• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi tatlım kendimden örnek vereyim geçen hafta çarşamba ilk kontorlum vardı solda 2 sagda 1 yumurtam olmuştu boyutları soldakiler 14.15 mm sağdaki ise 12 mm di cuma bidaha çağırdı soldakiler büyümemişti sağdaki 15 mm olmuştu pazartesi bidaha çağırdı soldakiler aynı kalmislar sağdaki ise 19 mm ye ulaşmıştı ve catlatma iğnesi vuruldum yani 6 günde 12 den 19 mm ye kadar büyümüşlerdi günde 2 3 mm buyuyolar genelde tatlım ve en az 18 en fazla 23 mm olunca iğne vuruyor doktor 18 19 20 21 22 23 mm ye ulaşınca tatlım başka sormak istedin varsa burdayım ben usta oldum kullana kullana artık:)))

Rahim küçüklüğü hakkında bilginiz de var mı? Hiç bi sorunum yok yumurtalar iyi oluyo büyüyo çatlıyo ama rahim küçüklüğü var işte :(

Adetin 3. yada 5. günü kullanmaya başlanıp 5 günde bitiriliyor. Adet döngünde sorun yoksa (düzensizlik vs.) kendisi de çatlıyor, sorun varsa doktor kontrolünde olmanda fayda var. Çatlıyorsa zaten iğneye gerek kalmaz ama doktorun iğneye ihtiyaç duyarsa kullanırsın. İnşAllah güzel haberler verirsin canm, Rabbim yüzümüze gülsün.

amiiiin hepimize hayırlısıyla yavruları kucağa almayı nasip etsin rabbim

ilk defa senden duydum bunu ya :KK57: ne dedi doktor biraz anlatsana

1.5 senedir istiyoruz çocuk evlendikten sonra 1 sene dolduktan sonra daha sık kontrollere çağırdı doktorum sonrasında hsg istedi tüpler tıkalı deyip tüp bebek merkezine gönderdi ve rahmin doğuştan küçük dedi. Cerrahpaşaya yönlendirdi zaten tüp bebek merkezine değil de bi tanıdık vasıtasıyla orda bi doktora daha göründüm hsg de yanlışlık olabilir tüpler tıkalı denilmiş ama başka yerde tekrarla dedi başka yerde de çektirdim orda da rahmin küçük olduğu için ilaç gitmiyo böyle olduğu için de istediğin kadar ilişkiye gir spermle yumurta buluşamaz ve gebelik olmaz dedi. Dünya da başıma yıkıldı. :( Neyse doktoruma sonuçla birlikte gittim ameliyata alalım bakalım böyle olmıycak dedi ameliyatta da rahim küçüklüğü denildi tüplerde sorun yok. şimdi de yaklaşık 3 aydır ilaç kullanıyorum.
İşin kötüsü 2. kez hsg çektirdiğim hastaneden aradılar teknik hata olmuş raporunuz çıkmıyo tekrar gelmeniz lazım tekrarlamamız gerekiyo dediler. Artık reglinin 5. 7. günlerinde gidicem bakalım bi gelişme var mı :(

Rahim küçüklüğü hakkında bilginiz de var mı? Hiç bi sorunum yok yumurtalar iyi oluyo büyüyo çatlıyo ama rahim küçüklüğü var işte :KK43:
O doğuştan gelen birşey diye biliyorum rahim anomalilerde bebek tutunamaz döllenme olsa bile yerleşecek yerde sorun olunca olmuyor işte rabbim şifa versin insallh

ayy allah razı olsun ya doktoru o kadar sık aradım ki artık utanıyorum hahah.

inşallah bugün benimkilerin de büyüdüğünü görürüz çok kıpır kıpır içim :KK200:
Haber et bana gelişmeleri tatlım ne demek herzaman burdayım kuzum insallah büyümüzlerdir kaçıncı kontorlun bugün

Haber et bana gelişmeleri tatlım ne demek herzaman burdayım kuzum insallah büyümüzlerdir kaçıncı kontorlun bugün

valla bu klomen bittikten sonraki ilk ama ben klomene başladığımda yumurtalardan biri 10mm e yakındı. ve klomen biteli beş gün oluyor yani o günün üstünden on gün geçti. umudum büyümüş olduğu yönünde ama akıntı bazında baktığında herhangi bir yumurtlama belirtisi yok yani yumurtlama öncesi o ıslak dönemdeyim sanırım ovülasyon olmadı ama dönem olarak yumurtlamaya girdim bakalım çok dua ediyorum ya

senin ilk çocuğun mu yoksa var mı başka

valla bu klomen bittikten sonraki ilk ama ben klomene başladığımda yumurtalardan biri 10mm e yakındı. ve klomen biteli beş gün oluyor yani o günün üstünden on gün geçti. umudum büyümüş olduğu yönünde ama akıntı bazında baktığında herhangi bir yumurtlama belirtisi yok yani yumurtlama öncesi o ıslak dönemdeyim sanırım ovülasyon olmadı ama dönem olarak yumurtlamaya girdim bakalım çok dua ediyorum ya

senin ilk çocuğun mu yoksa var mı başka
Var kuzum 3 tane var rabbim 1 tane daha veriri insallah 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor büyümüştür kesin canm yayimurtlama belirtisi kasik ağrısıdır büyüdükleri için agiriyormu kaskların

