Sevindim canim İnşallah herşey gönlümüze göre olurÇıktım muayeneden iki tane sol tarafımda yumoşum oluşmuş kızlar biri diğerine göre daha kaliteliymiş 20 mm çıkmasını bekliycez pazartesi yeniden çağırdı
Cümlemizin gönlünde olanınhayırlısı ile Rabbim herkese versin bakıcaz bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak pazartesi yeniden gidicemSevindim canim İnşallah herşey gönlümüze göre olur
Çıktım muayeneden iki tane sol tarafımda yumoşum oluşmuş kızlar biri diğerine göre daha kaliteliymiş 20 mm çıkmasını bekliycez pazartesi yeniden çağırdı
Kızlaaar şimdi Dr a gidiyorum yumoşlarıma baktırmaya dua edin iyi haberler yazayım
Geldim Can'ım Dr dan Bi tane 27 mm ,Bi tane 22 mm ,Bi tane 15 mm varmiş. 27 mm olan kist olma yolunda onu saymıyorum dedi. 22 ilk olan iyi dedi. Çatlatma iğnesi oldum saatli ilişki yazdı inşallah tutar bu ay sağlıklı kucağımıza alırız bebişleriMerak ettim gittin mi doktora ne dedi
Geldim Can'ım Dr dan Bi tane 27 mm ,Bi tane 22 mm ,Bi tane 15 mm varmiş. 27 mm olan kist olma yolunda onu saymıyorum dedi. 22 ilk olan iyi dedi. Çatlatma iğnesi oldum saatli ilişki yazdı inşallah tutar bu ay sağlıklı kucağımıza alırız bebişleri
Cok Sukur benm de kontrolum pazartesi cok sewindm yumoslarinaÇıktım muayeneden iki tane sol tarafımda yumoşum oluşmuş kızlar biri diğerine göre daha kaliteliymiş 20 mm çıkmasını bekliycez pazartesi yeniden çağırdı
Hadi ins cnm guzel buyums masallah
Geldim Can'ım Dr dan Bi tane 27 mm ,Bi tane 22 mm ,Bi tane 15 mm varmiş. 27 mm olan kist olma yolunda onu saymıyorum dedi. 22 ilk olan iyi dedi. Çatlatma iğnesi oldum saatli ilişki yazdı inşallah tutar bu ay sağlıklı kucağımıza alırız bebişleri
Bende seviyorum sizlerden aldığım yorumları okumayı Can'ım sen su an klomen mı kullanıyosunUzun yolda bile okumadan duramiorm guxel haberler gelmis inss bebek haberleride gelir tez zmaanda cok yakin kontrllerimz yumoslarimzda
Kasik agrisi bendede cok siddetliydi yumurtalarimin buyudugune isaretmis normalmis doktorun dedigine gore ama benimkiler catlamamisti igne vurulmustum catlayip catlamadigina bakilmadi daha sonra doktorum uzakta cunku gelip gidemiyorumCnm kullandim bu ay iste sonucunu bekliorm gecen pazartesi doktr uc yumrtan war dedi carsambadan sonra iliski dedi suan kasiklarim agrio cok normal mi catliyomu die umutlaniorm bide ayiptr soylenesi direkt bolge agrio normal mi sizce
Çatlıyodur Canım mtlaka bugünleri değerlendirin kaçırmayın yumoşları Günaşırı mı ilişki dedi DrCnm kullandim bu ay iste sonucunu bekliorm gecen pazartesi doktr uc yumrtan war dedi carsambadan sonra iliski dedi suan kasiklarim agrio cok normal mi catliyomu die umutlaniorm bide ayiptr soylenesi direkt bolge agrio normal mi sizce
Catlamistr inss igneyleKasik agrisi bendede cok siddetliydi yumurtalarimin buyudugune isaretmis normalmis doktorun dedigine gore ama benimkiler catlamamisti igne vurulmustum catlayip catlamadigina bakilmadi daha sonra doktorum uzakta cunku gelip gidemiyorum
Ewet canm gun asiri dedi bakalim bu ay olmazsa bi dahaki ay bende catlatma ignesi kullanicam sanirim pazartesi kontrle gidince belli olucak.catlayip catlamadigi catlatiginn isareti bisiler warmi kixlar su olunca kesin catladi o gun iliskiye girilmeli gibi bi bilginz warmiÇatlıyodur Canım mtlaka bugünleri değerlendirin kaçırmayın yumoşları Günaşırı mı ilişki dedi Dr
Dr a gitmediğim günler yumurtlama kiti kullanmıyorum o da belli ediyo çatladığı Zaman'ı tatlımEwet canm gun asiri dedi bakalim bu ay olmazsa bi dahaki ay bende catlatma ignesi kullanicam sanirim pazartesi kontrle gidince belli olucak.catlayip catlamadigi catlatiginn isareti bisiler warmi kixlar su olunca kesin catladi o gun iliskiye girilmeli gibi bi bilginz warmi
Ben gitti gidiyordan alıyorum orda çok ucuz eczanede pahalı. Laboquıck marka alıyorum onunla çok kişi hamile kalmış kadınlar kulubünde Bi çok forum var onunla ilgili. Google la yumurtlama kitiyle hamile kalanlar yaz şaşıracaksın canımHimm ne diyerek aliniyo eczaneden
Sağol canım inşallah bende pazartesi sevineceğim. Büyük olan yumurtalığım kendiliğinden çatlayabilir ilişki öneriyorum dedi kaliteli olanın biraz daha büyümesi gerekiyor 1,57 2 ye ualşır pazartesiye kadar kaliteli olan daha önemli dedi. Bakalım bu ay daha ümitliyim ama hayırlısı artık tatlım ya.Cok Sukur benm de kontrolum pazartesi cok sewindm yumoslarina