Klomen kullananlar

yazdıgını hatrladım bnm hiç bilgim olan bir konu değil boyutları ama war olanın kaybolması garip acaba döllenmiş olabilirmi döllennce hemen görülmüomu ultrasonda ?

Cevabin icin tesekkuur ederim catlatma ignesi vurdu dollenmisse bile sanirim igne olumsuz etkileyecek hic umudum yok hepimiz ici. Hayirlisi olsun

Canim normal benim onceki doktorumda cm demisti hemen igne vuralim demisti xok iyi hatirliyorum demek dger yumurtan istenilen buyukluge gelmediki digerinide hic etmeyelim diye igne verdi ins tutarr

Insallah canim sanki bana cok buyuk gibi geldi diğer yumurta hakkinda hicbisi soylemedi 1 tane var dedi kucuk degildide yani ziyan oldu yumurtam :) herseyin hayirlisi cok kurcalamamak gerekiyor sanirim

Aynenn 1 yumurtan olmustur onu catlatmak icin igne vermistir sen bunlari deil kendine bak moralini yuksek tut pozitif olbol bol calisss :KK74:dua ni et gerisini birak

Suan ki benim halim yeni dogan bebekleri gormeye gitmiyorum bisi derlerd uzulurum diye herseyin bir zamani var bak senin gecmis cok sukur rabbim her isteyene nasip etsin.

Aynennn herseyin bir zamani var diyorum iste esime bak iste rahim filmini su zaman cekseydik keske daha erken falan olurdu diye guluyo bana hakli cunku bununda zamani varmis avmlerde sanki o bebeeri gozume sokuyorlardi aslinda benim cocuk istiyorum diye b israrim yoktu ama olmasina demiyorduk olmayincada taktim taktim psikolojime yazik ettim ye ic keyfine baak bosveeeer

Arkadaslar merhaba sorumun yeri belki burasi degil ama belki yardimci olursunuz bana . ben 23 yasindayim evliyim antalyada ailemden uzak yasiyorum 2 bucuk yildan beri evliyim ve gectigimiz mayis ayinda 5 haftalik dusuk yaptim o zamandan beri özel doktora bu konu icin gitmeyi hep erteledim bilmiyorum sebebini ama hep bi daha ki ay bi daha ki ay dedim esimde yarin icin randevu almis ve birlikte gidicez size sorum su ben doktora neler sorayim neler konusayim nelere dikkat edeyim ve ilk gorusmede bize testler yaparmi neler yapar yargilamayin yadirgamayin ailem yanimda olsa belki guc kuvvet bulurdum ama kimse yok simdiden tesekkur ederim

Aynennn herseyin bir zamani var diyorum iste esime bak iste rahim filmini su zaman cekseydik keske daha erken falan olurdu diye guluyo bana hakli cunku bununda zamani varmis avmlerde sanki o bebeeri gozume sokuyorlardi aslinda benim cocuk istiyorum diye b israrim yoktu ama olmasina demiyorduk olmayincada taktim taktim psikolojime yazik ettim ye ic keyfine baak bosveeeer
bende taktım taktım kendimi mahvettim kimseye tahammülüm kalmamıştı kimseyle görüşmüyodum her gören var mı bebek diye soruyodu şimdi herşeyi boşveeer modundayım

canım 1 haftadır çok sık lavaboya gidiyorum kendi parfümüm ağır gelmeye başladı kasıklarımda batmalar var gögüslerim çok sertleşti bide şeffaf akıntım var bu kadarcık

canım benimde göğsğm sertleşmedi onun dışındakiler hemen hemen aynı ama adet belirtisi de olabiliyor bunlar o yüzden umutlanmak istemiyorum yalnız kasık değilde özel bölgemde ağrı var neden olabilir acaba adet günüm bugün olmadım daha ama belirtiler böyle

canım benimde göğsğm sertleşmedi onun dışındakiler hemen hemen aynı ama adet belirtisi de olabiliyor bunlar o yüzden umutlanmak istemiyorum yalnız kasık değilde özel bölgemde ağrı var neden olabilir acaba adet günüm bugün olmadım daha ama belirtiler böyle
Benimde arada oluyodu o ağrı canım adet oldum diye lavaboya gidiyodum hiçbişey yok son 3 gündür felan cok nadir oldu

beyazmelek58 çok sevindim senin adına canım inşallah sağsağlim kucağına alrsın bebişini.. İnşallah bu mutluluğu bizlerde tadarız..

2 haftayı geçti regl olmuştum ama bi 4,5 gündür kasıklarım bir ağrıyor belime sancı atıyor sanki yeniden regl olcakmışım gibi buayda zaten reglm bi tuhaftı 3 gün falan oldumm ama hiç diğerlerine benzemiyordu yarın doktora gidicem

Benimde arada oluyodu o ağrı canım adet oldum diye lavaboya gidiyodum hiçbişey yok son 3 gündür felan cok nadir oldu

test te yapmadım yapmalımıyım bilmiyorum umutlanmak ta istemiyorum ama afedersiniz kızlar tam özel bölge yeri çok ağrıdı bugün adet olacam sanıyorum diye düşündüm hep akıntı da var ara ara napsam ya

test te yapmadım yapmalımıyım bilmiyorum umutlanmak ta istemiyorum ama afedersiniz kızlar tam özel bölge yeri çok ağrıdı bugün adet olacam sanıyorum diye düşündüm hep akıntı da var ara ara napsam ya
asya ben geçen ay kaç kere test yapmıştım biliyormusun :) hergün 2 şer test yapıyordum merakımdan adet günün geçtimi?

asya ben geçen ay kaç kere test yapmıştım biliyormusun :) hergün 2 şer test yapıyordum merakımdan adet günün geçtimi?

:KK43: çok umutsuzum ve korkuyorum geçen ayın 8 inde adet olmuştum hesapladım bugün tam 31. gündü nettek adet dönemi heabına bakarsak son 3 ayın adet tarihine göre adet günüm 12 si yani pazartesi hangisini baz alacağımı bilmiyorum ama geçen ayın 8 inde oldum

:KK43: çok umutsuzum ve korkuyorum geçen ayın 8 inde adet olmuştum hesapladım bugün tam 31. gündü nettek adet dönemi heabına bakarsak son 3 ayın adet tarihine göre adet günüm 12 si yani pazartesi hangisini baz alacağımı bilmiyorum ama geçen ayın 8 inde oldum
Allah gönlüne göre versin canım içini ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallah hamişsindir

Canımcim bekleyebilirsen 2 gün felan bekle sonra kanda baktirirsin bana da bazen öyle bi adet sancısı gibi geliyo kitleniyorum

X