Inşallah cnm dualarinizi eksik etmeyin hamissin daha çabuk kabul olur:)Allah razi olsun canim insallah seninde olur benim 4.ayda tuttu umidini kesme
Hamile degilim :) gunum gecti daha belli degil ama bugun test yapicam aksama dogru sonucu soylerimInşallah cnm dualarinizi eksik etmeyin hamissin daha çabuk kabul olur:)
Canim ikizleri doğurdun o zmn bn hamilesin sandım :)Hamile degilim :) gunum gecti daha belli degil ama bugun test yapicam aksama dogru sonucu soylerim
Evet 18 aylik oldularA
Canim ikizleri doğurdun o zmn bn hamilesin sandım :)
Benim ayimin ustunden 5 gun gecti yaptim tek cizgi ciktti bugun 8.gun hala olmadim bilemiyorum yani varsada cikmaz benceKızlar bi yardımcı olun asilamanin 8. Günündeyim test yapamamak için zor tutuyorum. Eve gelirken yinede test aldım . Ama yapsam bugün doğru sonuç alır miyim ki
1 hafta bekle yine yapArkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş
Yarim saatten fazla herhalde canim bu bence leke ama 2 gun sonra tekrra yaparim adet olmazsam zaten adetime var 2gün meraktan yaptim bakalim hayirlisi1 hafta bekle yine yap
Benimkide kizimda boyle hafif pembe cikmisti kan testi yaptigim zaman 2 bucuk haftalik hamile cikmistim
Testin ustunden yarim saat gectimi olmuyormus yanliz kac dk sonra baktin
Klomenin kutusunda kağıdı oluyor ondan oku yan etkilerini ben tam bilmiyorumArkadaslar ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorumacaba klomenin boyle etksi var mi
Valla kullandiktan sonra hic bakmadim ya aklima gelmdmedi valla sagol canimKlomenin kutusunda kağıdı oluyor ondan oku yan etkilerini ben tam bilmiyorum
Kutusu durmuyosada internetten bir araştır bakalım.Valla kullandiktan sonra hic bakmadim ya aklima gelmdmedi valla sagol canim
Catlatma ignesi olmadim ben canim baktim kutusuna kagitta yazanlardan sadece göğüs dolgunlugu uyuyor digerleri yokKutusu durmuyosada internetten bir araştır bakalım.
Çatlatma iğnesi miğde bulantısı baş dönme yan etkisi yapıyor belki oda yapıyordur
Klomeni kullanalı ne kadar oldu hamiş felan olmayasınCatlatma ignesi olmadim ben canim baktim kutusuna kagitta yazanlardan sadece göğüs dolgunlugu uyuyor digerleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?