Klomen kullananlar??

Canim ben klomen kullandim ilk basta gunde 2 doz sonra doktora gorundum dedi ki ise yaramamis daha sonra gunde 3doz aldim yumurtam 12mm olmustu sonrasinda igne verdi 18mm birtanesi de 17mm buyudu catlatma ignesi adetimin 14 gununde oldum ve iliski onerdi o kadar ugrasmamiza rahmen yine olmadi 3 ay gecti tekrar baslicaz

İnşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz canım ne kadar süredir deniyosunuz

Evet canım alttan 10.günü çağırdı adetin klomen bitince 2.gün yani bide yarın 12 gün adetin
Anladım canım benim ilk denemem biraz heyecanliyim olacak mi olmayacak mı ikimizde aynı günde devam ediyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırız

İlk kızımda klomenle oldu şimdi tekrar klomenle hamileyim sormakak istediğiniz bir şey olursa
Yaa ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. çok sanşlısın anlatırmısın biraz ilk denemede oldu mu nasıl Bi süreçten geçtin çatlatma iğnesi vuruldun mu kusura bakma çok heyecanlıyım herseyi öğrenmek istiyorum)

Anladım canım benim ilk denemem biraz heyecanliyim olacak mi olmayacak mı ikimizde aynı günde devam ediyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim de ilk ne güzel ya aynıymışız lütfen haberdar et beni doktora falan gidince inşallah hayırlı haber alırsın

İnşallah canım çok sağol evet ikiside ilk denemede oldu, Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
pco yum hiç kendi kendime hamile kalamadım
ilk gebeliğimde sadece klomen kullanmıştım, kontrollerde yumurtam büyümemişti doktorum gelecek ay deneriz dedi ama ben kendimde tuhaflık hissettim özellikle ruh halimde, reglimde gecikti. hergün test yaptım hep negatifti. Gecikmenin 10.gün çok silik pozitifi gördüm 11.gün değerim 37ydi. Kontrollerden sonra yumurtam kendi kendine büyüyp çatlamış geç döllenme olmuş. O şekilde öğrendim
2.side kızımı sütten kesince kardeş için tekrar doktora gittim bu doktorum klomen+fostimon+ovitralle kullandırdı
Ovitrallenin 12.gün negatif 14.gün çok silik pozitifi gördüm 15.gün değerim 39du. Adetime 4,5 gün vardı. Onuda o şekil öğrendim.
ilk gebeliğimde ruh halim dışında ve regl gecikmesi dışında belirgin bir belirti yaşamadım. Şimdikinde çok kasık ağrım oldu ama muhtemelen hepsi iğneden herkeste oluyormuş çünkü. İnşallah sizinde ilk seferde tutar

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah Rabbim isteyen herkese Bi yavrucak verir sen çok şanslıymışsın gerçekten dualarında bizi de eksik etme yarın kontrol var gene yazarım çıkınca durum değerlendirmesi yaparız

Sağolasın canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum olmasada üzülme sakın 2. seferde de sonrasında da hamile kalan çok kişi var

Ya ne güzel aynı duyguları yaşayan biriyle sohbet etmek gerçekten umut oluyo bizi de yarın yazarım inşallah kontrolden sonra
Sağolasın canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum olmasada üzülme sakın 2. seferde de sonrasında da hamile kalan çok kişi var
Kızlar klomen kullanırken ağrınız oldu mu yada kullandıktan sonra ağrınız oldu mu? Bende hic bi belirti yokta acaba büyümüyor mu yumurtalarım niye bişey hissetmiyorum

Kızlar klomen kullanırken ağrınız oldu mu yada kullandıktan sonra ağrınız oldu mu? Bende hic bi belirti yokta acaba büyümüyor mu yumurtalarım niye bişey hissetmiyorum
Benim hafif bel ağrım olmaya başladı canım öyle belirgin Bi büyüme hissetmiyorum

Pazar günü sondu bitti adetimin 3.günü kullanmaya başladım günde 2 tane bende hiçbelirti yok
Kontrole gidiyo musun yada ne zaman gideceksin canım. Klomen için de bilmiyorum herkes de aynı tepki olacak diye birsey yok inşallah gelişmiştir yumurtaların

Kontrole gidiyo musun yada ne zaman gideceksin canım. Klomen için de bilmiyorum herkes de aynı tepki olacak diye birsey yok inşallah gelişmiştir yumurtaların
Inşallah canım, dogru diyosun herkesde ayni tepki olacak degil aslında cuma gidecektim kontrole doktor yokmuş cuma, perşembe gidicem bakalım ne diyecek hayırlısı

Inşallah canım, dogru diyosun herkesde ayni tepki olacak degil aslında cuma gidecektim kontrole doktor yokmuş cuma, perşembe gidicem bakalım ne diyecek hayırlısı
İlacın da bitmiş en kısa zamanda Bi görün doktora derim durumunu bil en azından canım buraya da yaz inşallah kontrolden sonra bilgi alışverişi yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…