çatlar mı? reglim gayet düzenli bu arada yumurtalar iyice büyüsün diye verdi doktor. ve klomen sonrası ne gibi belirtiler oldu yumurtlama adına yardımcı olursanız çook sevinirim :dua::dua:

Adetin 3. yada 5. günü kullanmaya başlanıp 5 günde bitiriliyor. Adet döngünde sorun yoksa (düzensizlik vs.) kendisi de çatlıyor, sorun varsa doktor kontrolünde olmanda fayda var. Çatlıyorsa zaten iğneye gerek kalmaz ama doktorun iğneye ihtiyaç duyarsa kullanırsın. İnşAllah güzel haberler verirsin canm, Rabbim yüzümüze gülsün.

selam kızlar klomet ve estofem sonrasında yumurta takinde 4 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor 25 mm dedi güzel ve falikul dedi hemen çatlatma iğnesi vuralım dedi ve vurunduk ama merak içindeyim site içerişinde 19-22 mm için çatlatma iğnesi için en uygun zamn olduğunu 25 mm için geç mi lütfen yardım edin ?

Geç değil bence sonuçta yumurtalar daha çatlamamış ve daha geçmemiş demekki denemeye bak bence :) Ki geç olsa doktor derdi iğneyi bidahaki ay'a bırakalım diye.

Geç değil bence sonuçta yumurtalar daha çatlamamış ve daha geçmemiş demekki denemeye bak bence :) Ki geç olsa doktor derdi iğneyi bidahaki ay'a bırakalım diye.
inşallah canım dün bir akıntım oldu yumurta kıvamında inşallah bu ay bana uğurlu olur beklemek zor Rabbim her isteyenin kucağını doldursun:anne:

Şimdi tatlım kendimden örnek vereyim geçen hafta çarşamba ilk kontorlum vardı solda 2 sagda 1 yumurtam olmuştu boyutları soldakiler 14.15 mm sağdaki ise 12 mm di cuma bidaha çağırdı soldakiler büyümemişti sağdaki 15 mm olmuştu pazartesi bidaha çağırdı soldakiler aynı kalmislar sağdaki ise 19 mm ye ulaşmıştı ve catlatma iğnesi vuruldum yani 6 günde 12 den 19 mm ye kadar büyümüşlerdi günde 2 3 mm buyuyolar genelde tatlım ve en az 18 en fazla 23 mm olunca iğne vuruyor doktor 18 19 20 21 22 23 mm ye ulaşınca tatlım başka sormak istedin varsa burdayım ben usta oldum kullana kullana artık:)))

ayy allah razı olsun ya doktoru o kadar sık aradım ki artık utanıyorum hahah.

inşallah bugün benimkilerin de büyüdüğünü görürüz çok kıpır kıpır içim :KK200:

inşallah canım dün bir akıntım oldu yumurta kıvamında inşallah bu ay bana uğurlu olur beklemek zor Rabbim her isteyenin kucağını doldursun:anne:

Bugünleri değerlendirin canm akıntın da olmuş bak zamanlama güzel olabilir. İnşAllah güzel haberler duyarız bizde, aminn inşAllahhh. :)

Back