- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
cnm yokmuş gibi kendini şartla sadece emin olmak için yaptırdığını düşün inş pozitif çıkarsa da sürpriz olur sevinirsin :)arkadaşlar doktorumu aradım biraz önce hala adet olmadığımı söyledim. ilaç hormonlarını etkilemiş olabilir bu akşamda bekle yarın tekrar kan testi yaptır dedi. ama yaptırmayı düşünmüyorum üzülüyorum sonra
bilmiyorum çok kararsızım yine o sunucu görmek istemiyorumcnm yokmuş gibi kendini şartla sadece emin olmak için yaptırdığını düşün inş pozitif çıkarsa da sürpriz olur sevinirsin :)
Şansım çok düşük o zamanYumurta çatlaması denilen olay bir anlık bir olaydır ancak yumurtalıktan salınan yumurta en fazla 12-24 saat kadar yaşayabilir. Bu nedenle yumurta çatlaması olduktan sonra en fazla bir gün içerisinde gebelik şansı vardır. Bu konuda daha detaylı açıklamaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
diye bir bilgi buldum şimdi .
Canım ya bende çok gaz var ayıp söylemesi senin böyle bi belirti n var mıydı resmen gazman gibi geziom yaaa bi de bugün 3 saatlik bi yolculuk geçirdim benim koptu resmen bacağıma kramp girdi ondan sonra göğüs ağrım da arttı gibi bunlar beni umutlandırıo ama bilemiyorum cnm ya inş bebişimdendirTesekkurlr cnım etmezmiyim hic bend yumurtlamadan 1 hafta snra yapiskan beyaz akıntı oldu bikac gun kesildi gecen cumartesi igneme 14 gun olmustu canim o gun meme ucu agrisı sıkip kontrol ettm hep oldu o agrı 1 yıldr her ay bakardm hiç acımazdı cnım o azcık umut oldu ama oda salıdan sonra cok hafifleynce kanamj bslıyck diye dusundm hep ve adet olck gbi karın agrm oldu 5 gun sabahlari kan warmı diye bkp geri yatıyodm sarı akıntım oldu cnım tek ve en onemlisi meme ucu agrisi
Sende cok belirti war kuzum ya gogus dgl d ucu ona dikkat et elind hafif sık her sıkmamda agrıyodu hafiftn bi agrı simdi yok mesela gögus agrısı adete yakin oluyo genelde bence en önemli belrti ucu ve kasık agrısıydiCanım ya bende çok gaz var ayıp söylemesi senin böyle bi belirti n var mıydı resmen gazman gibi geziom yaaa bi de bugün 3 saatlik bi yolculuk geçirdim benim koptu resmen bacağıma kramp girdi ondan sonra göğüs ağrım da arttı gibi bunlar beni umutlandırıo ama bilemiyorum cnm ya inş bebişimdendir
Canım benim şuan kasık ağrım yok denecek kadar az sadece arada ağrı değil de böle sızı girio gibi oluo göğüs ucuma da dokununca acıo ama en büyük şikayetim bel bacak ağrısı . Peki cnm sende sık tuvalete çıkma var mı bende bugüne kadar vardı bugün normal amaayse post: 42685448 .!.:Sende cok belirti war kuzum ya gogus dgl d ucu ona dikkat et elind hafif sık her sıkmamda agrıyodu hafiftn bi agrı simdi yok mesela gögus agrısı adete yakin oluyo genelde bence en önemli belrti ucu ve kasık agrısıydi
Cnm üzülme hayılırlısı böleymiş demekki umudunu yitirme Rabbim en hayırlı zamanda gönderecek meleklerimizi buna inan her zaman kendini Allaha emanet et[/QUOTE][QUOcisilinci, post: 42689364, member: 675926"]hastalandım
üzüldüm canım yaaahastalandım
Canım hani kasık ağrısı oldu demiştin ya o ağrıyı biraz açıklar mısın benim de kasık ta ağrı var bugün ama sol bbacağıma vuruo göğüs ucu ağrımdevam ediyo belim zaten koptu kopacak sence var mı bende bişeyler çok umutlanmaya başladımSende cok belirti war kuzum ya gl d ucu ona dikkat et elind hafif sık her sıkmamda agrıyodu hafiftn bi agrı simdi yok mesela gögus agrısı adete yakin oluyo genelde bence en önemli belrti ucu ve kasık agrısıydi
evet canım olsun herşeyde vardır bi hayır öyle düşünelim bu ay çok rahat tutmak gerekiyor kendimi :)üzüldüm canım yaaaama napalım sabredip bekliycek inşllh umudumuz ekim ayı artık
Kasıkta agrı cnım araliklarla oldu belim agrımadı yapışkan koyu bi akıntm oldu o kadar mide bulantsyms asermeymis bas donme flan olmadı kac gunun kaldiCanım hani kasık ağrısı oldu demiştin ya o ağrıyı biraz açıklar mısın benim de kasık ta ağrı var bugün ama sol bbacağıma vuruo göğüs ucu ağrımdevam ediyo belim zaten koptu kopacak sence var mı bende bişeyler çok umutlanmaya başladım
Valla cnm kaç gün kaldı inan bilemiyorum çünkü benim adetler düzensizdir ama şöyle söyleyim genelde iğneden 15 gün sonra belli oluyor diyorlar benim bugün iğnenin 13. GünüKasıkta agrı cnım araliklarla oldu belim agrımadı yapışkan koyu bi akıntm oldu o kadar mide bulantsyms asermeymis bas donme flan olmadı kac gunun kaldi
İnş cnm çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin inş kanla da kesinleşir sonucu alır almaz Yaz buraya :) bu arada ne zamandır çocuk bekliodun iğne falan vurulmuş muydun bu ay firar bahseder misin cnmKiiiizzzzzlaaaaaar ben galiba hamileyimmmmm test yaptimm 3 tane 3 ude silik ciktiiiiiii yarin kan vercemmmmmmmmmmmmmm cok sukurrrr insallah yanilmammmm
Dun kan wermye gttm oylesine dnktr karından bktı dıs gebeliktn suphelendi cok uzgunumCanım hani kasık ağrısı oldu demiştin ya o ağrıyı biraz açıklar mısın benim de kasık ta ağrı var bugün ama sol bbacağıma vuruo göğüs ucu ağrımdevam ediyo belim zaten koptu kopacak sence var mı bende bişeyler çok umutlanmaya başladım
Canım dur hemen üzülme bak ben dış gebelik geçirdim bir yıl önce en büyük belirti si kan değerinin az artması çok şiddetli kasık ağrısı ve kahverengi lekelenmedir var mı sende böle şikayetlerDun kan wermye gttm oylesine dnktr karından bktı dıs gebeliktn suphelendi cok uzgunum