Klomen kullananlar??

Ay tenli anne

Aldığım her nefesin biri senin 💕👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
4.052
3.296
63
Merhaba kızlar bi seneye yakın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Adetlerim çok düzenli değil dün doktor sabah akşam klomen kullanmamı pazartesi kontrole çağırdı. Kullananlar tecrübelerini anlatır mı ilk aydan hamile kalanlar var mı. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

İlk tedavi sanırım.klomen kullanıp yumurta takibi yapacak sonrada iğne yapılacak uygun olgunluğa ulaşırsa.sonra da ilişki önerir.ben kullanıyorum bu ikinci ayım henüz gebelik oluşmadı beklemedeyim bir hafta kaldı âdete bakalım ne olacak

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım evet ilk kullanımım ama eşimden de test istedi kafam karıştı eşimin testini görmeden bana ilaç başladığı için senin nasıl olmuştu

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım evet ilk kullanımım ama eşimden de test istedi kafam karıştı eşimin testini görmeden bana ilaç başladığı için senin nasıl olmuştu
Biz tedaviyi iki yıldır oluyoruz.esim daha önce iki kere test yaptı gebeliğe engel bir durum yok.ama onu en başta istemesi daha iyi en azından zamanınız geçmez esinizde problem varsa aylar sonra bunu anlarsınız daha çok üzülürsünüz.

Gerçekten yıpratıcı Bi durum şuan başındayız ama gerçekten zor Allah size de kolaylıklar versin canım

Merhaba kızlar bende klomenle ikinci ayım bugün kontrole gittim adetimin on birinci günü en büyük yumurtam 15 mm miş normal mi sizce

Ben kullandım canım hamile kalamadım tüp bebek tedavisine basladim klomenle olmayınca

Merhaba bende bugün klomene başladım adetimin 3.günü sabah akşam 1 tane içeceğim haftaya cuma kontrole çağırdı Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırız

Bende klomene başlayalı 3 gün oldu 6 kasımda kontrole gideceğim hayrlı haber alırım inşallah hepimiz hayrlı haberler alırz inşallah

Progesterona baktırdınız mı o hormon bir şeyleri ifade ediyor

Kızlar klomen kullanmayı bitirdim yarın Dr kontrolüm var yumurtalıklara bakacaklar muayenesi nasıl oluyor

Baktırdım canım iki tane yumurta var 14 15 mm dedi iki gün süre verdi yarın tekrar kontrol var bakalım kaç oldu
Bende klomen pazar günü bitirdim ama buna cuma günü gel dedi yani yumurtlamanın 14.günü sizi erken çağırmış sanırım cuma günü gidicem bakalım ne diyecek, alttan mi muayne etti

Bende klomen pazar günü bitirdim ama buna cuma günü gel dedi yani yumurtlamanın 14.günü sizi erken çağırmış sanırım cuma günü gidicem bakalım ne diyecek, alttan mi muayne etti
Evet canım alttan 10.günü çağırdı adetin klomen bitince 2.gün yani bide yarın 12 gün adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…