klomen kullananvarmı

merhaba sorabilirsiniz
Ben klomen kullandım doktor kontrole csgırdı yumurtalıkların güzej biri sol 18 sağ 23 dedi sanırım hasta olana kadar gün aşırı birliktelik dedi bnm bi iki gündür karnım ara ara agrıyor yumurtalıklar sancı yspıyor nadirende olsa normal mi bilgisi olan yazabilir mi??

Klomen cok iyi bir ilaç ben bir kullanımda hamile kaldım. Umudunuz boşa çıkmıyacak simdiden hayirli olsun.
canim meraba Allah bebegini sana bagislasin ins. neden kullandn klomeni herhangi bi sorunun kistin varmiydi

canim belki yumurtalarin catliyordur agrimasi iyi bisey yani

ben de klomen kullanıyorum, 2.si bitti, iğne de vurdurdum, günümü bekliyorum. kasık ağrıları ara ara bende de oluyor ama çok değil. haptan kaynaklı olabilir. yumurta çatladığından olabilir, hamilelikten dolayı da olabilir.

Hastalıgıma 8 gün var ama catlamıs olamaz mı yaa ilaç kist yapmasından korkuyorum
bence catlamistir agriyorsa . sanci yapinca catliyo genelde ben bi defa adet olcam gibi sancilandm yumurtam catlamis meger. kist yapar mi bilmiyorum ama oyle bsy olsa drlar vermezdi ki. benim kistim var bemde kullanmaya basladim bakalim hayiiai ins buyutmez kisti ve hamis kalirim sende ins kalirsin

Kontole gittim gecen cumartesi daha catlamamıstı bilmiyorum ki belkide hastalık belirtileri hayırlısı olsun cook istiyorum bitbirimizie dua edelim inşAllah

slm hasta olana kadar değil yumurtlamam döneminde 4 gün gün aşırı ilişki oluyor hayırlısı olur inş.

merhabalar 2 şubatta hastalandım 4 mart oldu henüz hastalanmadım yaşadığım belirtile beyaz akıntı ve yorgunluk gebelik belirtisi olabilirmi testi nezman yapılmamlı

merhabalar 2 şubatta hastalandım 4 mart oldu henüz hastalanmadım yaşadığım belirtile beyaz akıntı ve yorgunluk gebelik belirtisi olabilirmi testi nezman yapılmamlı
şu durumda günün geçmiş gibi. kaç gün geçti?

adetin 8. günü sağdaki yumurtam çatlamıştı acaba gebelik oluşmuşmudur

2 gün geçti gibi ama bugün beyaz akıntım geldi akıntı 1 nokta kan vardı hastalandım sandım amma olmadım
ilkdefa oldu

idrar testinde çıkabilir günün geçmiş. ama kan tahlilinde kesin çıkar.

edit: bunları söylüyorum ama ben henüz hamilelik yaşamadım. bebek istediğimiz için okuduklarımdan biliyorum.

idrar testinde çıkabilir günün geçmiş. ama kan tahlilinde kesin çıkar.

edit: bunları söylüyorum ama ben henüz hamilelik yaşamadım. bebek istediğimiz için okuduklarımdan biliyorum.
teşekür ederim bende daha gebelik yaşamadığım için burdan bakıyorum kimisi günün 10 gün geçsin diyor bede biraz daha beklemek istiyorum amma dayanamıyorum adet olucam gibi belirtilerde var bakalım artık inş sende hamile olursun yakın zmanda

inş canım sağolasın ama beklemek istemiyosan kan tahlili yaptır.

Bende klomen içiyorum bugün adetin 3.günü başladım28 Şubat'ta,bugün son hapı içtim,yarın kontrolüm var ama ben tüp bebek tedavisindeyim adet 2.günü kontrolde yumurta görmediği için Dr iğne yerine verdi klomeni,bi bakalım dedi.benim bilmek istediğim ,bu ilaç yumurta oluştururmuş olmayan yumurtayı? Birde nezaman ilişki olmalı belki tüpe gerek kalmaz açısından;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…