Var kuzum 3 tane var rabbim 1 tane daha veriri insallah 3 yıldır istiyoruz ama olmuyor büyümüştür kesin canm yayimurtlama belirtisi kasik ağrısıdır büyüdükleri için agiriyormu kaskların

valla iki üç gündür ağrı ve batma var biraz anlamadım hiç bu sefer :(

Ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum . Yumurtalıklarda pko görüntüsü vardı ultrasonda öyle göründü. Ama kan tahlilim normal .adetim düzenli . Ağrılı:(
Dün yumurtlama günümdü. Ovülasyon testinde öyle çıktı. Bugun ağrılarım oldu.çatladı demekki.. 15 gün bekliycez bakalım . Tutar inş hepimizin ki..

Ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum . Yumurtalıklarda pko görüntüsü vardı ultrasonda öyle göründü. Ama kan tahlilim normal .adetim düzenli . Ağrılı:KK43:
Dün yumurtlama günümdü. Ovülasyon testinde öyle çıktı. Bugun ağrılarım oldu.çatladı demekki.. 15 gün bekliycez bakalım . Tutar inş hepimizin ki..

inşallah, ben bugün iğne oldum ovitrelle çatlama iğnesi inşallah hayırlı sonuçlar doğurur

Iste tamam o ağrılar büyüdüğüne işaret rahat ol sen canim

büyümüşler valla 19mm olmuş en büyüğü doktor daha büyüyedebilir ama biz çatlatalım dedi bugün ovitrelle oldum hayırlısıyla 36 saat içinde çatlayacak, ben de hamiş kalma şansına sahip olacağım:halay:

büyümüşler valla 19mm olmuş en büyüğü doktor daha büyüyedebilir ama biz çatlatalım dedi bugün ovitrelle oldum hayırlısıyla 36 saat içinde çatlayacak, ben de hamiş kalma şansına sahip olacağım:halay:
Yaaa ben ne dedim sana büyürler dedim benimki ile aynı boyuttalar kuzum insallah hamile kaliriz

Yaaa ben ne dedim sana büyürler dedim benimki ile aynı boyuttalar kuzum insallah hamile kaliriz

ayy amin, sen naptın geçti miydi yumurtlama?

şimdi çok heyecanlıyım doktor gün aşırı ilişki dedi ama her gün girsek nolur diye düşünüyorum ne zor işmiş yaa :KK42:

İnşallah hemen tutar da güzel haberler alırsın canm bizde seviniriz :)

ayy amin, sen naptın geçti miydi yumurtlama?

şimdi çok heyecanlıyım doktor gün aşırı ilişki dedi ama her gün girsek nolur diye düşünüyorum ne zor işmiş yaa :KK42:
Bugünden basla bence 1 gun Ara ile ama canm her gün sperm kalitesini düşürüyor bende yumurtlama bitti gebemiyim dgilmiyim bekliyorum şimdi kuzum 9 gün sonra gidicem allah nasip ederse canm nerde otryosn sen kuzum

Bugünden basla bence 1 gun Ara ile ama canm her gün sperm kalitesini düşürüyor bende yumurtlama bitti gebemiyim dgilmiyim bekliyorum şimdi kuzum 9 gün sonra gidicem allah nasip ederse canm nerde otryosn sen kuzum

ben istanbuldayım, doktor 6-8-10 dedi valla ben 6-8-10-12-14-16 ne var ne yok yapcam hahah, bu yola baş koydum bugün ceviz fındık falan da aldım inşallah bu ay ikimiz de hamiş oluruuz

bat ne zaman

ben istanbuldayım, doktor 6-8-10 dedi valla ben 6-8-10-12-14-16 ne var ne yok yapcam hahah, bu yola baş koydum bugün ceviz fındık falan da aldım inşallah bu ay ikimiz de hamiş oluruuz

bat ne zaman
Inşallah kuzum insallah yap sen ama ilişki sonrası ya ayaklarını kaldır yada sık bacaklarını uzan kalkma tabi bu yola baş koyduk yılmak yokkk :)))) benim bat 17 si ama doktor 14 unde çağırdı ben 15 inde gidicem

Inşallah kuzum insallah yap sen ama ilişki sonrası ya ayaklarını kaldır yada sık bacaklarını uzan kalkma tabi bu yola baş koyduk yılmak yokkk :)))) benim bat 17 si ama doktor 14 unde çağırdı ben 15 inde gidicem

evet onu ilk kez bu ay yapıyorum kalkmıyorum yataktan belime de yastık koyuyorum, baya yarım saat kırk dakika falan öylece duruyorum :)

bu ay başarcaz bence çok pozitifim, eskiden çok takardım burası da iyi geldi bana valla.

ayy bana da haber ver, beni çağırmadı doktorum adet olursan 5. günü gel dedi çok pozitif davrandı bu ay için:eğlence:

Back