• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanımı, gögüs ucu hassasiyeti yapar mı?

Simayinannesi

(Efe2014)Kızım❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
4.339
6.131
158
Merhaba
Adetin 3. günü klomen tedavisine başladım. 29 Kasım ve 3 Aralık tarihleri arası günde 2 defa klomen içtim. 2 tane yumurtam oluştu. Çatlatma ignesi vurulmadım. Doktorumun önerdigi tarihlerde ilişki oldu.

29 gunde 1 adet oluyorum. Şu an 23. gündeyim. Adete 7 gün kaldı.
Sadece gögüs uçlarım 3-4 gündür cok hassas.

Sorum şu; Gögüs ucu hassasiyeti klomenin etkisi midir?

Merhaba
Adetin 3. günü klomen tedavisine başladım. 29 Kasım ve 3 Aralık tarihleri arası günde 2 defa klomen içtim. 2 tane yumurtam oluştu. Çatlatma ignesi vurulmadım. Doktorumun önerdigi tarihlerde ilişki oldu.

Yapiyo bacim yapiyo o ilac neler neler yapiyo.etkileri fazla.sonucta disardan mudahale oluyor vucuduna.en iyisi gunune bekle.yap testini ins guzel sonuclar alirsin.
Kullanmaya başladigim 1 ve 2. gun sersem gibi yapti beni. Sonra gecti. Yumurtlama donemide gecti şu an. Normalde gögüslerim agrirdi. Bu defa uçları hassas olunca ilaçtan mi diye şüpheye düştüm.
7 gun daha bekleyelim. Sonuc olumlu olur umarim.
Sen daha once kullandin mi?

Kullanmaya başladigim 1 ve 2. gun sersem gibi yapti beni. Sonra gecti. Yumurtlama donemide gecti şu an. Normalde gögüslerim agrirdi. Bu defa uçları hassas olunca ilaçtan mi diye şüpheye düştüm.
7 gun daha bekleyelim. Sonuc olumlu olur umarim.
Sen daha once kullandin mi?
4 kere kullandim.doktor 6 dedi ama bakktim bi faydasi yok dedim birak kendi haline.bi sorun yok cunki olmamasi icin sadece zamani gelmedi henuz.bana o yonde bi zarari olmadi.yani sersemlim falan yapmadi.

4 kere kullandim.doktor 6 dedi ama bakktim bi faydasi yok dedim birak kendi haline.bi sorun yok cunki olmamasi icin sadece zamani gelmedi henuz.bana o yonde bi zarari olmadi.yani sersemlim falan yapmadi.
Bende de bir sorun yok cok şükür. Bu ay ilk defa kullandım.
6 kere de cok fazla bence. Etkisi birkac ay devam ediyormus diye duydum. Kafa rahatligi lazim aslinda. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin canim.

Merhaba

Belirti diyebilecegin herseyi klomen yapiyor canim cok degisik bir ilac :)

Bende de siddetli bel agrisi yapmisti daha bir cok sey yapti ama en cok bel agrisindan sikayet ettim. Aglama krizlerini saymiyorum bile

Belirti diyebilecegin herseyi klomen yapiyor canim cok degisik bir ilac :)

Bende de siddetli bel agrisi yapmisti daha bir cok sey yapti ama en cok bel agrisindan sikayet ettim. Aglama krizlerini saymiyorum bile
Seni çok etkilemiş. Hormon ilaci nede olsa. Bünyemizi alt üst ediyor. Ben bir iki gün sersem gibi olmuştum. Peki bu agrilar klomeni ictigin gunler mi oldu?
Benim ilac biteli 16 gun oldu. Bu kadar etkisi devam eden bir ilaç mı?
Ben en iyisi hiç ümitlenmeyeyim:110:

Merhaba

Yumurtan catladiysa inşallah pozitif sonuçlar alirsin.ilk defami kullandin klomeni birde bsy sorcam adetin kaçıncı günü baslaniyor bu ilaca

Yumurtan catladiysa inşallah pozitif sonuçlar alirsin.ilk defami kullandin klomeni birde bsy sorcam adetin kaçıncı günü baslaniyor bu ilaca
Evet canim 2 tane vardi catlamişlar. Insallah tutmustur. Tesekkur ederim.
Benim doktorum 3. gun baslamami soyledi. 5 gün kullandim. Günde 2 defa ve aldigim saatlerin hep ayni olmasini soyledi.
Ama 5. gün başlayanlar da var.

