Klomen kullananlar

benimde bat a 6 gün var ama klomen içmedim bu ay olmaz şuan hiç bir belirti yok hiçbişeye dair... önümüzdeki ay bomba gibi geleceğim inşallah :)

Gönül rahatlığıyla artık diyebilirim ki belirtiniz yok diyeuzulmeyin çünkü benim testim pozitif çıktı :)))) inşallah sağlıklı gebelik tir kizlarrrrr ..
ayyyy harika ben hissetmiştim ama cidden pozitif diceğini :) harika bi haber bu yaaaa :) gözünaydın çok çok çoookkkk mutlu oldum anlatamam :)

Amin canım kızlar şu an inanin çok gönülden dua ediyorum her birinize en yakın zamanda sizlerinde pozitif haberlerinizi duyarım çok çok sdeğişik hissediyorum
çok sağol canım ... bende o duyguyu çok merak ediyorum ... tabiri caizse aptallaşıyor insan öle olmuştu bi arkadaşım şoık olmuştu :) sende ölesindir :) eşine söledinmi ? en önemli sahne o :)

çok sağol canım ... bende o duyguyu çok merak ediyorum ... tabiri caizse aptallaşıyor insan öle olmuştu bi arkadaşım şoık olmuştu :) sende ölesindir :) eşine söledinmi ? en önemli sahne o :)
Söyledim cnm ama planladığım gibi yapamadım çünkü hiç beklemiyordum şok oldum döndüm kaldım saat sabah 5 Te yaptım sonra gittim yattım sonra dedim napıyorum ben sonra hemen uyandırdım eşimi gösterdim testi o uyuyabildi daha sonradan ben hala ruh gibi geziyorum evde uyuyamadim

Söyledim cnm ama planladığım gibi yapamadım çünkü hiç beklemiyordum şok oldum döndüm kaldım saat sabah 5 Te yaptım sonra gittim yattım sonra dedim napıyorum ben sonra hemen uyandırdım eşimi gösterdim testi o uyuyabildi daha sonradan ben hala ruh gibi geziyorum evde uyuyamadim
çok hoş yaaaa :)

X