Klomen kullananlar

Kizlar valla bende bildigin adet belirtileri basladi..adetimden once akintimin kokusu degisirdi ogleden sonra hafif kokulu akintim basladi benim. Yarinki testten hicbir umidim yok off bu ay da gitti... :KK43:

Kizlar valla bende bildigin adet belirtileri basladi..adetimden once akintimin kokusu degisirdi ogleden sonra hafif kokulu akintim basladi benim. Yarinki testten hicbir umidim yok off bu ay da gitti... :KK43:
Hemen ümitsizliğe kapılma ins güzel haberler alicaz dünden beri bende de adet belirtileri sürekli bakıyorum hic bisey yok :KK43:

Offf bende çok Üzgünüm çok mutsuzum :mad: ya olmazsa ben hep hamileymisim gibi hareket ediyorum :mad:
Evet insan dışarıdan çok belli etmiyor ama içinden eni konu şartlaniyo yani hiç istemiyordum bu kadar bağlanmak hayal kırıklığı yaşamak çok üzücü oluyo

Bunları yazarken bile hep içimde umut var bak hamileyizdir belki gerçekten diyorum kızıyorum çok kendime

Kizlar merhaba
Pcos hastasiyim Bende bu ay klomen kullandim 16 mm yumrtam olustu ancak rahim duvarimda incelme yapmis 3mm oldugunu soyledi.adetime 6 gun var normalde de hep gecikirim kasiklarimda batmalar bide dun baslayan gogus agrim var benim gibi olan varmi

:) vallaha canım bence direk kan ver gitsin teste para vercen sonra çift çizgi çıkınca gene doktora gitcen :) sonuçta o kanı vercen sağlık ocağında bedavadan baktır
Test aldim da evde duruyo birbirimize bakışıp duruyoruz çıkmazsa hem idrar hem kan testinde uzulecegime kan testi yaptirir bi defa şok yaşarım artık

Test aldim da evde duruyo birbirimize bakışıp duruyoruz çıkmazsa hem idrar hem kan testinde uzulecegime kan testi yaptirir bi defa şok yaşarım artık
canım sen bilirsin artık pazartesi bakıştığın şeye bi şeettirirsin :) çıkmazsa ve hastalanmazsan artık bi kaç gün sonra kan testinede gidebilirsin

X