- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
kız aynı aynı bende de aynıbende baya belirti yaşıodum kayboldu demekk nasibimiz bu ay değil bende baya heveslenmiştim ama belirtilerim yok oldu demkki ilaçtanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız aynı aynı bende de aynıbende baya belirti yaşıodum kayboldu demekk nasibimiz bu ay değil bende baya heveslenmiştim ama belirtilerim yok oldu demkki ilaçtanmış
aynen bugun adet gunum bende dedım gecıkme olursa heveslenmym test yapıyım dıye bnmkıde negatfdayanamadım test yaptım negatif ama en azından kafam rahatladı
dayanamadım test yaptım negatif ama en azından kafam rahatladı
aynenn bende onu dusundum ama adetten 6 gun once ögrenen bıle varmıs gercı şans işi ama adet sancım basladı bıleeeEvde yapılan gebelik testlerini, eczanelerden uygun fiyata satın alabilirsiniz. Testlerin üzerinde nasıl uygulamanız gerektiği resimli şekilde anlatılmaktadır.
Ancak idrar testleri ile gebelik kontrolü yapabilmeniz için cinsel ilişkiden 15 Gün geçmesini beklemeniz, doğru sonuç alabilmeniz açısından önem taşır. Daha erken sürelerde kontrol ettiğiniz takdirde yüzde 90 oranında yanılma yaşayabilirsiniz. KIZLAR BAKIN ŞİMDİ YAPTIĞINIZ GEBELİK TESTLERİ DOĞRU SONUC VERMEYEBİLİYORMUŞ.
bnm de altı gün wardı ama negtf yoktr bnce kafamı acbamı die dşnmicemaynenn bende onu dusundum ama adetten 6 gun once ögrenen bıle varmıs gercı şans işi ama adet sancım basladı bıleee
senın henuz 6 gunmu varbnm de altı gün wardı ama negtf yoktr bnce kafamı acbamı die dşnmicem
cnm gunde ıkı safer 12 saate bır tok karnına alcaksın ılac bes gunn suruo ılacın bıttınce ertesı gun doktora gtceksn yumurtalık takıbı ıcın ıkı uc gunde bır yıne cagrcak senı ondn 10 demıs trkızlar mrb. benim de bugün adetimin 3. günü doktor klomene başlayalım dedi 5. günü başla günde 1 tane 5 gün boyunca al ve 10. günü kontrole gel dedi. ama ilaç 10 adet o yüzden kafam karıştı aynı durumu yaşayan var mı acaba? neden tek kullandırıyor olabilir?
Tatlım sana daha çok erken yaaaa dayanamadın demi yerim senidayanamadım test yaptım negatif ama en azından kafam rahatladı
Canım günde 1 al dediyse 1 al. Bana da öyle demişti Dr um bakacak günde 1 taneyle klomen Nasıl etkileyecek yumoşlarını. Bende geçen ay günde 1 kullandım hatta hala ilaç yarım kutusunda. Ama günde 1 taneyle bile 3 yumurtam oluşmuştukızlar mrb. benim de bugün adetimin 3. günü doktor klomene başlayalım dedi 5. günü başla günde 1 tane 5 gün boyunca al ve 10. günü kontrole gel dedi. ama ilaç 10 adet o yüzden kafam karıştı aynı durumu yaşayan var mı acaba? neden tek kullandırıyor olabilir?
Yaaaa canım ya bende hala hiç belirti yokkkkkkk. şu belirtileri hayırlısıyla ne Zaman yaşayacağız bizbende baya belirti yaşıodum kayboldu demekk nasibimiz bu ay değil bende baya heveslenmiştim ama belirtilerim yok oldu demkki ilaçtanmış
o kadar belırtı yasadım sonunda kırmızlar gorunmeye basladıYaaaa canım ya bende hala hiç belirti yokkkkkkk. şu belirtileri hayırlısıyla ne Zaman yaşayacağız biz
canımcım inş belirti olmasada neneiş olur :) bizimde bi dahaki aya inş sen napıosun yazmıosun bayadr test fln yaptın mı ben dayanamadım yaptım gördüm tek çizgiyiYaaaa canım ya bende hala hiç belirti yokkkkkkk. şu belirtileri hayırlısıyla ne Zaman yaşayacağız biz
bnde koptu bugunBu gün adet günümdü simdilik gelen giden yok:) ama ara ara karnım agrimaya devam ediyor.. Bakalim dananin kuyrugu ne zaman kopacak:)
Hadi yaaa üzüldüm ama yılmak yok çalışmaya devam:)bnde koptu bugun
aynenn cnmmmHadi yaaa üzüldüm ama yılmak yok çalışmaya devam:)