Seni çok etkilemiş. Hormon ilaci nede olsa. Bünyemizi alt üst ediyor. Ben bir iki gün sersem gibi olmuştum. Peki bu agrilar klomeni ictigin gunler mi oldu?
Benim ilac biteli 16 gun oldu. Bu kadar etkisi devam eden bir ilaç mı?
Ben en iyisi hiç ümitlenmeyeyim:110:

Ilac icerken dehset agrilarim olmustu. Ilac bittikten yumurtlama olduktan sonra 2 hafta oncesinden adet sancilarim basladi surekli aglama halleri duygusallik sinir bel agrisi gogus ucu agrisi tam bir hamilelik belirtileri..

Yani hamilelige yorma canim zamani gelince ogreniyorsun. Arkadasimda kullanmisti onu aramistim canim sende de yumurtlamadan sonra bunlar oldumu diye evet oldu dedi o hamileydi ben degildim

Ilac icerken dehset agrilarim olmustu. Ilac bittikten yumurtlama olduktan sonra 2 hafta oncesinden adet sancilarim basladi surekli aglama halleri duygusallik sinir bel agrisi gogus ucu agrisi tam bir hamilelik belirtileri..

Yani hamilelige yorma canim zamani gelince ogreniyorsun. Arkadasimda kullanmisti onu aramistim canim sende de yumurtlamadan sonra bunlar oldumu diye evet oldu dedi o hamileydi ben degildim
Ooo seni mahfetmis canim. Ben yine iyi gecirmisim.
Ben uslu uslu bat zamanini bekleyeyim en iyisi. Hayal kırıklıgi olmasin.
Insallah yakın zamanda kavuşuruz bebislerimize...

Ooo seni mahfetmis canim. Ben yine iyi gecirmisim.
Ben uslu uslu bat zamanini bekleyeyim en iyisi. Hayal kırıklıgi olmasin.
Insallah yakın zamanda kavuşuruz bebislerimize...

Insallah cnm malesef hormon ilaclari boyle. Sen hicbirseyi belirtiye yorma ben cok uzulmuştum birde benim 3 yumurtam olustu doktor 3uz olabilir falan demisti. Tabi teki bile tutmadi :)

Insallah cnm malesef hormon ilaclari boyle. Sen hicbirseyi belirtiye yorma ben cok uzulmuştum birde benim 3 yumurtam olustu doktor 3uz olabilir falan demisti. Tabi teki bile tutmadi :)
Bende de 2 tane oldu. Insan ister istemez kaptiriyor kendini. Hormon oldugu icin dengeler bozuluyor. Simdi akışına mı bıraktın?

Bende de 2 tane oldu. Insan ister istemez kaptiriyor kendini. Hormon oldugu icin dengeler bozuluyor. Simdi akışına mı bıraktın?

Baya olmuştu klomeni kullanali 2 seneden fazla oldu galiba hatirlamiyorum ustune rahim filmi asilama flan yaptirmistim 4 senedir bekliyoruz olmadi bizde tup bebege karar verdik bu hafta gidicem kontorller ve baslicam

Baya olmuştu klomeni kullanali 2 seneden fazla oldu galiba hatirlamiyorum ustune rahim filmi asilama flan yaptirmistim 4 senedir bekliyoruz olmadi bizde tup bebege karar verdik bu hafta gidicem kontorller ve baslicam
Benim 1 seneyi gecti. 2 dusugum var maalesef.
Insallah guzel gelismeler olur. Bende 34 yasindayim. Olmazsa aşılama falan bizde başlayacagiz bu gidisle.

Back