inş olmazsın bari bu ay senin sevincini yaşıyalım umutlamaYarın adet günüm klomende kullandım bi damla kahve gibi akıntı geldi şuam belim çook ağrıyor acaba adet mi oluyorum ??
günün geçsin kan tahlili yapİnş napmam lazım benim ppooff doktorumu arasam beklesem mi biraz daha ??
sağol canım bilgi için ama bugün kontrolüm vardı,bırakın yumurtamın büyümesini,çatlamasını olsa yumurta keşke ,yok,klomende yaramadı işe,bal-çörekotuda-arısütü bal polende-incirde-klomen yumurta gelişimini destekliyor, yani büyümesini sağlıyor. hap bittikten yaklaşık 4-5 gün sonra yumurta çatlıyor. en önemli gün, o gün. ama sperm 3 gün yaşadığı için öncesinden ilişkiye girseniz de iyi olur. yumurta çatladıktan sonra da en azından 4-5 gün ilişkiye devam etmek de gerekli.
Üzülme canımm yaa allah büyük belki bu ilaçlat şifa olursağol canım bilgi için ama bugün kontrolüm vardı,bırakın yumurtamın büyümesini,çatlamasını olsa yumurta keşke ,yok,klomende yaramadı işe,bal-çörekotuda-arısütü bal polende-incirde-
arada böyle olabiliyormuş canım, sıkma canını, inş bir dahaki aya hepimiz hamile kalırız.sağol canım bilgi için ama bugün kontrolüm vardı,bırakın yumurtamın büyümesini,çatlamasını olsa yumurta keşke ,yok,klomende yaramadı işe,bal-çörekotuda-arısütü bal polende-incirde-