Klomen kullananlar

Selamun aleyküm kızlar bende bu ay adetin 3 . günü baslayip günde iki tane klomen içtim. Adete bi hafta kala bel bacak kasik ağrısı oldu.sonra hepsi kesildi. 24 ekim de olmam gerekiyor du.bugun Allah Allah hiç belirti yok diye içimden gecirdim ve öğlen adet oldum hayırlısı inşallah bidaha ki ayda nasip olur hepimize

Selamun aleyküm kızlar bende bu ay adetin 3 . günü baslayip günde iki tane klomen içtim. Adete bi hafta kala bel bacak kasik ağrısı oldu.sonra hepsi kesildi. 24 ekim de olmam gerekiyor du.bugun Allah Allah hiç belirti yok diye içimden gecirdim ve öğlen adet oldum hayırlısı inşallah bidaha ki ayda nasip olur hepimize
Aleyküm selam tatlım hayırlısı Canım.amin inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallah

bakalım bana nolcak yrın saana progesteron yapılmısmıydı

TE="brnh, post: 43236338, member: 711417"]bakalım bana nolcak yrın saana progesteron yapılmısmıydı[/QUOTE]
Hayır canım sadece klomen ...simdi hayıt suyu ve incir yicem inşallah bu ay. Klomen e destek.

TE="brnh, post: 43236338, member: 711417"]bakalım bana nolcak yrın saana progesteron yapılmısmıydı
Hayır canım sadece klomen ...simdi hayıt suyu ve incir yicem inşallah bu ay. Klomen e destek.[/QUOTE]
bende hayıt tohumu kullandm çöğrekotu yagı kapsülü içtim klomen kullandgm haftada sabahları ac karnına bal tarcın yedım

Kızlar günaydınn :) nasılsınız bugün merak ettim sizleri. Bende hiç bir belirti yok bugün yedinci günüm. Tık yok tıkk. Umarım sizlerde bişeyler vardır. Kesin olmıycak diyorum bu ay için başka da bişey diyemiyorum. Hiç mi ağrı olmaz ya.

Kızlar günaydınn :) nasılsınız bugün merak ettim sizleri. Bende hiç bir belirti yok bugün yedinci günüm. Tık yok tıkk. Umarım sizlerde bişeyler vardır. Kesin olmıycak diyorum bu ay için başka da bişey diyemiyorum. Hiç mi ağrı olmaz ya.
benm de aynı cnm iğnemin 7.gunu ama bende kasık ve bel agrısı cok var..baskada hıc bı belırtı yok

valla cnm bn butun belırtılerı gecırdım gecırmesem pskılojm bu kadar bozulmazdı yanı yumurtlamada olmustu bu ay o kadar bugun adet gunum az once test yaptm negatf çıktı

ayyy inşallah tatlım yaaa... ama işte yine de kendimi fazla ınandırıp sonra hayal kırıklığı yasamak ıstemıyorm.cunku ben üzüldükçe eşimde cook üzülüyor. :KK43: sen kan testi yaptrdın mı cnm
Duygularını çok iyi anlayabiliyorum canım inşallah Rabbim gönlünüze gör verir. Dün gitmiştim sağlık ocağına biraz önce sonuç almaya gittim 126.6 sonucum çok yeniymiş daha geç döllenme olmuş. Rabbim isteyen herkeze verir inşallahh

bende tedavı goruorm klomen ıyı gelmıstı bana progesteronda yumurtlama oldugunu gosterdı sonuc 29,43 du bugun adet gunum az önce test yaptm negatıf cıktı :KK43:

Duygularını çok iyi anlayabiliyorum canım inşallah Rabbim gönlünüze gör verir. Dün gitmiştim sağlık ocağına biraz önce sonuç almaya gittim 126.6 sonucum çok yeniymiş daha geç döllenme olmuş. Rabbim isteyen herkeze verir inşallahh
nasıl geç döllenme olmuş cnm. kaçıncı gun falan mesela.

bende tedavı goruorm klomen ıyı gelmıstı bana progesteronda yumurtlama oldugunu gosterdı sonuc 29,43 du bugun adet gunum az önce test yaptm negatıf cıktı :KK43:
bu progesteronu dr mu yapıyo cnm.bana hıc yapmadı ole bsey.kacıncı gununde yaptı?dur bakalım cnm bekle bugun gelmez bekı adetin. idrar testi adeti bırkac gun gecıcnce dogru sonuc veriyomus

bu progesteronu dr mu yapıyo cnm.bana hıc yapmadı ole bsey.kacıncı gununde yaptı?dur bakalım cnm bekle bugun gelmez bekı adetin. idrar testi adeti bırkac gun gecıcnce dogru sonuc veriyomus
bılmıorm cnm artık klomen kullandkdan snra yumurta takıbın yapılıo yumurtalar ncatlamısmı yumurtlama olmusmu dıyede adettn 21 gunu sabah ac karnına progesteron testı yapıolar bana yaptılar bnm sonucum 29,43 çıktı yanı baya iyi normalde 10 bile iyi düşün o yuzden umutlanmstm

valla cnm bn butun belırtılerı gecırdım gecırmesem pskılojm bu kadar bozulmazdı yanı yumurtlamada olmustu bu ay o kadar bugun adet gunum az once test yaptm negatf çıktı
Canım hemen umutsuzluğa kapılma, test sonucu negatif olupta bi kaç gün sonra kan sonucu pozitif çıkan birsürü arkadaşımız var. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alacağız. Rabbim düş demeden yaprak bile dalından düşmez umudunu yitirme herşeyde bi hayır var bekle bakalım bugün.

X