- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
aynen n herkes beklemede suann benım 1 gunum kaldı artık ıyı habermı kötu habermı yarın ögrencezKızlar güzel haberleri olan var mı, şöyle bir baktım ama göremedim, herkes beklemede gibi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen n herkes beklemede suann benım 1 gunum kaldı artık ıyı habermı kötu habermı yarın ögrencezKızlar güzel haberleri olan var mı, şöyle bir baktım ama göremedim, herkes beklemede gibi...
Hayır adet değil. Bugün iğnemin 6. günü zaten çok az küçücük bişey geldi oda kan gibi değil tam.adetmı oldun
aynen n herkes beklemede suann benım 1 gunum kaldı artık ıyı habermı kötu habermı yarın ögrencez
10. Gün çok erken zaten Canım üzülmeeee. Hatta 10. Güne rağmen boyutu çok iyi maşallah. Bal tarçın çörek otu karışımı ye o yardımcı oluyo
yerlesme kanı dedıklerı seymı acabaHayır adet değil. Bugün iğnemin 6. günü zaten çok az küçücük bişey geldi oda kan gibi değil tam.
evet cok etkılerı var bana hem sınır yaptı hem duygusallık cok sey yaptı yanı aslında bakalm ay sonu gorcezz asıl etkıyı yapmsmıİnşallah iyi haberler alırız herkesten...Ben de klomenin 4.günündeyim daha, yalnız bu ilaç bende aşırı duygusallık yaptı gibi, siz öyle bişey hissettiniz mi? Yerli yersiz ağlama krizlerine girebiliyorum :)
Bilmiyorum ki korktuğum için doktora mesaj attım. Oda yumurtladığını gösterir dedi. Progestan kullanmaya başla günde üç kez dedi.hayırlısı olur inşallah yayerlesme kanı dedıklerı seymı acaba
İnşallah iyi haberler alırız herkesten...Ben de klomenin 4.günündeyim daha, yalnız bu ilaç bende aşırı duygusallık yaptı gibi, siz öyle bişey hissettiniz mi? Yerli yersiz ağlama krizlerine girebiliyorum :)
sende doktorn dedgnı yap benceevet cok etkılerı var bana hem sınır yaptı hem duygusallık cok sey yaptı yanı aslında bakalm ay sonu gorcezz asıl etkıyı yapmsmı
evet cok etkılerı var bana hem sınır yaptı hem duygusallık cok sey yaptı yanı aslında bakalm ay sonu gorcezz asıl etkıyı yapmsmı
Benimde perşembe bitti klomen gerçekten bende de çok duygusallık yaptı reklam izlesem ağlar vaziyete geldim..
aynenn takmayyın kafanıza ben ıstanbulda oturuyorm bugun gttm beyazıta gettm boncuk tas falan aldm evde süslemek için kafam daglsn maksat sıze tavsıyem hobı edınınAy kızlar yalnız değilmişim demek, ya sormayın bi video izliyorum ağlıyorum, sonra videoyu hatırlıyorum yine ağlıyorum, sonra eşime izletirken yine ağlıyorum :) Bu duygusal durumlar yüzünden haftasonu onunla 10 kere kavga ettim heralde, bugün işe geldim de kurtuldu benden yazık :))
İçtim canım o döllenen yumrtanın tutunmasına sağlayan Bi ilaç.Ben de sizleri özlüyorum merak edip girip bakıyorum. Canım ne bitmesi ya bugün benden kan gibi uzayan bişeyler geldi. (Çok özür diliyorum) doktora mesaj attım. Oda bu durumun yumurtladığımı gösterdiğini ve ilişkiye devam etmem gerektiğini söyledi. Progesyan kullanmaya başlamam gerekiyomuş. Sen kullandın mı hiç?
tırtız galiba bu aydaaynıları bendede oldu belırtıler azaldı sadece adet dönemı sancıları kaldı
Canım bişey daha sorucam bunu vajinal yollada alan varmış sen nasıl kullandın? İnşallah tutunur yaİçtim canım o döllenen yumrtanın tutunmasına sağlayan Bi ilaç.
ist da nerde oturyrsnaynenn takmayyın kafanıza ben ıstanbulda oturuyorm bugun gttm beyazıta gettm boncuk tas falan aldm evde süslemek için kafam daglsn maksat sıze tavsıyem hobı edının
Tatlım ağır gelebilir. Herhangi birini uygula Zaten yumoş büyüklüklerin çok iyiÖyle mi dersin inşallah çarşamba gittiğimde büyümüş olur gittim bugün aktardan hayıt tohumu ile arı sütü aldım.. Yarın itibariyle içmeye başlıcam bakalım inşallah fayda eder.. Bal tarçın çörekotuna da başlasammı acaba ağır gelir mi ki ?
Ben hap olanını kullandım tatlım Dr verdi mi sanaCanım bişey daha sorucam bunu vajinal yollada alan varmış sen nasıl kullandın? İnşallah tutunur ya
Verdi canımprogestan cap dedi. 100 mg günde üçkez.Ben hap olanını kullandım tatlım Dr verdi mi sana
Başladın mı bilmiyorum ama biraz uyku verip baş dönmesi yapıyo o ilaç canım dikkatli olVerdi canımprogestan cap dedi. 100 mg günde üçkez.
Tırtız bence de hani belirti melirti Bi yana içimde his bile yokkktırtız galiba bu ayda