Klomen kullananlar

kasık ağrım vardı ama şimdi yok. sadece yürürken sallanıyorum sanki öyle hissediyorum. bide ara ara mide bulantım oluyor gün aşırı istifra ediyorum. belki adet zamanım geldi ondandır. bilmiyorum
normalde adet zamanı kusma falan oluyo mu ki cnm sende bence ondan değildir ya hadi bakam inş bebiş vardır cnm :) benm de kasık ağrım çoktu iki üç gün öncesine kadar şimdi ağrım yok sadece arada bi sızı girio gibi rahmin olduğu yerlere bi de bel ağrım var onun dışında pek bi belirti yok

normalde adet zamanı kusma falan oluyo mu ki cnm sende bence ondan değildir ya hadi bakam inş bebiş vardır cnm :) benm de kasık ağrım çoktu iki üç gün öncesine kadar şimdi ağrım yok sadece arada bi sızı girio gibi rahmin olduğu yerlere bi de bel ağrım var onun dışında pek bi belirti yok
çok nadirde olsa adet zamanı kusmam oluyor. geçen akşamda ilişkiden sonra çamaşırımda hafif pembe leke vardı. adet oldum zannettim ama yok. o lekeye anlam veremedim. hafif acı oldu ilişki esnasında acaba rahimde mi bişi oldu ki

kızlar hepimiz için dua ediyorum inş en kısa zamanda hamileliğimizi öğrenip sağlıkla evletlarımızı kucağımıza alırız

çok nadirde olsa adet zamanı kusmam oluyor. geçen akşamda ilişkiden sonra çamaşırımda hafif pembe leke vardı. adet oldum zannettim ama yok. o lekeye anlam veremedim. hafif acı oldu ilişki esnasında acaba rahimde mi bişi oldu ki
cnm senin yine hafif olmuş bnm geçen gün çok ağrım oldu ilişki esnasında bende anlam veremedim benim normalde hiç öle ağrım olmaz . inş yerleşme kanamasıdır o lekelenmen cnm

arkadaslar ben dün kan verdim çatlatma iğnesinin 13. günüydü ve adetime 5 gün vardı. Beta değerim 2.3 cıktı cok üzgünüm :KK43:acaba yükselirmi değerler

arkadaslar ben dün kan verdim çatlatma iğnesinin 13. günüydü ve adetime 5 gün vardı. Beta değerim 2.3 cıktı cok üzgünüm :KK43:acaba yükselirmi değerler
canım benimde 3 gün kala 1,20 çıktı değerim ama hala adet olmadım hafta sonuna kadar beklicem. sende adetini bekle bazen geç döllenmeden dolayı kandada çıkmayabiliyormuş

canım benimde 3 gün kala 1,20 çıktı değerim ama hala adet olmadım hafta sonuna kadar beklicem. sende adetini bekle bazen geç döllenmeden dolayı kandada çıkmayabiliyormuş
sağlık ocağında kan verdim ben dün sabah. bu sabah ebeyi aradım o söyledi değerimi takip et doktorunla görüş dedi bende bi umut bekliyorum inş yükselir değerler :'( Allahım artık duy bu sesimizi bizi ewlatsız bırakma amin..

cnm geç döllenmiş olabilir yani yükselebilir değerin bi kaç gün daha bekle bi daha tahlil yaptır

inş canım Allah gönlümüze göre versin :) senin durumun ne
benim bugün iğnenin 11. günü cnm beklemedeyim kasık ağrılarım vardı çok fena şimdi yok belim ağrıyo sadece bi de çok az göğüs uçlarım onlar da hala iğnenin etkisi mi bilmiorum valla cnm

benim bugün iğnenin 11. günü cnm beklemedeyim kasık ağrılarım vardı çok fena şimdi yok belim ağrıyo sadece bi de çok az göğüs uçlarım onlar da hala iğnenin etkisi mi bilmiorum valla cnm
inş hamileliktendir canım. benim ara ara adet belirtilerim oluyor tam oldum diyorum bakıyorumki normal akıntı

bulanık şeffaf desem şeffaf değil sarı desem sarı değil değişik
benim de böle süt beyazına yakın biraz ama tam değil beyaz ve şeffaf renk arası gibi bişey önce mantar mı diye düşündüm ama o zaman kaşıntı olurdu gerçi akıntı benim için belirti olamaz benim normalde de olduğu oluyo

benim de böle süt beyazına yakın biraz ama tam değil beyaz ve şeffaf renk arası gibi bişey önce mantar mı diye düşündüm ama o zaman kaşıntı olurdu gerçi akıntı benim için belirti olamaz benim normalde de olduğu oluyo
bende adet öncesi akıntı mı acaba diye düşünüyorum

Adetm 5 gun gecti cnim en az.cok dogru diyosun inanip hayal kurmak da kötü olumsuz dusunmekte hayırlısı olsun hakkımızda inş

Benm bi yakinim diyorki valla esim her icime bosaldgnda hamile kaldim 1 damla iki damla ben bilmem oyle yumuttlama gunu flan şok oldum 5 hamilelik gecirmis hicbiri planli diil. Kadin saniyorki icine 2 damla spermde kacsa hamile kaliniyor cnku oyle olmus 2 si kazayla olmus. Ama biiiz ??? Yunhrtlama gunu dollendimi doleenmedimi noldu bu belirti su belirti yok adet gecikti hamilemiyim soylemi boylemi uygun pozisyon yastik yarim saat... aslinda cok sacma seyler geliyo bunlar o kadina ama umut istee umutt

X