Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi şeettirim olmadı bide kanla baktiriyim artık tatmin olana kadar zorlarimcanım sen bilirsin artık pazartesi bakıştığın şeye bi şeettirirsin :) çıkmazsa ve hastalanmazsan artık bi kaç gün sonra kan testinede gidebilirsin
Ins canım benimbenimde bat a 6 gün var ama klomen içmedim bu ay olmaz şuan hiç bir belirti yok hiçbişeye dair... önümüzdeki ay bomba gibi geleceğim inşallah :)
ayyyy harika ben hissetmiştim ama cidden pozitif diceğini :) harika bi haber bu yaaaa :) gözünaydın çok çok çoookkkk mutlu oldum anlatamam :)Gönül rahatlığıyla artık diyebilirim ki belirtiniz yok diyeuzulmeyin çünkü benim testim pozitif çıktı :)))) inşallah sağlıklı gebelik tir kizlarrrrr ..
umarım seninde pozitiftir canım yaa bak bi arkadaşımızın pozitif çıktı ne kadar güzel allahım herkese nasip etsinBen bi şeettirim olmadı bide kanla baktiriyim artık tatmin olana kadar zorlarim
çok tebrik ederim çok sevindim ))) darısı başımıza inş yaGönül rahatlığıyla artık diyebilirim ki belirtiniz yok diyeuzulmeyin çünkü benim testim pozitif çıktı :)))) inşallah sağlıklı gebelik tir kizlarrrrr ..
Ins canım çok çok sevindim Hayırlı olsunGönül rahatlığıyla artık diyebilirim ki belirtiniz yok diyeuzulmeyin çünkü benim testim pozitif çıktı :)))) inşallah sağlıklı gebelik tir kizlarrrrr ..
Amin canım ins ins insumarım seninde pozitiftir canım yaa bak bi arkadaşımızın pozitif çıktı ne kadar güzel allahım herkese nasip etsin
Bende heyecanlandim idrar testi yapsam çıkmaz belki yarın 13.gun oluyo acaba benim ki de tutar mi seni kac yumurta olusmustu canımAmin canım ins ins ins
çok sağol canım ... bende o duyguyu çok merak ediyorum ... tabiri caizse aptallaşıyor insan öle olmuştu bi arkadaşım şoık olmuştu :) sende ölesindir :) eşine söledinmi ? en önemli sahne o :)Amin canım kızlar şu an inanin çok gönülden dua ediyorum her birinize en yakın zamanda sizlerinde pozitif haberlerinizi duyarım çok çok sdeğişik hissediyorum
Söyledim cnm ama planladığım gibi yapamadım çünkü hiç beklemiyordum şok oldum döndüm kaldım saat sabah 5 Te yaptım sonra gittim yattım sonra dedim napıyorum ben sonra hemen uyandırdım eşimi gösterdim testi o uyuyabildi daha sonradan ben hala ruh gibi geziyorum evde uyuyamadimçok sağol canım ... bende o duyguyu çok merak ediyorum ... tabiri caizse aptallaşıyor insan öle olmuştu bi arkadaşım şoık olmuştu :) sende ölesindir :) eşine söledinmi ? en önemli sahne o :)
Canım yarın veya öbür gün yap bence silik filan çıkar belki bişeylerBende heyecanlandim idrar testi yapsam çıkmaz belki yarın 13.gun oluyo acaba benim ki de tutar mi seni kac yumurta olusmustu canım
Of of beklemek beklemek neyse bu haber de bize iyi geldi umudumuz arttıCanım yarın veya öbür gün yap bence silik filan çıkar belki bişeyler
çok hoş yaaaa :)Söyledim cnm ama planladığım gibi yapamadım çünkü hiç beklemiyordum şok oldum döndüm kaldım saat sabah 5 Te yaptım sonra gittim yattım sonra dedim napıyorum ben sonra hemen uyandırdım eşimi gösterdim testi o uyuyabildi daha sonradan ben hala ruh gibi geziyorum evde uyuyamadim
Duaları sizinle kızlar sevincimede endisemede ortak oldunuz allah razı olsunOf of beklemek beklemek neyse bu haber de bize iyi geldi umudumuz arttı
Sonu güzel oldu ya en önemlisi o canım benim tsk ederizDuaları sizinle kızlar sevincimede endisemede ortak oldunuz allah razı olsun
canım hem kan testi garanti olurTest aldim da evde duruyo birbirimize bakışıp duruyoruz çıkmazsa hem idrar hem kan testinde uzulecegime kan testi yaptirir bi defa şok yaşarım artık